- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
zayıflama takımlarına geleli 1,5 yıl oldu. hep 3ay 5 ay hesapları yaptım yok 1 yılda gitmesin 3 ayda gitsin yok hemen gitsin geşke 1,5 yılda gitseydi! kilon kaçtı bu arada?haklısın birkere daha gitmiştim devlet hastanesinde elime kalsik diyeti yapıştırdı kilo verirsen görüşelim vermezsen gelme demeye çalıştııı))))
şimdi randevu aldığım yer bir özel hastanede bilmiyorum haklısın aslında iş kendinde bitiyor nereye kadar o listeye bağlı kalmakda doğru değil aslında sağlıklı beslenmeyi yasaşam stili haline getirmeliyiz ama kendimize söz geçmiyor sanırım... ben şöyle düşündüm belki 10 gün sonra diyetisyene kontrole gidecem diye utancımdan yemem heralde tutarım kendimi alıştırırım kendimi böylece ama şimdi tartıya çıkıyorum hiç vermemişim amannnnn diyorum yiyiorum 1 ay deniyecem diyetisyeni baktım güzel gidiyor 3 aya tamamlarım baktım yine yerimde sayıyorum bırakırım ne yapayımmm ... çok mutsuz oluyorum şu kilolardan...
kızlar 1 saat yürüyüşümü tamamladım tekrar spora başladım .... akşam 30 dakika yürüyecem günü kapatacam...
aferim doğru yoldasın. ben de 40 dk. yürüdüm. evde de zaman zaman leslie ile 1 mil veya callanetics hareketleri yapmaya çalışıyorum. basenler için callanetics öneriyorlar. son bir kaç gündür farklı pantolon tayt vs. giyiorum ondan mıdır bilemiyorum ama sanki baseenlerim de inceliyor.