Selam canım

bir yandan geçmişi okuyorum, bir yandan çalışıyorum

Ben mimarım,bütün gün pc başında çalışıyorum malesef

Son bir aydır akupunktura gidiyorum. 3 kilo verdim bu sayede, fakat bende yumurtalık tembelliği olduğu için sürekli doğum kontrol hapı kullanıyorum ve çok rahat veremiyorum

İki gündür 17.00 den sonra yemeyim diyorum ama (hormonlardan mıdır nedir ya da akupunktur doktorum bu hafta serbest bıraktı diye midir) deli gibi tatlı yiyorum. Porsiyon porsiyon yedim valla

1.63 boy ve 53 kiloyum (son 2 gündür yediklerimle 54 olmuş olabilirim). Doktorum sağlık nedenlerimden dolayı 48 kiloya düşmemi söylüyor.
Zaten kendimi bildim bileli zayıftım. Yediğim yaramazdı. Ama şu doğum kontrol ilaçlarını ne zaman kullansam davul gibi şişiyorum. Son kullandığım ilaçlar bana 2 ayda spor yapmama rağmen 8 kilo aldırdı. İlacı değiştirdik ama kilomu veremiyorum.
Bekarım ve henüz bir adayda yok evlilik ile ilgili. Bu hastalıktan kurtulmam için ya hemen tüp bebekle çocuk yapacağım ya da kilo vereceğim. Ben de kilo vermeyi seçtim, malum daha 25 yaşındayım ve evlilik düşünmüyorum

Bu akşam akupuntur doktorumla randevum var. Yeni diyet listemi alacağım ve yarın sizin de desteğiniz ile yepyeni bir hayata başlayacağım.
Bu arada spordan bahsedersem: eskiden beri sporcuydum. Eskrim ile ilgilendim bir süre ve bacaklarımda çok fazla kas yaptı. Şimdi hem o kasları eritmek hem de spor yaparken kalınlaştığım için sadece yürüyüş iznim var doktordan.
Hafta içi sabah erken kalkıp mesai öncesi 1 saat yürürdüm spor salonunda. Cumartesi günleri de 1 saat dışarıda tempolu yürürüm. Bu 17.00 den sonra yememe olayına başlayınca sabahları erkenden kalkıp yürümektense herkes yemeğini yerken (mesai sonrası, saat 18.30 gibi) yürümeyi düşünüyorum. Böylece daha fazla uyuyabilirim

Planım öğle yemeğini yedikten sonra 16.00-17.00 gibi bir meyve ve süt ile ara öğün yapıp akşama da ağzıma bir şey koymamak. Umarım yapabilirim tabii :S