• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Tatilde olmama ragmen cozutmadim. Biraz serbest takildim ama kontrolluydum. Kilo vermek geecekten zor ve motivasyon sart.
Uzun sureli bi yolculuk bence korumak daha onemli cunku.

Selam citirlar
Naptiniz liste olayi kimde en son baktim ama pek anlamdim ceptne
Bugunku menum
Sabah borek yedim oglen yemegi yok
Biraz sonra kuru fasulye tursu var
Aksam tekrar su yogurt liman acibibere basladim iyi oluyor en azibdan tuvalete cikartiyor.biraz daha deneuecem siz den naber pek oyle menu gormedim

Çok yorucu bir hafta sinuydu ve yemeli hafta sonu, kahvaltı da misafirlerin vardı sonra ev temizle yemek yap oy kullan grl bu saat oldu

Evet kimse yok kızlar ama gelenler bize yeter napalim kimseyi zorla getirecek halimiz yok !!!

Listede karışmış yada geçen haftadan karışmıştı anlamadik demekki yarin PC den bakarız artık daha çamaşır serip bulaştıkları yerleştirip ütü yapcam

Selam citirlar
Naptiniz liste olayi kimde en son baktim ama pek anlamdim ceptne
Bugunku menum
Sabah borek yedim oglen yemegi yok
Biraz sonra kuru fasulye tursu var
Aksam tekrar su yogurt liman acibibere basladim iyi oluyor en azibdan tuvalete cikartiyor.biraz daha deneuecem siz den naber pek oyle menu gormedim
Slm tatlim. Citir olmaya daha var;) kendi adima.
Kimse bisey yazmiyi ki menu goresin.
Ben bugun kendi halimde takildim menude de burda da;)dene bakalim yogurt, belki direnc kirilir.
Tatil diye durgun burasi sanirim.

Slm tatlim. Citir olmaya daha var:KK66: kendi adima.
Kimse bisey yazmiyi ki menu goresin.
Ben bugun kendi halimde takildim menude de burda da:KK66:dene bakalim yogurt, belki direnc kirilir.
Tatil diye durgun burasi sanirim.

Sinfci bugün şiir oldum ya ic. Bacaklarim çok kötü ;((

Çok yorucu bir hafta sinuydu ve yemeli hafta sonu, kahvaltı da misafirlerin vardı sonra ev temizle yemek yap oy kullan grl bu saat oldu

Evet kimse yok kızlar ama gelenler bize yeter napalim kimseyi zorla getirecek halimiz yok !!!
Aksam benim de misafir vardi yemedim;)
Sabah ekmek hakkimin yerine yedim birazcik bi de oglen. Tatilde oyle oluyor. Bundan sonra devam sıkı bi sekilde;)

Benim hastaligim yakin ondan heralde4 ogun yiyorum ya:KK43:(
Bugun 6 yi gececek yemek ama en azindan aksam hucbisey yemiyorum

Arkadaslar haftaya herkes ogle saatine kadar kilo bildirimi yapip guncellesin listeyi. Ciddiyet biraz lutfen. Baska turlu citirlik hayal olur mazallah:)
Bu sekilde cok karisiyor haddim olmayarak söLüyorum bir kisi listeyi yapsa iyi olur bende yapabilirim hic sorun degil aramizda anlasalim yeterki bu sekilde hep karisik gidicek

Bu sekilde cok karisiyor haddim olmayarak söLüyorum bir kisi listeyi yapsa iyi olur bende yapabilirim hic sorun degil aramizda anlasalim yeterki bu sekilde hep karisik gidicek
Est ne demek. Telden nasil yapilir mbi fikrim yok. Gerekirse yapmaya ugrasirim. Haftaya sen yap o zaman basi cek arkadasim. Diger arkadaslar da uygun gorurse

Ya arkadaslar hafta sonu vilfirim yapabiliuoruz ama liste duzenlemek zor oluyor pc olmayinca. Cuma iyiydi kimseninde fazla bir bahanesi kalmiyor ozaman. Geri cumaya donsek ne

31 Ekim 2015

Çisenaz..…….(77,10) - (toplam -0,20) ..….76,60-76,90 (+300 gram)

Masumm……(71.90) - (toplam 0.400) ........ 72.20 – 71.50(-700gram )

Eeeeebru..... (65,50) (toplam 2,30) ……….... 63,20-63,20 ( - 0 gram )

Dream00..... ( 65,00) - (toplam -2.00) ….. 63.50-63.00 (-500gram)

Sınıfçı355 ....... (72.00) - (toplam -2.50) ... 70.10-69.5(- 600gram )

Kücükcagan ..... (69.00) - (toplam -03.30) ... 69.00 - 67.10 ( - 1900 gram )

Eylemm35 ........ (58.00) - (toplam -1.00) ... 57.40 -57.00 (-400gram )

Ada81……………..(74,90)-(toplam - 400)….74,90-74,50 (-400 gram)

Nesil………………..(61,50)- (toplam-500)….61,80-61,50-61,30 (-200 gram)

Magic Girl…………(78,30)-(toplam 3,40)…..75,700-74,900(-800)

Goffita………(68.30)-(toplam 0)…………68.30-68.30(0 gram)

Mel00………..(61.10)-(toplam 0)……….61.10-61.10(0 gram)

bildirilen kilolari düzenledim.. yeni arkadaslari ekledim... kirmizi yzili olanlar bildirim yapmadi yada ben görmedim.. yanlislik varsa kilolarda arkadaslar söyleyin düzenlerim.. ve bu listeyi bilgisayarima kayit ediyorum mümkünse kimse karistirmasin listeyi..

Ya arkadaslar hafta sonu vilfirim yapabiliuoruz ama liste duzenlemek zor oluyor pc olmayinca. Cuma iyiydi kimseninde fazla bir bahanesi kalmiyor ozaman. Geri cumaya donsek ne
her sekilde sorun oluyor cumartesi bildirim yapilip listeyi tek kisi yapmaliki karimasin liste

Back
X