• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saat gece 12 de ben size geliyorum diyen kaynana

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Yarın eşimin tek izin günü ve biz öğlene kadar uyuyup sonrada gezmeye çıkıyoruz.
Kayınvalidem 1 saat önce eşimi arayıp müsait misiniz bile demeden ben size geliyorum siz de kalacağım deyip kapattı ve halq gelmedi saat 1.
Eşim bile böyle emrivaki olmaz dedi..
Yqni önceden haber verse tmm da cidden ilginç.. Merak ediyorum sz olsanz npardnz? Normal mi szce?

Şimdi geldi arkadaşının evndeymş arkadsşına kendini bize bıraktırmış öylesine yani gelmş

Son düzenleme:
Nerde yaşıyor kimle yaşıyor bu saatte tek başına nasıl geliyor belli ki bi sorun var yoksa normal bir durum değil belki kp ile tartıştı bilinmez

Normalde dengesiz biri degilse bi durum vardir

Kimse bu saatte sicak yatagini birakip yola duzmez degil mi

Anneniz olsa yarinki gezme planlariniz akliniza gelir miydi acaba

Evet gelirdi annem bilir senn eşin yarın tatil sen şmdi bize istemezsin der bnde Evet derim arkadaşının yanndaymş Öylesine gelmş düşünceszlik değil de ne yaptığı şuan?? Bile Bile arkadaşının arabası varmış buraya bıraktırmış kendini

Eger bi sorun yoksa o saatte ne isi var? Ben hic hoslanmiyorum normal saatte bile biz geliyoruz denmesine sizin tepkinizi merak ettim acikcasi

Arkadaşının evndeymş kendini bize bıraktırmış arkadaşının arabasyla yani öylesine gelmş tek cumartesi takıldığımızı biliyor ayıp değil de ne bu şimdi çok düşüncesz ve sorumsuzluk

Back
X