- 6 Ekim 2015
- 404
- 254
- 18
- 50
Hafta sonlari elimden geldigince normal kahvalti ama iyice yumurta ekmek bal abartmadan ye zaten aksama dogru acikiyorsun 3 gibi 4 te hafif corba salata tavuk ye hem cok ac kalmiyorsun hemde daha hafif oluyorsun ama bizler calisirken olmuyor ne yazik ki. Ayrica atkadaslarin diyet yapmiyor anladigim kadari ile. Sende diyet yapmasan belki sende atistiricaktin. Ama sen diyettesin ne yazik ki. Benim karsimda arkadasim oturuyor ve gun boyu yiyor aksam da oyle boyle yemiyor cok yiyor ama bak zayif bunye yakiyor.yapcak birsey yok. Ona uydum ben arti5 kg aldim simdi bana faydasi ne sikalim disimizi az kaldi. Hazir bunye alisti sekerim.Ada o açıdan hiç düşünmemiştim mantıklı olabilir karıştırmamak, trambolin kullanmaktan al
Eve geldim yemek yedirdim evdekilerle ıspanak koydum ocakta pişiyor.bi dusa gircemm
Kızlar ben sıkı kahvaltı ediyorum ama 7de yiyince yine acikiyorum oglene ama öğlende sıkı yersem saat 5 e kadar tikum misal bugün kızlar ekmek ve bulgur pilavı yediler ve saat 4 te aciktim diye buskivi yediler ben 5 te aciktim kefir nar yedim evde 4-5 kaşık salata yedim ...