merhaba 9.00 -10.00 arası yapıyorum. arada birseyler atistirip 16.00 da yemeğimi bitirecek şekilde ikinci ve son öğünü yapiyorumsabah kahvaltısını saat kaçta yapıyorsunuz
o zaman günün 18 saati vücut besinsiz kalıyor demektir. çok sağlıklı değil bence yaptığınız. normalde 8 saatlik açlıktan sonra vücut alarm durumuna geçer 12 saatlik açlıkta ise biriktirmeye başlar.
Ben öyle durumlarda yesil cay iciyorum, iyi geliyorBu saatlerde çok zorlanıyorum işte.
yarım saat dayansam sonra az kaldı uyumaya deyip yemem bişey
Selam ben de boyle 4 sene once 10 kiloya kadar vermistim. Hatta sonraki 2 senede kilomu , 57 kilomu aksam 19 dan sonra yemeyerek korudum. Amma sabahlari her sey yiyordum , pastami bile. Neyse sonra evlendim, esim isden gec geliyor, saldim kendimi. Simdi 69.1 kiloyum resmenbenim acilen bit 10 kilo vermem lazim. Dün forumlarda elma diytini okudum. Yarin sabahlari yemeyimi yiyip , oglen ve aksam elma yiyip, en gec 19:00 da bitirmeyi dusunur. InsAllah zayiflarim ya ((
Meyveli çaylar var onlarla oyalan canım. Suya portakal Limon doğra. Detoks suyu oluyor çok lezzetli. Ben de akşam aç yatanlardanımBu saatlerde çok zorlanıyorum işte.
yarım saat dayansam sonra az kaldı uyumaya deyip yemem bişey
Meyveli çaylar var onlarla oyalan canım. Suya portakal Limon doğra. Detoks suyu oluyor çok lezzetli. Ben de akşam aç yatanlardanım. Şimdi o ses Türkiye ye bakacağım. O oyalıyor insanı. Müzik ruhun gıdasıymış nede olsa. Sevgiler
Zayiflarken, aksam 5-6 gibi bitiryordum yemeyimi, koruma döneminde sadece 19:00 dan sonra yemedim. Koruma doneminde hatta kacamaklarda yapiyordum. Ama ertesi gun 19:00 dan sonra yemedigim icin gram bile almiyordum.
Tamam süper olur beraber yapal. Ben yarindan itibaren basliyorum. Yediklerimi ve yaptiklarimi da yazarim buraya
o zaman hosgelsin diyorum.
yarın tartilalim istersen ve her pazartesi de tartı günü olur. belki bi umut senin kilona dusmusumdur bana da teselli olur
o ses te baklava muhabbeti dönerken kapattım 30 tepsi baklava dedi ya
InshAllah düsersin canim ya . Ben bugun tartildim 69.1 im. Herhalde yarinda degismez , amma yinede eklerim buraya. Dedigim gibi yarin sabah guzelce kahvaltimi yapip, su elma diyetini yapip, aksam yememeye calisacagim. Bakalim noluyor. InsAllah pazatesine kadar 3 kilo veririm. Cunki bu dietle insanlar haftaya 5 kilo falan veriyorlar. Neyse bakalim iste :)
Motive oluruz biraz bir birimizi destekleyerek
70.1 olmuşumiki günde bir kilo nerdeyse. Ama ilk kilolar hızlı gidiyo hemen gevşemek yok. hedefe 10 kilo 100 gram kaldi
haftaya pazartesiye kadar güzel kilo verirsin canım. Bi de yeşil elma yiyosan daha etkili olur. ben de kendime guvensem senin diyeti yapardım ama ben gündüz tutamıyorum kendimi.
ahh yılbaşına zayıf girmek ne güzel olurdu. Bende o zamana kadar vermek istiyorum bu on kiloyu. Aslında bolca kuruyemis yersen bunyen zayıf düşmez sinavlarinada calisabilirsin zorlanmadan. Veya biraz zorlayip yılbaşına kadar kurtulucaz bu kilolardan. C Cikolata1990
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?