- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm tatlim. Citir olmaya daha varSelam citirlar
Naptiniz liste olayi kimde en son baktim ama pek anlamdim ceptne
Bugunku menum
Sabah borek yedim oglen yemegi yok
Biraz sonra kuru fasulye tursu var
Aksam tekrar su yogurt liman acibibere basladim iyi oluyor en azibdan tuvalete cikartiyor.biraz daha deneuecem siz den naber pek oyle menu gormedim
Slm tatlim. Citir olmaya daha varkendi adima.
Kimse bisey yazmiyi ki menu goresin.
Ben bugun kendi halimde takildim menude de burda dadene bakalim yogurt, belki direnc kirilir.
Tatil diye durgun burasi sanirim.
Aksam benim de misafir vardi yemedimÇok yorucu bir hafta sinuydu ve yemeli hafta sonu, kahvaltı da misafirlerin vardı sonra ev temizle yemek yap oy kullan grl bu saat oldu
Evet kimse yok kızlar ama gelenler bize yeter napalim kimseyi zorla getirecek halimiz yok !!!
Aksam benim de misafir vardi yemedim
Sabah ekmek hakkimin yerine yedim birazcik bi de oglen. Tatilde oyle oluyor. Bundan sonra devam sıkı bi sekilde![]()
Ic dis hepten kotu baciiii benim.Sinfci bugün şiir oldum ya ic. Bacaklarim çok kötü ;((
Ic dis hepten kotu baciiii benim.
O yuzden cozutmak yok fazla
Zor degil yapmayan düsünsün !!!Gordugum kadarina cvp yazmaya calisiyorum. Ben burdayim bu Isin pesini birakmayi dusunmuyorum Allah'in izniyle.
Listeyi guncellemek by kadar zor mu.!
Arkadaslar haftaya herkes ogle saatine kadar kilo bildirimi yapip guncellesin listeyi. Ciddiyet biraz lutfen. Baska turlu citirlik hayal olur mazallah:)Zor degil yapmayan düsünsün !!!
Bu sekilde cok karisiyor haddim olmayarak söLüyorum bir kisi listeyi yapsa iyi olur bende yapabilirim hic sorun degil aramizda anlasalim yeterki bu sekilde hep karisik gidicekArkadaslar haftaya herkes ogle saatine kadar kilo bildirimi yapip guncellesin listeyi. Ciddiyet biraz lutfen. Baska turlu citirlik hayal olur mazallah:)
Est ne demek. Telden nasil yapilir mbi fikrim yok. Gerekirse yapmaya ugrasirim. Haftaya sen yap o zaman basi cek arkadasim. Diger arkadaslar da uygun gorurseBu sekilde cok karisiyor haddim olmayarak söLüyorum bir kisi listeyi yapsa iyi olur bende yapabilirim hic sorun degil aramizda anlasalim yeterki bu sekilde hep karisik gidicek
her sekilde sorun oluyor cumartesi bildirim yapilip listeyi tek kisi yapmaliki karimasin listeYa arkadaslar hafta sonu vilfirim yapabiliuoruz ama liste duzenlemek zor oluyor pc olmayinca. Cuma iyiydi kimseninde fazla bir bahanesi kalmiyor ozaman. Geri cumaya donsek ne