- 29 Mayıs 2010
- 31.316
- 84.698
- 1.123
canım msjını göreli bayağı oluyor çok uzunca yazmıştım sana cevap ama haylaz oğlum geldi bilgisayarı kapattı bütün yazdıklarım gitti.kısaca anlatayım bildiğim kadarıyla.sabah öğle akşam pirinç lapası yiyosun canım.1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlayıp yoğurt yada salata ile tuzsuz yağsız yiyorsun.çay bardağı en küçük olandan olcak kahvehanelerdeki gibi ajda değil yani.1 çay bardağı pirin 65 gr. buda 235 kalori yapıyor.ben biraz değiştirdim sadece sabah lapa yiyorum salata ile beraber toplam 300 kalori almış oluyorum.netten de biraz araştırma yapabilirsin eğer yapmayı planlıyorsan
canım bence hiçbirşey yeme daha bi nescafe içebilirsin açlığın yatışır.akşam çok acıkırsın ama sabaha mükafatını görürsün canım -500 garanti denemelisin bence dayanabilirsin.
canım bende tam tersi eğer düzenli yersem daha çok yiyesim geliyor. işte hepimizin bünyesi farklı vücudu tanımak çok önemli canım başarılar...yumurta hakkında bende sen gibi düşünüyodum geçen haftadan buyana tüketmi,yorum iyi oldu biraz özleyelim içim dışım yımırta oldubu hafta bakalım bize neler getirecek
canım merak ettim hergün spor yapma bakalım farkedicekmi tartı demişti naptın yaptınmı dediğimizi ve yaptıysan fark ettimi
canım pazar yapmadım ama pazarda dışarıda durmadan 1,5 saat yürüdük eşimle. tartıya çıktığımda hafta sano kaçamağım vardı ama çok değil... spor bırakınca tekrar dönemiyorum bu yüzden her gün yapayım istiyorum...bacaklarım , baldır ve popo bayağı küçüldü ama sezaryan karnı duruyor offfff offff mekikde çekiyorum hergün olmasada hafta 3 kere falan çekiyorum göbek kalacak mı acaba ????