- 19 Ağustos 2008
- 3.334
- 382
- 398
Kızlar bu kan grubu olayını duyduğumda inanmamıştım daha doğrusu inanmak istememiştim en sevdiğim şeyler listede çünkü.geçen hafta ben hiç tumurya süt yoğurt tüketmedim kozlar ve 1300 verdim.tesadüfmü yoksa yemediğim içinmi bilemicem ama durum bu.yarından itibaren dikkat edicem bakalım fark olcakmı.bende 0 pozitifim bu arada
Canım bir uğrayıp kaçıyosun hemen çok uğramıyosun buaralar.çokmu yoğunsun semocum...
Çok güzrl olmuş canım ama ben daha çok altındaki rakamlara bayıldım bende görürüm inş 66 yı.
Kan grubu diyetinde, banada süt yaramiyor yaziyor. Ve gercekten öyle canim. bir aralar, spordan cikinca sut iciyordum kucuk kutulardan varya.
Bi baktim, deli gibi spor yapiyorum dikkat ediyorum, kilomda tik yok. Sonra arastirdim bu süt olayini, gercektende bana kilo aldiriyormus. Bende A grubuyum.
Hic sorma zeyasim, dun canim cok kotu uyudum ve motivasyonum dusuktu oyle giremedim fazla. Bugunde patron kafa ütüledi, koca popolu koca göbekli pis parfumlu herif. 20 kere yukari cik, asaya in yaptim valla. i$ gücte yapamadim ögleden önce onun yuzunden, simdide i$lerimi hallediyorum canim