- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
Masumcum benim iki arkadaşım var ikiside iki çoçukları olmasına rağmen tığ gibiler birde bacaklarını gördüm yazın şort giymişler ne bir selülüt nede bir çatlak valla dümdüz harika şimdi biri dediki öğle akşam salata ye içine ne istersen koy tavuklu ton balıklı ve bol limon ve bol zeytin yağ koy bende hemen dedimki zeytinyağmı kilo yapmazmı tatlım çiğsi yapmaz pişerse yapar yıllardır böyle besleniyorum bu vucuda böyle sahip oldum ben dedi diğeride bol bol brokoli haşlarım sarmısaklı yoğurt döker yerim anında kilom gider ne zaman kilo alsam sebzeleri haşlar sarımsaklı yoğurt eşliğinde yer istediğim kiloya gelirim gerçekdende ikiside bi ara kilo aldılar 2 ay sonra eski hallerine geri döndüler formülleri buymuş spor falan yapmazlar çok iyi tanıyorum tembeldir ikiside bende başlıyacam bu hafta haşlama sebzeye bu haftada böyle deneyim bakiiimmm sporda yapmıyacam sonuc değişecekmiFırına tavuk attim brokoli havuç yanında
Zeo iccem kızlar ben çok usuttum sanırım migdem sirtim agriyor
Kh diyeti ysptigimda eskiden hicc yemedim sebze ama artık yiyorum çünkü,dahs sonra yediğinde hemen sisiyor sebze