günaydın velantinnn tebrik ederim seni darısıda başıma inşGünaydınnnn

Yeni bir hafta yeni arkadaşlar gelmiş onlara da bol şanslar dilerken efendime söyliyeyim dün sabah 67'li bi'şeyler gördüm nihayet
Bu haftasonu sıfır kaçamakla herkesi bir iştimaya çekelim bakalım kimler yaramazlık yapmış....DÖKÜLÜN!
 ben bu hafatsonunu normal beslenerek geçirdim şekerli şeyler yemedim sadece kilomda bir değişiklik yok o yüzden
ben bu hafatsonunu normal beslenerek geçirdim şekerli şeyler yemedim sadece kilomda bir değişiklik yok o yüzden

amin inş betül görürsün istediğin rakamları canım bende sendenim bu hafta tatlı ekmek yoooookGÜNAYYYYDINNNN
Evet, yeni bir haftada yine burdayiz :))) Arkadaslar nerdesinizzzzzBir sessizlik var gibi
Valentin seni adina cok mutlu oldum. Hafta sonuna kadar 66 lilari görmeni dilerim
Ben önceden yazdigim gibi, cumartesi yaptigim hatadan dolayi dünü cok cok hafif gecirdim. Bir gün rahat davrandigim icin tartida bugün sabah 85.3 yiktim. Dün toplamda yarim elma+ üc kuru kayisi hosafi+ 5 kasik bulgur+ yarim kase yogurt ve yarim nar yedim gün boyunca.
Bugün yie bir saatlik yürüyüsle basladim güne. LAhana küründe ara 3. gündeyim. Yani yarin lahana küründe ikinci döngüye baslayacagim insallah. Ve bildiginiz üzere bu hafta protein agirlik (seker, un yok!) bir diyet yapacagim.
Bugün sabah bir yumurta, peynir+ bri avuc yer fistigi ve yesillik yedim.. Bu hafta ekmek yemiyecegim icin bugün menüde yesil mercimekli bulgur+ bakla ve yogurt yemeyi düsünüyorum. Belki canim cekerse gün icinde yarim elmada yiyebilirim.
Bu hafta sonuna kadar 83.9 u görmek istiyorummmmmmmmm

Kızlarrr günaydın
Sabah 1 kase acılı lahana çorbası içtim. Tadı gayet güzeldi. Öğlen ve akşam da aynı çorbadan içecem. Acıkırsam aralarda ananas yiyecem. O da yağ yakıyormuş ve selülite iyi geliyormuş. Benim bacaklar facia arkadaşlar, portakal kabuğu yanında halt etmişAdet olduğum için biraz bitkinim ama akşama iyileşirsem eliptiğimi de yapacam, bu hafta 70 küsür olmam gerek

ohhh afiyet olsun canım inş

Ama heü öyle olmuyor tabi, seni de anliyorum
 Ama heü öyle olmuyor tabi, seni de anliyorum 

muhtemelen bu sabah kalltgnda yuruyemiyor olcaksin ama giden kalorinin haddi hesabi.yok bnde istiyorum yurumek ama imkan yokk
 muhtemelen bu sabah kalltgnda yuruyemiyor olcaksin ama giden kalorinin haddi hesabi.yok bnde istiyorum yurumek ama imkan yokk ((
(( 

Senden daha fazla bilgi almak isteriz, yas, boy kac ve nelere dikkat ettin 5-6 ay boyunca , merak ediyorumm
 Senden daha fazla bilgi almak isteriz, yas, boy kac ve nelere dikkat ettin 5-6 ay boyunca , merak ediyorumm