Saatinizin markası ne?

puma saatim, erkek kardeşim doğum günü hediyesi olarak almış, normalde spor saat sevmem ama çok hoşuma gitti, beyazcık kibarcık

saatimi olivium alışveriş merkezinden aldım herkes bayılıyo taşlı parılparıl 14 şubat için aldım bi bana bi sevgilime 2 saate 450 tl verdim oda indirimli hali

Casio.
Normalde hiç saat takmazdım ama erkek arkadaşımın hediyesi olunca çıkarmıyorum artık.

swatch.. aslında swatch'ın modellerini hiç beğenmem ama bu model swarovski taşlı parıl parıl hem de spor olduğu için beğendim. sevgilim de tuttu kolumdan götürdü ve aldı:)

momentuss tek gecerım coook begenerek kullanıyorum padısah modelı altın sarısı ...bıde gecen ay hepsı buradadan ındırımden aldım oceanus dıye bır marka spor tarz beyaz kordonlu olanlardan cok guzel cıktı cok havalı duruyor...

benimki de guess çok begenirim fiyatından emin degilim 400tl civarı sanırım biz 300 tl almıştık

kendi saatimi tekrar ekledim onu dikkata almayınız arkadaşlar :)

kızlar eşim sevgililer gününde daniel klein trend olan beyaz saat aldı bana bende beğenmedim sonra salak gibi gittim değiştirdim ve altın sarısı taşlı bi saat aldım ve bir kez bile takmadım 1 yıldır öyle duruyooo veee sonuç şu kii
anladım kii zevksiz olan benmişiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…