Saatim için yorum ??

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
76
688
Kızlar eşim bu saati hediye almış bana.kadranı çok beğendim ama kordon silikon olunca biraz tereddüt ettim. Istersen değiştirelim diyor . Ben sizin de fikrinizi almak istedim nasıl sizce.. $image.webp

Canim ben silikon kordonlu saatleri begenmiyorum hic. Cok basit geliyor bana nedense (: ama soyle bir ayrinti var ben esimin aldigi hicbir seyi degistirmem o begendiyse hatirasi kalsin derim. O yuzden bence degistirme, bu saatinde silikon olsun dunya mali yenisini aldiginda kendi zevkine gore alirsin (:

LG G2 D802

doğru diyorsun aslında sonuçta o bunu beğenmiş sonra üzülebilirim. Bana da dediğin gibibasit geliyor . Bu kadrana keske güzel bir kayış olsaymış :(

şimdi dünyanın parasını vermiştir bence değiştirin üstelik silikon kayış beyaz olduğunda zamanla leke yapıyo kızımdan biliyorum onunda swatch var...yani markaya kaliteye bakmıyor kolunuz nereye değerse oranın tozunu yapıştırıyor...

gerçi insan eşinden hatıra diye bir yanı buruluyor ama bende eşimin aldığı yüzüğü değiştirmiştim :)))

Son düzenleme:
Aynen öyle pahalı olduğu için arada kaldım
Silikon için değmez gibi geliyor bakalım nabzını yoklayayım
Metal kordon daha iyi olacak
Kk yı seviyorum işte bu yüzden teşekkürler fikirleriniz için kızlar

evet kordonu bıraz basıt duruyor degıstırme ımkanın var ıse degıstır ıcıne sınen bır saatı takmıs olursun

Saat çok güzel ama kordonu gerçekten kötü duruyor :20:
Bence de değiştir eşin de değiştirelim istersen demiş zati :)

Şimdi düşündün de kaftanı beğendiğim bir saati kordonu için değiştirmek saçma olacak
Akıl akıldan üstündür teşekkürler arkadasım evet ben ikinci bir kordon alayım zincir olabilir mesela
2 tane saatim olmuş gibi olur hem de eşimin gönlü olur .

Back
X