• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

çok fazla sporun kas yapıyorsundur cnm azaltt sporu
Kas yaparmıyım bilmiyorum canım ama bu ara acayip selülit oldu bacaklarımda yeşil çay harici çay kahvede içmiyorum bol su içiyorum neden kaynaklandı bilmiyorum bugün oğlumu dr götürdüm dr sordum hiç takma geçer sen devam et sağlıklı beslenmeye dedi

sende 3 çocukmu var hay maşallhahhh[/QUOTE]
Hemde evlere şenlik 3 çoçuk 2 si 3 dil biliyor benle eşim küçük kızım 2 dil biliyor curcuna gibi ev her kafadan farklı ses farklı dil :KK12:bazen diyorumkiiii anne kelimesini kullanılmayan bir yere gitsem çoçuksuz en azından 1 hafta :KK52:

cnm yok orjinal içiyorum evd eiş yerine sallama alıcma ama yap iç demle beklee sonrasında zamnımı alıyor termosa demlesem akşamılıkılıkiçsem nsıl olurki
canim bazi bitkilerin fazla beklemesi icilmesini onermiyorlar hemen taze taze yapilip icilmesi daha saglikli olur besi bi yerde bitkilerini arastir ona gore termosta demle derim...ben evde oldugum icin gunde iki defa yesil cay demliyorum taze taze..ama bazen diyorum sallama olsa hop sicak su cabuk demlenir...

Kas yaparmıyım bilmiyorum canım ama bu ara acayip selülit oldu bacaklarımda yeşil çay harici çay kahvede içmiyorum bol su içiyorum neden kaynaklandı bilmiyorum bugün oğlumu dr götürdüm dr sordum hiç takma geçer sen devam et sağlıklı beslenmeye dedi

sende 3 çocukmu var hay maşallhahhh
Hemde evlere şenlik 3 çoçuk 2 si 3 dil biliyor benle eşim küçük kızım 2 dil biliyor curcuna gibi ev her kafadan farklı ses farklı dil :KK12:bazen diyorumkiiii anne kelimesini kullanılmayan bir yere gitsem çoçuksuz en azından 1 hafta :KK52:[/QUOTE]
ayyy masallah hep kalabalik aileye imrenirim ama hic cesaretim yoook baska cocuga..ama olanlarada cok imreniyorum ne guzel belki suan cok yotuluyorsun yipraniyorsun ama dusunsene hepsi buyuyecek bi kahvalti sofrasinda hepsi esleriyle cocuklari ile ziyaretine gelecek htp birlikte sohbet ayyy cok guzel imrendim simdi masallah dogursam mi bi tane daha aceppp;))))))

Slm arkadaslar hula hoop ceviren varmi? Karin yaglarina etkiliymis ben aldim ama beceremiyorum cocukken ne güzel yapardik :( kafayi iyice bozdum karnim ve simitlerden baska bi yerimde sorun yok ne yapabilirim fikir verin lütfen :(((

Masumcum diyorum ki aksam ac yatmak olabilir arada. Ama ben surekli yapamam sanirim.
Bugun de arkadasta cok yedim oglen. Bilerek ve isteyerek 2 gibi bitirdim. Bugun aksam yok yine:)
Yarin da hafif gecirmeyi planliyorum. Ay orsa da muhabbet hep diyet ve kiloydu. Ben yapiyorum demedim. Dalgaya aliyolar. Iki arkadas diyetteydi. Zayiflamis baya. Ayy eski halin daha guzeldi diyor kiza. Bana da ayy kilo almissin diyor. ( ne zaman gorse oyle der. Gexen sene 1 kere diyet yptm. Buraya yaziyodum. Tam kilo verdim o ara kadin gene dedi kilo almissin diye..! Kadinlar gicikligina yapiyor sanirim.
Ben de hic soylemeden zayifliycam;)
Sizde de ayni mi bu muhabvet kizlar?

yani tabi eskisi gibi olmuyor hayatın ama zamanla alışıryorsun bu rutine
ben ikiz büyüttügüm için açıkcası bana tekçocukçok kolay geliyor
tekçocugum olsa rahat bakardım amaaa allah bana ikiz nasip etti çok şükür 8 yaşına getiridm ve baya rahatladım
amma çalışan ikiz annesi olyaın hiç dalmayım
maşallah. ben bir çocukla kendime vakit ayıramıyorum derken. Ama büyüdükçe çocuklar çoğu zaman beni hüzün kaplıyor.
Masumcum diyorum ki aksam ac yatmak olabilir arada. Ama ben surekli yapamam sanirim.
Bugun de arkadasta cok yedim oglen. Bilerek ve isteyerek 2 gibi bitirdim. Bugun aksam yok yine:)
Yarin da hafif gecirmeyi planliyorum. Ay orsa da muhabbet hep diyet ve kiloydu. Ben yapiyorum demedim. Dalgaya aliyolar. Iki arkadas diyetteydi. Zayiflamis baya. Ayy eski halin daha guzeldi diyor kiza. Bana da ayy kilo almissin diyor. ( ne zaman gorse oyle der. Gexen sene 1 kere diyet yptm. Buraya yaziyodum. Tam kilo verdim o ara kadin gene dedi kilo almissin diye..! Kadinlar gicikligina yapiyor sanirim.
Ben de hic soylemeden zayifliycam:KK66:
Sizde de ayni mi bu muhabvet kizlar?
Ne yzik ki boyle insanlar mevcut bilrek mi yoksa sana yeterince dikkatli bakmamakarindan kaynakli olabilir yada gozlerin cok guzeldir sadece gozlerine de bakiyor olabilirler diyip olayi kurtaralim

maşallah. ben bir çocukla kendime vakit ayıramıyorum derken. Ama büyüdükçe çocuklar çoğu zaman beni hüzün kaplıyor.

Ne yzik ki boyle insanlar mevcut bilrek mi yoksa sana yeterince dikkatli bakmamakarindan kaynakli olabilir yada gozlerin cok guzeldir sadece gozlerine de bakiyor olabilirler diyip olayi kurtaralim
:)
Birine kilolu diyince kendini zayif ilan ediyor aklinca. Yuvarlanacak hatun:)
Iyi de oluyor bazen. Gaz veriyor.
Gunduz cok yedim aksam yok.

Kizlar menu yazan yok hicc

sende 3 çocukmu var hay maşallhahhh
Hemde evlere şenlik 3 çoçuk 2 si 3 dil biliyor benle eşim küçük kızım 2 dil biliyor curcuna gibi ev her kafadan farklı ses farklı dil :KK12:bazen diyorumkiiii anne kelimesini kullanılmayan bir yere gitsem çoçuksuz en azından 1 hafta :KK52:[/QUOTE]

Yurt dışındasındır o halde Türkiye de 2. Çocuk bile FAzla çünkü

Sınıfı hocam ;)

Valla ben yatiyorum AC her gecede yatılır alışmak lazım bunun adinada akşam orucu demişler harbi oruç ilk zamanlar zorlar ama alışırsınız

Menüm

Kahvaltı
1 paket form buskivvi
5-6 zeytin
Peynir tere roka domates

Öğlen
Yarım kase mercimek çorba
İki tabak etli bamya
Ayran

Akşam
İki ısırık elmalı pasta
1/4 kek
1/4 su böreği
1 ymk patates salatası
Bol çay kahve

Arkadasim daydım ,makar a salatası ve poca yemedim ;) çok tokum akşamda bi komşuya gidicem lokma yerim yok

Birde artık form buskiviyi sutlayip kuruyemiş yiycem sabahları ;) ctesiden sonra ;)

Bugun ku menu
Sabah 2 tane kuru kayisi 1 tane kurabiye
Ovlen pilav ustu doner ve yarim sutlac
Simdi yemek yok
Bolsu ve cok kotu olursm beyaz leblebi
Napayim bugunlerde azittim bitti yola giricem

Bugun ku menu
Sabah 2 tane kuru kayisi 1 tane kurabiye
Ovlen pilav ustu doner ve yarim sutlac
Simdi yemek yok
Bolsu ve cok kotu olursm beyaz leblebi
Napayim bugunlerde azittim bitti yola giricem
Arada olur oyle tatlim.
Sonra aksam yemek yok;)
Son trend bu bizde.

Hemde evlere şenlik 3 çoçuk 2 si 3 dil biliyor benle eşim küçük kızım 2 dil biliyor curcuna gibi ev her kafadan farklı ses farklı dil :KK12:bazen diyorumkiiii anne kelimesini kullanılmayan bir yere gitsem çoçuksuz en azından 1 hafta :KK52:
ayyy masallah hep kalabalik aileye imrenirim ama hic cesaretim yoook baska cocuga..ama olanlarada cok imreniyorum ne guzel belki suan cok yotuluyorsun yipraniyorsun ama dusunsene hepsi buyuyecek bi kahvalti sofrasinda hepsi esleriyle cocuklari ile ziyaretine gelecek htp birlikte sohbet ayyy cok guzel imrendim simdi masallah dogursam mi bi tane daha aceppp:KK66:)))))[/QUOTE]
Aynen eşimde bunu hayal etti o yalnız büyümüş ablalar evlenmiş o daha ergenlikdeyken ondan çok özenirdi hatta diyorki akşamları çekinmeden gidecek kapımız olcak düşünsene hepsine her akşam gitsek 3 gün bitti 4.gün biz çağırırız 3 günde herkes kafa dinler:KK53:pikniklerde gezdiğimiz yerlerde kalabalık olacağız valla yorucu her sabah kavga küçük der abim yan bakdı büyük der kardeşim odama girdi eşimde bir sabah sessiz bismillahla kalkın en sakin benim anacım:63:yalnız ne kadar bunalsamda birgün evde olmasınlar ruhum daralıyor yollarını bekliyorum alıştım varlıklarına düşünüyorsan yap gitsin çabucak büyüyorlar bu arada sabır etmeyi çokda güzel öğretiyorlar bende bol bol kitap okuyorum çoçuklar hakkında :KK66:

Yurt dışındasındır o halde Türkiye de 2. Çocuk bile FAzla çünkü[/QUOTE]
Evet canım yurtdışındayım

Yurt dışındasındır o halde Türkiye de 2. Çocuk bile FAzla çünkü[/QUOTE]
evet canım yurtdışındayım bazen döneyim diyorum ama türkiyenin eğitim sistemi iş konusu falan bir sürü bahanem var burda durmak için sebeplerim var türkiyede olsaydım belki en fazla 2 çoçuğum olurdu çok zor bilmezmiyim yaşam allah yardımcınız olsun

Back
X