• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

suan ısrarlı bı sekılde yememey dewam edıom akıp arkadaslarım :)) ama tw karsısında reklamlar cok cezbedıjı, cıpsler, cıkolatalar ... sabııııııııııır .... yarın odul olarak 5 e kadar doldurjam mıdemı :)))

Alıştınız mı kızlar :3: Artık hiç zorlanmıyorum akşamları oldukça rahat bir şekilde beşten sonra yemeyi kesiyorum.Diet yaptığım zamanlar vücudum dinleniyor :)

Kızlar bende geldim kabul ederseniz.25 yaşinda 2 çocuk annesiyim.ben bu yöntemle 75 kilodan 66ya düşmüştüm zamanında.sonra tekrar hamile kaldım ve tkrardan kilo aldım.boyum 163 kilom 75.bu yöntemü bben süreklii yapıyorum 83 kiloydum 75e kadar geldim.amw bir ara saldım 5 ten sonra bişi yemiyodum ama 5 e kadar yemediğim yemek kalmıyodu. artık zayıflamam lazım kendimi böyle svmiyorum.

Son düzenleme:
Günaydınnn FZAB :52: online olanlara bakınca seni gördüm..Birazdan spora gideceğim ben ...

Kızlar bende geldim kabul ederseniz.25 yaşinda 2 çocuk annesiyim.ben bu yöntemle 75 kilodan 66ya düşmüştüm zamanında.sonra tekrar hamile kaldım ve tkrardan kilo aldım.boyum 163 kilom 75.bu yöntemü bben süreklii yapıyorum 83 kiloydum 75e kadar geldim.amw bir ara saldım 5 ten sonra bişi yemiyodum ama 5 e kadar yemediğim yemek kalmıyodu. artık zayıflamam lazım kendimi böyle svmiyorum.

Her ne kadar beşten sonra yemesekte gün içerisinde az da olsa dikkat etmek gerekiyor :)

Derin hanım ,şu anda pirinçler pişiyor onu bekliyorum....spordan gelince yumulacağım :56:

Günaydın... dün 75 kg çıkmıştım tartıda bugün 74.7 . Bugünde çok dikkat etcem inşşş.akşamlarıda 2 mil leslie yapıyorum.

Gunaydin kizlar, dun aksam agzima birsey koymadim walla :)
Onemli bir sorum var size. Malum cuma 14 subat. Esiyle ya da sevgilisiyle aksam yemege gidecek olan var mi? Biz yemege gidicez ama esim e senin diet nolcak dedi? Napsam sizce???? Cevap lutfen....

günaydınnnn kızlar :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
düna akşam çok az yedim
sabah yarım simit peynir 3 tane zeytin yedim
spor yok
bu göbişin erimesi şartttt artık
minik dün gece durmadan emdi sabah çok acıktım doymadım aslın da ama yemiyecem arada kahve içer sakinleşirim innşş
buarada ikisi bir nestcafe arada tüketiyrm.

Günaydınnn FZAB :52: online olanlara bakınca seni gördüm..Birazdan spora gideceğim ben ...

Her ne kadar beşten sonra yemesekte gün içerisinde az da olsa dikkat etmek gerekiyor :)

Derin hanım ,şu anda pirinçler pişiyor onu bekliyorum....spordan gelince yumulacağım :56:

ben henüz pişiriyorum ilk öğünümü yicem birazdan günde 4 öğün 1 çay bardağı biliyorsunuz değilmi yoğurtla karıştırıp tuzsuz yicez başka bir şey yok 2 gün detoks yapıcaz

Onemli bir sorum var size. Malum cuma 14 subat. Esiyle ya da sevgilisiyle aksam yemege gidecek olan var mi? Biz yemege gidicez ama esim e senin diet nolcak dedi? Napsam sizce???? Cevap lutfen....
bravo sana :nazar: :nazar: :nazar:azmin daim olsun.bence tabiki git ama abartmadan ye bol ayran bol salatayla mideni doldurup yemeği ekmeksiz abartmadan ye ertesi güne dikkat edersin

eğer özel bir planın varsa bunu es geçme az ye ama eşinin karşısında ona eşlik et ben sırf bunun için pazar günleri diyet yapmıyorum çünkü eşim benimle evde olduğunda birşeyler paylaşmaktan çok koşlanoıyor o yerken benim bakmamı istemiyor.

sanırım senin eşinde gittiğiniz yerde ona boş bir tabakla ona bakmanı istemicektir.

Canlarim .. Ben geldimm bugun erken geldim :D dedim bi tartiya cikim 500 gram gitmis nasil gitti nerden gitti soktayim haha :D cok motive oldum bugun bi arkadasimi gördüm bana kilo erdigimi söyledii dedimdaha 3 kiloyayakin vermisim nasil fark ettiyse artik :D ilk basladigimda 92.3 dm simdi 89.4 :F allah bozmasin insallah hepberaber devam
süpermiş sakın bırakma devam et

Valentinnnnn nerdesinnnnn

Alıştınız mı kızlar :3: Artık hiç zorlanmıyorum akşamları oldukça rahat bir şekilde beşten sonra yemeyi kesiyorum.Diet yaptığım zamanlar vücudum dinleniyor :)
akşam beşten sonra bişey yememek çok güzelde ben çok acıkıyorum sonrasında :(
ben tartilmazsam ipin ucunu kaciririm heralde surekli kontrl etmem gerek..
bende tartılmadım mı ipin ucu kesin kaçıyor.eskiden haftada bir tartılırdm.şimdi 2 günde bir :1: :1:
.
Valentinn moral veriyosun tskler :))

eğer özel bir planın varsa bunu es geçme az ye ama eşinin karşısında ona eşlik et ben sırf bunun için pazar günleri diyet yapmıyorum çünkü eşim benimle evde olduğunda birşeyler paylaşmaktan çok koşlanoıyor o yerken benim bakmamı istemiyor.

sanırım senin eşinde gittiğiniz yerde ona boş bir tabakla ona bakmanı istemicektir.

kesinlikle katılıyorum eşine eşlik etmelisin :)

Gunayin Valentinn beni gece 3te de sabah 5 te de gormen mumkun cnku emzirmeye kalktikca dayanamayip grip diyet basari.hikayelerini.okuyorum:) senin yerinde olmayi cok isterdim duzenli spor.yapabiliyorsun ne guzel zayiflamak kadar sıkılasmak lazim ve sen cok.guzel bunu basiriyosunazminegayranim:51:51:

Kızlar günaydın hepinize, sen de hoşgeldin zeyas..

Dün öğlen yediğim kocaman pilavdan sonra bir yeşilçay ve akşamüstü de bir kahve içtim. İşe dalıp saati kaçırmışım, eve gidince saat 19'a geliyordu, küçük bir kase yoğurt ve minicik bir elma yedim.. Aç yattım ama değdi sanırım..

Ama bir sorunum var benim..

Baskülümü bir ay önce almıştım, sanki hasta gibi.. 5 er dakika arayla önce 70.1 sonra 70.6 sonra da 69.8 sonra yine 70.1 çıktım..
ve bu arada su bile içmedim.. :( Arzum Formy, başka kullanan var mı aranızda, böyle bir sorun yaşıyormusunuz. Daha önce de farketmiştim ama önemsememiştim.. :43:

Kızlar günaydın hepinize, sen de hoşgeldin zeyas..

Dün öğlen yediğim kocaman pilavdan sonra bir yeşilçay ve akşamüstü de bir kahve içtim. İşe dalıp saati kaçırmışım, eve gidince saat 19'a geliyordu, küçük bir kase yoğurt ve minicik bir elma yedim.. Aç yattım ama değdi sanırım..

Ama bir sorunum var benim..

Baskülümü bir ay önce almıştım, sanki hasta gibi.. 5 er dakika arayla önce 70.1 sonra 70.6 sonra da 69.8 sonra yine 70.1 çıktım..
ve bu arada su bile içmedim.. :( Arzum Formy, başka kullanan var mı aranızda, böyle bir sorun yaşıyormusunuz. Daha önce de farketmiştim ama önemsememiştim.. :43:

slm bende var o tartıdan sorma aynı dediğin gibi bi fazla tartıyo bi eksik sonra tekrar aynı oluyo bende anlayamadım.bende en düşük olanı baz alıyorum kendime:)))

slm bende var o tartıdan sorma aynı dediğin gibi bi fazla tartıyo bi eksik sonra tekrar aynı oluyo bende anlayamadım.bende en düşük olanı baz alıyorum kendime:)))

Duymak istediklerimi söyledin.. Teşekkür ederim..

Kardeşim yurtdışında yaşıyor, ilk kez onun valizlerini tartarken farketmiştim..

Acaba tansiyon aletleri gibi üstüste bakınca mı farklı çıkıyor diye düşünüyordum..
Bundan önce sinbo vardı 25-30 liralık bişey, çok daha iyiydi.. :)

Duymak istediklerimi söyledin.. Teşekkür ederim..

Kardeşim yurtdışında yaşıyor, ilk kez onun valizlerini tartarken farketmiştim..

Acaba tansiyon aletleri gibi üstüste bakınca mı farklı çıkıyor diye düşünüyordum..
Bundan önce sinbo vardı 25-30 liralık bişey, çok daha iyiydi.. :)

bende bimden almıştım 2 yıl önce hiç şaşmıyor bence kaliteye çokta gerek yok
sonuç hüsran oluyor çünkü ben tefalde kullandım yok 2 sene sonra kendi kendini imha etti :))

Back
X