Saatinizin markası ne?

Öm ile soran arkadaşlar olmuş.
SaatKNY
Bileklik:İzmir'de Temizocak 'tan
Nar çiçeği püküllü de bluzum. :)

resimdekinden daha asil ve kaliteli duruyor ,normalde bu tarz saatlere bakmıyordum ta ki bunu görünceye kadar,çevremdekiler bana çok yakıştıgını söylüyor,bir arkadaşım sende görmeseydim ilgilenmezdim aynısından alsam bozulur musun diyor(zaten onun diger guess saatimde de gözü var) :))))) neyse düşünen arkadaşlara tavsiye edilir

Son düzenleme:
saat delisiyim.saatsiz gozluksuz disari cikamam..
en cok guess ve fossil begeniyorum
2 guess 3fossilim 1tommy 1 kenneth cole var.bi tane micheal kors gordum oldum bittim yakin zamanda almayi dusunuyorum

fossil,bunun kare olani nisan saatim..resmini bulamadim nette.6 sene once 400 tl ye almistik

tommy saatim 45 dolara aldim

fossil saatlerim.teki 105 dolardi ama kara cuma indirim gununden ikisini 75 e aldim

guess 50 dolara aldim

kenneth cole 50 dolar

guess 45 dolar

buda bayildigim michael kors.suan 150 dolar outlette..indirim gunlerini bekliyorum belki oda duser biraz daha o zaman alacagim

guess 50 dolara aldim ' şeklinde yazdığın saati nerden aldın canım işte aradığım saat buuuuuuuuuuu

2 tane saatim var benim çok fazla saat kullanmam zaten. 2 farklı taraz bana yetiyor açıkçası
Bir tanesi nautica okulumun hediyesi bölüm birincisi oldum diye ben hayatta böyle pahalı bir saat almazdım kendime

Diğeri ise Bvlgari sevgilim almıştı onu da internette resmini bulamadım ama benimkinin etrafında büyük harfle bvlgari yazan kısmında küçük taşlar var. şık bir model bu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…