- 8 Eylül 2014
- 70
- 71
- 28
bir aydır akşam beşten sonra yemek yememeyi uygulayarak 6 kilo verdim çok şükür.7 aylık bebeğim var.ek gıda veriyorum ama emzirdğim için de süt sıkıntısı olmaması için akşam gerekirse bir kase yogurt yedim sadece .hamilelikboyunca aldığım 11 kiloyu doğumdan sonra hemen kendiliğimden vermiştim ama sırf süt olsun diye yerken aldım sonrasında 9 kilo birden.68 kilodan şu an 62 kiloya indimçok şükür. ama devam edicem inşaallah 2 kilo daha vermek istiyorum inşallah.akşam yememek gerçekten bünyeyi çok rahatlatıyor.bu arada ekmek ve şekeri de epeyce azalttım.bu ikisinin haricinde herşeyi yiyorum.
ramazanla birlikte sıkıca asılıp önümüzdeki yaza cok cok fit olabilirsin.
kızım 15günde oglan iki günde alıştı. ben gece bbez bagladım gündüz tamamen alıştıgında gecede baglamamaya başladık. gece yatmadan iki saat önce su içmeyi bıraksın. birde gece bezini o uyuduktan spnra baglamıştım. sabırlı olman lazım eger tuvalete lturmuyosa oturan bi arkadaşı falan varsa onu görsün yaparken. kızım bu şekilde tuvalete oturmaya başlamıştı. lazımlıgada yapmıyodu oturup oturup kalkıyodu.oglumun kolay alışmasını ablasını görmesine baglıyorum. aynı anlattıgın gibi tuvalet egitimi bambaşka bişşey.
igrenç durumdayım kendimden bahsedeyimde kendinizi sevin biraz.