Saatinizin markası ne?

buda bayildigim michael kors.suan 150 dolar outlette..indirim gunlerini bekliyorum belki oda duser biraz daha o zaman alacagim[/QUOTE]

Gerçekten güzelmiş.Saatte bakır,bronz tonları moda.
Bende beğenmiştim bir tane buna benzer Tommy'nin.
Bulabilirsem eklerim.

Son düzenleme:
Bir saat tutkunu olarak , cok saat aliyorum doyamiyorum en son aldigim Saat Joop dan, 250€.
Genelde Fossil, DKNY, ve Guess alirim...

işte benim saatim
Swatch cool days
beğenenler için referans nosu : YGS716GX

selam cicişleer bana da kocişkom bir saat almıştı evlilik yıldönümümüzde çok beğendim :)))) Lidyana diye bir siteden sipariş etmişş bir bakın isteerseniz modellere ben casio kullanıyorum hem şu an fiyatı da indirimdee sanırımmm :))
92 Tl den 73 e düşmüüş

Son düzenleyen: Moderatör:
eşimin öğretmenler günü hediyesi swach marka denize bile girdim tık yok:))))

Eklentiler

• $FB,73150,46,swatch-sfk240-swatch-bayan-saat-swatch.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 201
Skagen hasır kordon almayı düşünüyorum. Tavsiye edecek var mı?

dice kayek ...180 alımış eşim..doğum günü hediyemdi 3 yıl önceki :)

saate biraz takintim vardir. Bir kac tane var biri haric hepsi Fossil digeri Esprit.

Simdi birtane altin almak istiyorum Micheal Kros düsünüyorum ama cok agirlar ya hu

saate biraz takintim vardir. Bir kac tane var biri haric hepsi Fossil digeri Esprit.

Simdi birtane altin almak istiyorum Micheal Kros düsünüyorum ama cok agirlar ya hu

casıo ve polo
ikisindende çok memnunum. daniel klein modelleride çok hoşuma gidiyo almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…