• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Pazartesi başladım yani bugün 5. gün . 68.75 ti pazartesi sabah ac karnına kilom bugün sabah ac karnına 66.95
Oo maşallah 🥰baya iyi benimle aynı kiloyla başlamışsın benim çarşamba başladım daha tartılmadım çok merak ettim şimdi kesin devam etcem o zaman

Oo maşallah 🥰baya iyi benimle aynı kiloyla başlamışsın benim çarşamba başladım daha tartılmadım çok merak ettim şimdi kesin devam etcem o zaman
Aynen bence istikrarlı olmak lşazım belki hemen gitmeyecek kılolar ama gidecek diyet yapsak daha cok gider ama bu sekilde de idare ediyoruz :)

Slm kızlar bende aranıza katılmak isterim yarın başlayacagım bende 65.50 kiloyum hedefim 57 😊😊

5 sonrasına kaldım bende.
Dün serbest gün yaptım. Akşam da dışardan söyledik. Kar yağışı olunca geç geldi.
Çok yemedim ama çikolata yedim hiç mutlu etmedi o da çok ayrı.
Sabah 81.3 çıktım+600

Sabah 1 tarçınlı kahve hiç sevmedim
Öğlen sucuklu yumurta peynir zeytin 3 çeri domates
1 granül kahve şekersiz sütsüz
Akşam 1 porsiyondan biraz fazla tavuklu bulgur pilavı yoğurt 2 tane turşu
17.15 de yemek bitti. Şimdi yeşil çay koydum bardağa. Bide çay demledim. Bide spor yaptım mı ohh mis

Sadece 5 ten sonra yemiyorum diyet olarak hiç bişey yapmıyorum. çünkü yapamam özellikle tatlıya cok düşkünüm çikolata fln yiyorum yani :)
gercekten etki ediyor mu yahu ben cok sabirsizim 😒

Slm kızlar sabah uyandıgımda 1 bardak su içtim

11 de Kahvaltı 1 yumurta 10 yeşil zeytin az peynir 2 kupa cay 3 dilim ekmek

15 de 1 bardak ayran

5 de 6 adet çig köfte salata 1 bardak kola 😬

Bugunluk bu kadar 1 bardak cay içerim az önce demledim yaz olsa cay içmem 😬

Slm kızlar sabah uyandıgımda 1 bardak su içtim

11 de Kahvaltı 1 yumurta 10 yeşil zeytin az peynir 2 kupa cay 3 dilim ekmek

15 de 1 bardak ayran

5 de 6 adet çig köfte salata 1 bardak kola 😬

Bugunluk bu kadar 1 bardak cay içerim az önce demledim yaz olsa cay içmem 😬
Afiyet olsun çok diyet gibi değil ama 17 den sonrasını deneyimlemek için güzel başlangıç

Afiyet olsun çok diyet gibi değil ama 17 den sonrasını deneyimlemek için güzel başlangıç
Evet 5 den sonra yemeden kilo vermek nasıl olcek acaba bugun böyle oldu yavaş yavaş azaltacam 😉

Back
X