Saat 16.00 dan sonra yemeyerek zayıflıyorum

bu Saat 4 ten sonra yememeyi basaramadim ama haftaya carsmba eve diyetisyen gelecek.bir de yardim almak istiyorum.yalniz bu hafta bu Saat 15.00 dan sonrayi basarmaya odaklanicam.

bu Saat 4 ten sonra yememeyi basaramadim ama haftaya carsmba eve diyetisyen gelecek.bir de yardim almak istiyorum.yalniz bu hafta bu Saat 15.00 dan sonrayi basarmaya odaklanicam.

aslında hangi yöntemi yapiyosak yapalım motivasyon önemli. diyetisyen umarım güzel motive edebilir. benim şimdiye kadar denediğim yöntemler arasında en güzeli bu 16. 00 dan sonra yememek oldu. Birde su icebilsem süper olucak.

Sabah yine dayanamayıp tartıldim 69.3 suan iyi gidiyo hatta süper gidiyo ama sürekli de tartılmamam lazim

veee kaldı 9 kilo 300 gram
iki ayda tamamdır inşallah bu iş.
bir sürü alışveriş listesi yapıyorum. zayiflayinca alıp giyicem
2018 e 60 kilo ile girmek istiyorum.....

Estetik kaygilarinizi anliyorum ama sirf bu sebeple sagliginizla da oynamayin bence hanimlar...
Aksam 16.00dan sonra yememek nasil bir seydir?
Hele ki oncesinde simit ve pastayi yukleyip sonra uzun sureli aclik...
Direkt diabet adayisiniz.
Ayrica uzun sureli aclik metabolizmanizi yavaslatir.
177 boyunda 48 kg biri ve beslenme ve diyetetik mezunu biri olarak soyluyorum ki cok yanlis yoldasiniz.

Benim icin basarmasi da zor.Ama en azindan 18.00 den sonra basarmaya calisiyorum.carsamba gunu bir diyetisyenle konustumm.basiyacagiz bakalim ne olacak? Inanin o kadar ama o kadar zor kilo veriyorum ki .gerci bilincli cabalarim hic olmadi .

bu yontemi yapiyorum ama ileriye dönük endiselerim var benimde evet ama birçok diyet denedim en iyi zayiflatan bu yontem oldu malesef. senelerdir kiloluyum.ilk defa 10 kilo gibi bir kilo kaybı yaşadım. diyetisyenlerin verdiği diyet ilk haftalarda zayiflatiyor sonra devam etmeme rağmen kilo almaya basliyorum.
metabolizmam zaten yavaş.
tavsiye edebileceğiniz birsey varmı. Veya bu yöntemle kilo verdikten sonra sağlıklı beslenme programlarına mi gecmeliyim.

Degerleriniz elimde olmadan ne desem yanlis olur ama;
Kilo vermek uzere yapilan bir diyette bu kadar uzun sure aclik olmaz. Ayrica yine bu diyette simit ve tatli ayni ogunde olmaz. Bu cok net.

Baska bir hastalik yoksa metabolizmanizi genetik faktorler ve beslenme duzeniniz belirler zaten. Yavas olan metabolizmayi daha da yavaslatmadan bu sistemi bence sonlandirin.

Bahsettiginiz kahve hangi kahve? Bu cok onemli mesela

kahve; sütlü kahve bazen filtre kahve.
tiroid hastasıyım metabolizmam o yüzden yavaş. diger kan değerlerim iyi yeni yaptırmıştım tahlillerimi sadece d3 düşük biraz onada vitamine başladım.
ilginiz icin cok tesekkur ederim saglikli olana yonlendirmek istiyosunuz anliyorum ama ben kendimi cok caresiz hissettigim icin bu kilo verme olaylarinda bir süre daha yapmak istiyorum bu yontemi. en azından hedefime biraz yaklaşıp sonra sağlıklı beslenmeye yönelirim. hep aklımda olan beslenme düzeni karatay beslenmesi aslında ona yönelmek istiyorum cesaret edip

Ama bu sekilde kilo verdikten sonra normal ve saglikli da beslenseniz kilo alacaksiniz.
Tercih elbetteki sizin. Ben sadece sistemi tam anlamiyla cokertmeden sizi uyarmak istedim.

Bugün 10. Gün yarın tartılıp yazıcam buraya 10 günlük sonucu. motivasyon yerlerde pek beceremiyorum bu ara. Yarın tartıda güzel bi sonuç alırsam belki tekrar canlanır kendime gelirim

Bugün 10. Gün yarın tartılıp yazıcam buraya 10 günlük sonucu. motivasyon yerlerde pek beceremiyorum bu ara. Yarın tartıda güzel bi sonuç alırsam belki tekrar canlanır kendime gelirim
Selamlarr, ben de giremedim bu aralar derslerin coklugundan. Benim metobalizma o kadar kotuki anlatamam. Elma diyeti sadece bigun yaptim, cunki midem yaniyordu. Amma ekmegi ve sekerli seyleri cikarmaya calistim , en gec 7 de yedim yemegimi ve su an kilom 68,6 , yani bir haftada toplam 500 gram vermisim. Baskasi bunlari yapsa bir haftada 3-4 kilo verir. Neyi yalnis yaptigimi bilmiyorum, her gun sabah 09:30 gibi kahvaltimi yapiyorum , low carb iki dilim siyah ekmek , 2 kucuk yumurtayla. Sekersiz cay, öglen sebze yemeklerinden, aksam bazen sadece elma yiyiorum yaninda ceviz. Bazen corba , bauen yine sebze yemegi, yani cok az ölcüde yiyorum. Plus her gün minimum 1,5 l su iciyorum. Caylarimi bazen kayisi ile iciyorum. Kabizlik sorunum var. Günde 7000-10000 adim atiyorum. Yani nerede yalnis yapiyorim bilmiyorum, bunlari yapan biri aslinda 55 kg olmasi lazim . Ben hala 68 lerde sürpnüyorum. Cok mutsuzum yaa

Selamlar. Bugun mutluyum. Sabah tartildigimda 67.9 dum. 4 güne 700 gram vermisim. Cok yavas yavas veriyorum. Amma sonucta azaliyor. Bu 3 -4 gun, sabahlari az yesemde, balimi , ekmegimi yedim. Sonra spora gitdim, geldim salata balik yedim oglen, aksamlari cok az evdeki sebze yemeklerinden. Ve ya tarcinli elma yaninda ceviz yedim. 6 dan sonra hic yemek yemedim, bogazim agridigi icin sIk sIk cay iciyorum, bazen yaninda bir tane erik yedim, oglenleri sabahlarida cayimi erikle iciyorum. Aslinda kabiz olmamam lazim bu kadar erikten sonra , ama yinede kabizlik sorunum var . Neyse amma yinede durmak yok, gunluk vitaminleri ve besinleri aldigima inaniyorum. InshAllah saglikli bir sekilde zayiflarim

Çok sevindim canım. Az da olsa veriyorsun bak bu çok güzel. Ben yapamıyorum kaç zamandir bide hep fast Food yer oldum yine 71 e ciktim
kendimi toparlicam dedikçe iyice batiyorum.

Çok sevindim canım. Az da olsa veriyorsun bak bu çok güzel. Ben yapamıyorum kaç zamandir bide hep fast Food yer oldum yine 71 e ciktim
kendimi toparlicam dedikçe iyice batiyorum.
Sagol canim. Oluyor öyle bazen, insanin motivasiyonu düsüyor ve yemeyeyim derken habire yiyor. Bence 3-4 gun yemezsen , sonra yavas yavas motive olursun. Ben oyle yaptim. 100 gram vermek bile mutlu ediyor artik.

Bugün tekrar yapmaya çalışıcam. Bakalim basarabilecekmiyim. birazdan yemek yiyip günü tamamlarim. Umarım eski motivasyonumu bulurum

Merhaba Luanna bende bugun diyete basladim 17.00 den sonra sadece kucuk bir ara ogün yaptim ondada 4 mini boy galeta ve ayran. Yaptiklarini gunluk yazarsan seni takip ediyor olacagim 67.800 le bugun bende degisim icin start verdim. Insallah hepimiz basaririz.

Hoşgeldin canım. Ben aklıma ne geldiyse yiyordum. Ama böyle gitmeyeceğini anladım biraz daha dikkat ediyorum. Sabah iki haşlama yumurta avuç içi peynir yesillik üç kucuk dilim kepek ekmegi, birazda balla kahvaltı yaptim çayı sekersiz iciyorum zaten. ara öğün yapmadım. 16.30 gibi bir porsiyon köfte biraz pilav ve yoğurt yiyip günü kapattım. bir haftadır yapamiyordum bugün bu saate kadar durduysam daha da yemem. Az önce izlediğim ağır yasamlarinda etkisi var yememe. Sabah 72 ydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…