Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

canım msjını göreli bayağı oluyor çok uzunca yazmıştım sana cevap ama haylaz oğlum geldi bilgisayarı kapattı bütün yazdıklarım gitti.kısaca anlatayım bildiğim kadarıyla.sabah öğle akşam pirinç lapası yiyosun canım.1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlayıp yoğurt yada salata ile tuzsuz yağsız yiyorsun.çay bardağı en küçük olandan olcak kahvehanelerdeki gibi ajda değil yani.1 çay bardağı pirin 65 gr. buda 235 kalori yapıyor.ben biraz değiştirdim sadece sabah lapa yiyorum salata ile beraber toplam 300 kalori almış oluyorum.netten de biraz araştırma yapabilirsin eğer yapmayı planlıyorsan:16::16:

canım bence hiçbirşey yeme daha bi nescafe içebilirsin açlığın yatışır.akşam çok acıkırsın ama sabaha mükafatını görürsün canım -500 garanti denemelisin bence dayanabilirsin.

canım bende tam tersi eğer düzenli yersem daha çok yiyesim geliyor. işte hepimizin bünyesi farklı vücudu tanımak çok önemli canım başarılar...yumurta hakkında bende sen gibi düşünüyodum geçen haftadan buyana tüketmi,yorum iyi oldu biraz özleyelim içim dışım yımırta oldu:32: bu hafta bakalım bize neler getirecek

canım merak ettim hergün spor yapma bakalım farkedicekmi tartı demişti naptın yaptınmı dediğimizi ve yaptıysan fark ettimi

canım pazar yapmadım ama pazarda dışarıda durmadan 1,5 saat yürüdük eşimle. tartıya çıktığımda hafta sano kaçamağım vardı ama çok değil... spor bırakınca tekrar dönemiyorum bu yüzden her gün yapayım istiyorum...bacaklarım , baldır ve popo bayağı küçüldü ama sezaryan karnı duruyor offfff offff mekikde çekiyorum hergün olmasada hafta 3 kere falan çekiyorum göbek kalacak mı acaba ????

NESİLLLLLLLL
canım sen kaç yaşındasınki 10 yaşında oğlun var :53::53: resimde çok güzel görünüyosun en fazla 25 yaşında diyebilirim.

canım pazar yapmadım ama pazarda dışarıda durmadan 1,5 saat yürüdük eşimle. tartıya çıktığımda hafta sano kaçamağım vardı ama çok değil... spor bırakınca tekrar dönemiyorum bu yüzden her gün yapayım istiyorum...bacaklarım , baldır ve popo bayağı küçüldü ama sezaryan karnı duruyor offfff offff mekikde çekiyorum hergün olmasada hafta 3 kere falan çekiyorum göbek kalacak mı acaba ????

canım ah ah o göbekleri napcaz bi bilsem 2 doğum yaptım allahtan normal doğum olduğu için çok göbeğim yok ama tabiki biliyorum eskisi gibi asla olmayacak.hergün mekik çekmeni tavsiye ederim emin ol toparlayacaktır

kızlar
sabah: kıvırcık lahana domates salatalık ile pirinç lapası yedim bol bol acılı.
ara:2 adet yeşil elma (çok küçüktüler oyuzden 2 tane yedim
saat 4 gibide 1 avuç kuruyemişle beraber nescafe içtim günü kapattım.
2 bardak bitki çayı ve 2 litre su içtim
akşam spor yapabilirm inş.

NESİLLLLLLLL
canım sen kaç yaşındasınki 10 yaşında oğlun var :53::53: resimde çok güzel görünüyosun en fazla 25 yaşında diyebilirim.

wuhuuuuu... ruhum 25 ama ben 1,5 ay sonra 35 olacam.. :((
çok teşekkür ederim, 2 senelik filan o foto..

çok güzel moral verdin, çünkü benim yaş fobim var.. biri soracak diye aklım çıkar..
:21:

canım ah ah o göbekleri napcaz bi bilsem 2 doğum yaptım allahtan normal doğum olduğu için çok göbeğim yok ama tabiki biliyorum eskisi gibi asla olmayacak.hergün mekik çekmeni tavsiye ederim emin ol toparlayacaktır

saol canım her gün çekmeyi deneyeyim birde maşallah sen iki doğum yapmışsın hemen hemen aynı kilodayız hatta daha azsın bana göre ben bir doğum yaptım dağıldım gittim :((((

Sağol canımcım.. Ben de çok korkarım, iyi yapmışın sende,
ihmal etmemek gerek..
Sana da çok çok geçmiş olsun..

saol cnm geçen yıl yaşadım ya götürdüm iki üç kez antibiyotik verdiler
sonra teşkilatlı kan vs alınınca çıktı bebe zatüre olmuştu:53::53::53::53:

ZEYAS: haha evet aynen canim, icim disim yimirta oldu :D
bide kolesterol acisindan da, biraz ara vermek iyi olacak :34:

selam kızlarrrr ben geldim:3::3::3:
semoş nedne yumurtayı çıkardın beslenmenden ? yag yakıyor yumurta ve protein sonuçta:)
beslenme konusuna deginilmiş
kızlar bende ara ögün yapmayı sevmiyorum en fazla 4 ögün yerim
ama kıtlık meseleside dogru , ama benimde kafam çok karşık herkes kendi bünyeisni bilmeli ama mesela ben sabah ile öglen arasında ara yaparsma sık acıkıyorum. dolu dolu yersen 3 ögünde bitirmek daha makbul:34::34:

valla canim ben nerdeyse 1-2 aydir hergun yumurta yiyorum.
Bide bir aralar, öglende yiyordum tavada :D Ondan öncede yumurta diyeti yapmistim ben :8:
Onun icin biraz ara vermek iyi olur diye dusundum, hemde icim disim yimirta oldu namissizim :53:

Adacım, bende sezeryanla doğum yapmıştım.. Normal doğumdan sonra korse giydirirler, sezeryanda da giyilmez derler.
Ben giymiştim, o yüzdenmi bilmiyorum ama bende yok gibi..
Bence alt karın kaslarını çalıştıracak hareketler yapmalısın..

Youtube da, Uzmantv de filan bir arattır, ilgili bişeyler mutlaka bulursun.
Mekik karını küçültür, alt göbek başka bi olay bence tatlım..

Slm kızlar bugün klasik kahvaltımı yaptım öğleyinde ızgara köfte yedim şu kilo ile satan yerler varya ordan 250 g dedim şu an çok pişmanım baya kalorisi vermiş daha da bişi yemem artık:( regl dönemim ve tartıda kıpırtı yok:(

ZEYAS: haha evet aynen canim, icim disim yimirta oldu :D
bide kolesterol acisindan da, biraz ara vermek iyi olacak :34:

valla canim ben nerdeyse 1-2 aydir hergun yumurta yiyorum.
Bide bir aralar, öglende yiyordum tavada :D Ondan öncede yumurta diyeti yapmistim ben :8:
Onun icin biraz ara vermek iyi olur diye dusundum, hemde icim disim yimirta oldu namissizim :53:

abowwww en iyi kararı vermişsin :1::1::1:

KIZLAR: ZEYAS, ADA, ANTEPISH, POYRAZ, MASUMM.
(nesille derin zaten bunu kesfetmis benim gibi :32: )

Aksam yatarken, ac yattiginizda cok kilo kaybediyorsunuz sabah tartida görursunuz zaten.
Onu bunu bilmem, gün ici dikkat edin, aksam daha cooook dikkat edin. Kilolar nasil gidiyor bakin görun.

Bence bu ögün meselesini fazla takmayin kafaniza.
bazi bünyeler, yedigini cabuk yakar cabuk acikir. (o zaman ara ögun yapin derim ben)
bazi bünyeler yavas yakar, cabuk acikmaz. (o zaman ara ögun yapmayin derim )

Aksam yatarken, ac yattiginizda cok kilo kaybediyorsunuz sabah tartida görursunuz zaten.
Onu bunu bilmem, gün ici dikkat edin, aksam daha cooook dikkat edin. Kilolar nasil gidiyor bakin görun.

bazi bünyeler, yedigini cabuk yakar cabuk acikir. (o zaman ara ögun yapin derim ben)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46: 4-5 saat arası acıkıyorum cnm ben
ögünlerde iyi doyup 3 ögün yimek favorim ama duruma göre 4 oluyor 5 oluyor

geçmiş olsun benimkilerde hasta sabah dr götürdüm gizli zatüreden korktum:(

bend eyapamıyorum ya birde sankki daha çabuka cıkıyormuşum gibi geliyor
belki saat 3-4 arası bir meyve yiyorum..
hatta akşamıda müsli meyve vs yiyip geçiştirmem iyi oluyor ne yiycem diye düşünmüyorum..
iki ögün

tebriklerrrr:46::46::46: bend ebir gün görebilcmemi acaba 58 i:18::18:

Cok tesekkür ederim :))) ben görecegine inaniyorum tam gaz devamm !

wuhuuuuu... ruhum 25 ama ben 1,5 ay sonra 35 olacam.. :((
çok teşekkür ederim, 2 senelik filan o foto..

çok güzel moral verdin, çünkü benim yaş fobim var.. biri soracak diye aklım çıkar..
:21:
canım maşallah sana ben 25 yaşındayım ama daha fazla gösterdiğimi söylerler hep bende sinir olurum.gıcıklar:36::36:
saol canım her gün çekmeyi deneyeyim birde maşallah sen iki doğum yapmışsın hemen hemen aynı kilodayız hatta daha azsın bana göre ben bir doğum yaptım dağıldım gittim :((((
canım bende her hamileliğimde dağıldım toparlamay çalışıyorum işte valla çocuk düşünüyorum bitane daha ama sırf bu kilo derdi yüzünden vazgeçsemmi diye düşünmüyo değilim al ver al ver bıktım valla

canım zaten ben geçmiş sayfalarda bu konuya değindim onayladım bunu .yakaladım seniiiiiii demekki her yazılanı okumuyosuuuuuuunnnnnn:20::20: aşkitom bencede kesinlikle öyle aç kalmadan olmuyo bu iş kesinlikle

beni niye yazmadın :31:

ton balıklı salatamı yedim yarım dilim kepek ekmeğiyle günü kapattım . şimdi yeşil çay içiyorum :32::32:

merhaba kızlar ben iki yıl önce gün içinde istediğimi yedim 5ten sonra ağzıma hiçbişey sokmadım 8 kilo verdim iki ayda
doğumda yine kilo aldım diyete tekrar başladım yine çok dikkat ettiğim söylenemez gün içinde ama 5ten sonra yemicem bakalım kilo verebilir miyim:31:

Son düzenleme:
Back
X