Hoşgeldin semocum umarım tatilin iyi geçmiştir.hızlı gelen kilolar hızlı gidiyor bir iki güne toparlarsın kendini. Bu arada sana yetiştim canım bu hafta benim için çok önemli raöazan geldi bişi kalmadı en azından 67 olmalıyımGünaydin,
Kizlar Nasilsiniz, ne var ne yok buralarda? Herkes iyimi?
Bende kesin kilo aldim, kac kiloyum hic bilmiyorum.
Ama Ben bugunden itibaren SIKI bir program uygulicam :)
yarindan itibaren sabah sporuna baslicam, (aksam i$ten sonra yorgun oluyorum yapamiyorum diye boyle bir karar aldim) :-D
Betül senin adına çok mutlu oldum darısı başıma ya uzu zamndır şöyle adam akıllı bir diyet yapamadım gelen gidenden.jillian killer abs 1.level yaz googla taş gibi hatunları göreceksin yaptıklarının aynısını yapınca onlar gibi oluyomuşuzHayirli sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ve gercekten bu hafta benim haftam
Cumartesi sabah basladigim (81,5) ekmeskiz meyvesiz diyetimde, dün biraz meyve kacamagi yapmama ragmen, dün (80,6), bugün ise 97,3 ciktimmmmmm... Cok ama cokkkk mutluyum
Sabahlari gec kalktigim icin iki ana bir ara ögün yaptim.
Uyaninca: 500ml sirkeli su
Sabah ekmeksiz yumurta, zeytin, peynir,salatali kahvalti
Ara ögünlerde iki ceviz+ 6 badem ---------- yesil cay
Aksam: et, sebze/corba, salata, yogurt/ ayran yedim.
-------- zayiflama cayi
Uyumadan iki saat önce 500ml.limonlu su
Bu sekilde iki gunun sonunda, Dr. Ümit aktasin 10 günde iki kilo vereceksiniz iddiasi bende iki günde gerceklesti. Elbette her diyete basladigimda ben ilk hafta cok iyi veriyorum. Ama cogunuzun bildigi üzere ben yillar sonra 79 ilk defa görmüs biri olarak, simdi anladim ki son iki ay dikkat edememe ragmen, vucudum 79 sabitlemis. Buna cok mutlu oldum
GECEN HAFTA BANA AYRILMA; HAYATININ HATASI YAPARSIN DIYEN SEVGILI ARKADASLARIM ZEYAS; NESIL; ADA sizlereeeeeeeeee cokkkk TESEKKÜR EDERIMM. KEndi akararima kalmis olsaydi, ben gecen hafta burayi birakmis olacaktim, ve belki kendi kendime de devam ettiremiyecektim.
Simdi daha bir ümitlendim, bayrama hayalim olan 75 ile girebilirim insallah
Zeyascim, o nedir bilgi verirsmisin, benim de kollarim ve göguslerim berbat durumda!!

KIZLARRR,
Listedeki kan gruplarini silelimmi?
artik kimse kan grubu diyetini yapmiyor sanirim![]()
Sil gitsin arkadaşum