• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

28/02 - 07/03 Mariana .. (78,0) - (toplam -13.00) ... - 63,600 (- gram)

Ada ... (75.0) - (toplam -03.00) ... - 73,100 (-gram)

Semo ... (69 hamiş) (toplm +12.3) ... 81.3 - (-gram) (hamiş)

Sisilm ... ( 67.9) - (toplam -07.5) ... 59,70 - (- gram)

Nesil ... (72.0) - (toplam -12.0) ... - 60.30...60.30 (AYNI)

Masum ... (71.0) - (toplam -03.3) ... - 70,00 ( - gram)

Zeyas ... (75.0) - (toplam -12.3) ... 68,2 - 68,7 (+500 gram)

Hedef52 ... (66,5) - (toplam -1 .0) ... 65,4-65,5 (+100 gram )

Çisenaz....(75,5) - (yeni başlıyorum)...

28/02 - 07/03 Mariana .. (78,0) - (toplam -13.00) ... - 63,600 (- gram)

Ada ... (75.0) - (toplam -03.00) ... - 73,100 (-gram)

Semo ... (69 hamiş) (toplm +12.3) ... 81.3 - (-gram) (hamiş)

Sisilm ... ( 67.9) - (toplam -07.5) ... 59,70 - (- gram)

Nesil ... (72.0) - (toplam -12.0) ... - 60.30...60.30 (AYNI)

Masum ... (71.0) - (toplam -03.3) ... - 70,00 ( - gram)

Zeyas ... (75.0) - (toplam -12.3) ... 68,2 - 68,7 (+500 gram)

Hedef52 ... (66,5) - (toplam -1 .0) ... 65,4-65,5 (+100 gram )

Çisenaz....(75,5) - (yeni başlıyorum)...

CGN2010...(67.3)-(toplam -2.300)...(67...-66.6...-65.3...-65(-300)

Kızlar çok iştahsız bir haftaya başladım...bu hafta büyük adımlar atabilirim sanıyorum:KK66:Yaani inşallah...sabahları çok aç uyanırdım ama dünde bugün de canım hiçbirşey istemeyerek uyandım...bu sabah 3grissiniyle kahve içtim...şimdide koca bir bardak smothie içiyorum..1portakal,1elma,yoğurt ve 2tatlı kaşığı yulaf kepeği ile yaptım..bu Cumartesi 63lü rakam görmeyi hedefliyorum ,şımarmazsam başarıcam...

Selam kizlar, iyi haftalar..

Reglim basliyo, dun sabah şokellali ekmekleri cilek receline batira batira yedim walla.. :)

Yeni arkadaslar tekrar hosgeldiniz, hele cicenaz, sen iki kere hosgeldin.. geldigin gibi listeyede eklemisin kendini.. normalde devamlilik saglayan arkadaslari bir hafta sonra ekliyoruz, gelip giden cok oluyor cunku.. :) duzenli bildirimlerini bekliyoruz.

Selam kizlar, iyi haftalar..

Reglim basliyo, dun sabah şokellali ekmekleri cilek receline batira batira yedim walla.. :)

Yeni arkadaslar tekrar hosgeldiniz, hele cicenaz, sen iki kere hosgeldin.. geldigin gibi listeyede eklemisin kendini.. normalde devamlilik saglayan arkadaslari bir hafta sonra ekliyoruz, gelip giden cok oluyor cunku.. :) duzenli bildirimlerini bekliyoruz.
çook teşekkür ederim, çok çok kararlıyım 5 kilo yapıştı kaldı karatayla verdim 5 kilo sonrası durdu napsam gitmiyor, sizlerle beraber vereceğim inşalllaaahhhhhhh

slm hanımlar yina hafta başı ve ben artı çıktım bu sabah ama çok önemli rakamlar değil önümüzdeki cumartesi eksilerde olcağıma inanıyorum. sabah güzel bir kahvaltı yaptım 1 dilim ekmek ile birazdanda haşlama tavuk yicem. akşam ise 40 dk lık spor artı 240 adet ip atlayacağım. bu arada 2 kupa yeşilçay ve 2 litre su tüketilecek.... veee en önemlisi 5 ten sonra ağzıma lokma sürmeyeceğim ve aç yatacağımmm..

arkadaşlar bu listedeki 12-13 kiloların tamamı akşam saat 5ten sonra yemeyerek mi gitti?

evet canım aynen öyleee ama gün içi dikkat şart değişik yollarla ama akşamı erken kapatarak verdiler arkadaşlar.. sende kalori sayımına başlamışsın bir ara bende denemiştim iyi sonuçlar almıştım.

slm hanımlar yina hafta başı ve ben artı çıktım bu sabah ama çok önemli rakamlar değil önümüzdeki cumartesi eksilerde olcağıma inanıyorum. sabah güzel bir kahvaltı yaptım 1 dilim ekmek ile birazdanda haşlama tavuk yicem. akşam ise 40 dk lık spor artı 240 adet ip atlayacağım. bu arada 2 kupa yeşilçay ve 2 litre su tüketilecek.... veee en önemlisi 5 ten sonra ağzıma lokma sürmeyeceğim ve aç yatacağımmm..

evet canım aynen öyleee ama gün içi dikkat şart değişik yollarla ama akşamı erken kapatarak verdiler arkadaşlar.. sende kalori sayımına başlamışsın bir ara bende denemiştim iyi sonuçlar almıştım.
hmmm sevindim. gün içinde dikkatin şart olduğunu bu iki haftada anlamış oldum.
aşama aşama gidiyorum
1. hafta 6dan önce yemeyi kesebilmek için son dakikada çok doyurucu şeyler yedim.
2. aşamada yani geçen hafta 6dan sonra bişey yemeden durabildiğimi fark ettim ve akşamı hafiflettim.
3. aşamaya da bugün başladım yani artık diyet zamanı:)
kalori saymak değil de kalorilik klasik sıkıcı diyet listeleri işte onlarda yapıyorum. zaten az ve sağlıklı yiyince kilo veriyordum hep şimdi geç saatte de yemeyince verdiklerimi geri almayacağım inşallah.

Hâlâ acıkmadım kızlar..az önce bi yemek uydurdum,Ispanak nohut ve küçük köftelerle...saat 16.45de onu yerim..inşallah bugün böyle kapanır...

Hâlâ acıkmadım kızlar..az önce bi yemek uydurdum,Ispanak nohut ve küçük köftelerle...saat 16.45de onu yerim..inşallah bugün böyle kapanır...

ben çalıştığım için 6dan önce bitiremiyorum. hatta 6bile bazen çok zor oluyor.ben de kendime bu hafta ne pişirsem listesi yapıyorum. son hafta akşamı hafif yedim ama meyve sütle falan akapattım akşamı.ya gene smoothy falan olur yiyeceklerim ya da önceden pişirip hazırlarım sebzemi.

ben çalıştığım için 6dan önce bitiremiyorum. hatta 6bile bazen çok zor oluyor.ben de kendime bu hafta ne pişirsem listesi yapıyorum. son hafta akşamı hafif yedim ama meyve sütle falan akapattım akşamı.ya gene smoothy falan olur yiyeceklerim ya da önceden pişirip hazırlarım sebzemi.
Canim, smotini aksam yapma.. o kadar meyve seker o saate kalmasin.. bi lokma ekmek peynir bile yesen daha cok ise yarar bence..

Merhaba kızlar ,

diyetisyenden randevu akmıştım ama cuma akşamı hastane aradı diyetisyenin şehir dışına çıkması gerekiyormuş başka bir güne randevuyu almak istediler bende kalsın ben ararım sizi dedim....yani gidemedik diyetisyene...

iştahımın sebebi kesinlikle b12 iğnesi iyice araştırdım ve bunun sonucunda son iğnemi yaptırmadım attım iğneyi ;)))biraz biraz azalma olmaya başladı istahımda ama diyet falan yapamadım daha ...

Merhaba kızlar ,

diyetisyenden randevu akmıştım ama cuma akşamı hastane aradı diyetisyenin şehir dışına çıkması gerekiyormuş başka bir güne randevuyu almak istediler bende kalsın ben ararım sizi dedim....yani gidemedik diyetisyene...

iştahımın sebebi kesinlikle b12 iğnesi iyice araştırdım ve bunun sonucunda son iğnemi yaptırmadım attım iğneyi :KK66:))biraz biraz azalma olmaya başladı istahımda ama diyet falan yapamadım daha ...
ya niye attın tamam b12dendir de sonuçta eksikliği de fena ...bir de b12 eksikliği çok fena tatlı isteği yapabiliyor onu hiç düşündün mü? eninde sonunda iş irdede bitiyorHoppa

günaydın kızlar akşam yemeklerini kestiğimden beri kilom sabit 1 aya inmeye başlar diye yazmıştı bi arkadaşımız sizde durumlar nasıl

20.şubat cuma 66,5. çok yiyerek ertesi güne şişmiştim ve madem çok yiyorum en azından akşam geç saat de yemiyim diyerek başlamıştım 67,1 ile cumartesi günü.(benimkisi 6dan sonra yememek)
1. gün cumartesi 67,1
2.66,9
3.66,8
4,gün 66,6
5.gün 66,4
6.gün 66,2
7.gün 65,3 ( galiba bu smoothy sebebiyle oldu)
8gün gün:65,4
9.gün.66,2
10.gün pazartesi 65,8
12. gün/4 mart çarşamba:66,2
13.gün 5mart perşembe 65,6

14.gün 6mart cuma 65,7
19.GÜN 11MART ÇARŞAMBA 66,2
19. günde 6sonrası yememe kuralımı bariz bir şekilkde bozdum:( daha önce de yemeğim gecikmişti ama 6,30 sonrasınaa kalmamıştı.
1300 kalorilik diyetimin 2. günüydü dün. ilk gün süper gitti. 2. sabah da iyiydi ama ara öğünde 1 çöay bardağı süt içtikten sonra öğle yemeğini zor bekledim. öğlen tuttum kendimi ikindin akşam listeme uydum veeee çocuklara sarma yediriken akşam saat 8,30 da bom:( diyete 1,5 gün bile dayanamadım. sabah gene fazlaca yedim ,araöğün yapmadım öğlen karnımı doyurup akşam hafif yerim gene.

Bu hafta hepimiz sallanmaya başlamışız :KK50:
Ben 2 günlük ayran detoksu yapmak istiyorum,katılan varmııııı:KK8:
Benim bir atağa ihtiyacım var...
bilmeyenler için ayran detoksu 2 günde 1,5-2kilo verdiriyoooor...hemde yağdan. ..

Selam kizlar,
Cok yogunum bu hafta, bi de oglum hasta oldu.. dagildim resmen.. Yoldayim simdi, kisa kisa yazicam fikirlerimi..
ya niye attın tamam b12dendir de sonuçta eksikliği de fena ...bir de b12 eksikliği çok fena tatlı isteği yapabiliyor onu hiç düşündün mü? eninde sonunda iş irdede bitiyorHoppa
Benimde b12 im hep az cikardi, zararini gormedim. Dr hep igne verirdi hic yaptirmadim.. yorgunluk ve dalginlik yapio eksikligi ama son tahlillerimde iyi cikti.. bence olsa da olur, olmasada..
günaydın kızlar akşam yemeklerini kestiğimden beri kilom sabit 1 aya inmeye başlar diye yazmıştı bi arkadaşımız sizde durumlar nasıl
Cnm bence yanlis tespit.. ilk 2-3 hafta 3-5 kilo gider, cogu fazla su tabii.. sonra yavaslar, o zamanda yagdan gitmeye baslar..
20.şubat cuma 66,5. çok yiyerek ertesi güne şişmiştim ve madem çok yiyorum en azından akşam geç saat de yemiyim diyerek başlamıştım 67,1 ile cumartesi günü.(benimkisi 6dan sonra yememek)
1. gün cumartesi 67,1
2.66,9
3.66,8
4,gün 66,6
5.gün 66,4
6.gün 66,2
7.gün 65,3 ( galiba bu smoothy sebebiyle oldu)
8gün gün:65,4
9.gün.66,2
10.gün pazartesi 65,8
12. gün/4 mart çarşamba:66,2
13.gün 5mart perşembe 65,6

14.gün 6mart cuma 65,7
19.GÜN 11MART ÇARŞAMBA 66,2
19. günde 6sonrası yememe kuralımı bariz bir şekilkde bozdum:KK43: daha önce de yemeğim gecikmişti ama 6,30 sonrasınaa kalmamıştı.
1300 kalorilik diyetimin 2. günüydü dün. ilk gün süper gitti. 2. sabah da iyiydi ama ara öğünde 1 çöay bardağı süt içtikten sonra öğle yemeğini zor bekledim. öğlen tuttum kendimi ikindin akşam listeme uydum veeee çocuklara sarma yediriken akşam saat 8,30 da bom:KK43: diyete 1,5 gün bile dayanamadım. sabah gene fazlaca yedim ,araöğün yapmadım öğlen karnımı doyurup akşam hafif yerim gene.

Cnm bence 1300 kalori cok fazla.. gunluk 800 900 kaloriyle kilo verdik cogumuz.
Bu hafta hepimiz sallanmaya başlamışız :KK50:
Ben 2 günlük ayran detoksu yapmak istiyorum,katılan varmııııı:KK8:
Benim bir atağa ihtiyacım var...
bilmeyenler için ayran detoksu 2 günde 1,5-2kilo verdiriyoooor...hemde yağdan. ..
Cgncim, yapan bi iki kisi oldu, ilk gun 1 kilo, 2. Gun ayni kadilar.. cok zormus, miden cumbul cumbul olur.. dayanabilirsen dene tabii..

Yarın kilomu yazacağım kızlar haftasonu giremedim...spora yazıldım pilatese gidicem inşallah genetik yapıyı kırıp baseni şekle sokacağım ve diyet de verecekler. .Daha duzenli paylaşım yapıcam artık. ..

Ben dün sabah kahvaltıdan sonra 2saatte bir elma yedim ve 8de günü kapattım. Bu sabahda 2 haşlanmış yumurta bir küçük tost (çok tahıllı uno ekmekle)2 zeytin ve minicik beyaz peynir+yeşil çay la kahvaltımı yaptım. ..Bugün ve yarında bu şekil yapma ümidim :KK17:Ve isteğim var..ayran detoksunu yapasım yoktu böyle deneyim dedim..

Back
X