Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler spora baslayinca daha hizli kilon gidecek canim...darisi basima artik su 7 li rakamlardan kurtulmak istiyorum netten arastirmadigim diyetler kalmadii...offf offffKolay gelsin adacim
Bende bugün yurumeye basliyorum
millet sadece aksam yemeyerek kilo veriyor bizde kendimizi paraliyoruz ama kurtulamiyoruz kilolardan ben feci bozum diyeti yarin insallah motivasyonla baslarim.sporda yaparimValla bende 64 tüm onu brgenmezken
70 bi yapisti bırakmıyor
Bide yuruyelim bakalim
Al bendende aynisi Adacim....oukadar dikkat edip ac gezmeme ragmen sonuc koskoca haftada 100 grammillet sadece aksam yemeyerek kilo veriyor bizde kendimizi paraliyoruz ama kurtulamiyoruz kilolardan ben feci bozum diyeti yarin insallah motivasyonla baslarim.sporda yaparim
canim evet b12 bayagi eksik cikti benimde cok sacim dokuluyordu dr igne verdi hafta bir vuruluyorum...b12 eksikligi ciddi sorunlar yaratiyormus herkes bi kontrol ettirmeli...sende bir olctur canim..sac dokulmesinin nedeni olabilir...Al bendende aynisi Adacim....oukadar dikkat edip ac gezmeme ragmen sonuc koskoca haftada 100 gram
Üstüne üstün birde su demir eksikliginden avuc avuc sacim dökülüyor.Vitamin b 12 eksikliginmi var Adacim?
Canım tahlil sonucları çıksın ona göre karar verirsin.Çok sıkı spor yapınca insan bıkıyor...Ara ver zorlama kendini....Kilo vermem lazım diye kendini baskı yapmış olabilirsin...Bak ben hergun tartılırdım gram gıderdi...şimdi hiç tartılmıyorum öyle takıntı da yapmadım şapır şapır gidiyor kilolar...Serbest ol canım. ..Sıkı diyet yapmak çözüm değil zaten. ..Sporla da sıkılasırsın sen sıkılastım diyorsun mesele bitmiştir...o tartıda eksileri de göreceksin...Kendine yüklenme şöyle bir rahat nefes al...En azından kilo almıyorum vermesem de diyebilirsin...Bu seni rahatlatır artı gram olsa da takma.. İçtiğin su vs dir o...Lahana suyu vs şok diyetler at onları çöpe. ...Sadece ekmeği kes aksam en gec 7 den sonra yeme 5 dekine dayanamıyorum artıkayyyy yine bana bişey olduuu hiç canım spor yapmak istemiyor en son geçtiğimiz çarçamba yapmıştım neredeyse 1 hafta olacak spor yapmayalı.... canım istemiyor kendimi yorgun hissediyorum niye anlamadım böyle kalkasım bile yok.....lahana suyuna başlayacağım bugun hazırladım birazdan içerim ....
Kaslarım ağrıyor hiç halim yok gibi niye böyle oldum yaaa bundan 4-5 gün önce deli gibi spor yapıyordum.... kilo veremediğimi görünce gitti motivasyon yaaaa bu kadar spora 1 kilo olsa verseydim çünkü ben ciddi anlamda 7 ocakta başlamıştım eee bir ayı geçti bile gr gr bile zor verince motivasyon falan kalmadı ... umudum mu bitti anlamadım .. Cumartesi gününden bu yana diyette yapmıyorum .... toparlanmam lazım biliyorum ama nasıl yapacam tekrar hep bir gazla başlıyorum sonu hüsran... bu hafta şu tahlil sonucum bir gelsin bakalım...kocaman derinden bir offffffffff çekiyorum...
Boy 162Mariana kaç kilosun sen şu an??birde boyun kaç?benimde hedefim 58 ondan merak ettim![]()
evet ara verdim hic canim istemiyor zaten belki haftaya pazartesi yeniden baslaya bilirim...Selam kızlar
Adacim çok yoğun spor yaptığın için sıkılmış olabilirsiniz cnm .... Biraz ara ver
İnsan motivasyonunu kaybediyor cnm kilo gitmeyince
canim cook motivasyon gitti pazartesi gunune kadar spora ara verdim lahana suyuna basladim ..pazartesi gunune kadar ara verdim...Canım tahlil sonucları çıksın ona göre karar verirsin.Çok sıkı spor yapınca insan bıkıyor...Ara ver zorlama kendini....Kilo vermem lazım diye kendini baskı yapmış olabilirsin...Bak ben hergun tartılırdım gram gıderdi...şimdi hiç tartılmıyorum öyle takıntı da yapmadım şapır şapır gidiyor kilolar...Serbest ol canım. ..Sıkı diyet yapmak çözüm değil zaten. ..Sporla da sıkılasırsın sen sıkılastım diyorsun mesele bitmiştir...o tartıda eksileri de göreceksin...Kendine yüklenme şöyle bir rahat nefes al...En azından kilo almıyorum vermesem de diyebilirsin...Bu seni rahatlatır artı gram olsa da takma.. İçtiğin su vs dir o...Lahana suyu vs şok diyetler at onları çöpe. ...Sadece ekmeği kes aksam en gec 7 den sonra yeme 5 dekine dayanamıyorum artıkinan bana kendiliğinden gidecek...