Saatinizin markası ne?

fossil,swatch,momentus,bvlgarı,stefanel ve bi kaç tane de markasız var saat hastasıyım...

almanyadan bir saat almıştım annanemle beğenmiştik 1 sene anca kullandım bozuldu ama markasını hatırlamıyorum ama iyi bir şeydi...
sonra babam bana 10 liraya saat aldı çok ta beğendim 4 yıldır kullanıyorum ne çizildi 1 kere pilini değiştirdim o kadar sapasağlam çıktı ya hihoyyythihoyyyt

ıki adet hislon,bir adet lorus.bir adet bvlgari,bir adet shopard ve bir adet momentus..

Son saatim swatch ın 2008 Ağustos modeli.Geçenyıl dünyanın en hafif saati olarak rekorlar kitabına girmiş.Eşim doğum günümde almıştı.

cnm ikinci saatini bende kullaniyorum fakat sen cok pahaliya almissin , ben ingilterede 80 paunta aldim ama aynisini trdede gormustum 165 ytleydi

Evet bende nette görmüştüm 185 tlye ama oturduğum semtte taksitli fiyatı bu canm. Şişlide 260 a bile gördüm. Arkadaşımda bursadan 150 ye aldığını söyledi.

ben de en son guess aldım önceki saatimde bu markaydı memnun kaldım diye gene aldım ancak nedendir bilmem hiç memnun kalmadım sürekli kararma gibi seyler oldu baya pişman oldum yani aldığıma

benim saatimde esprit marka... bayıla bayıla aldım fakat su geçiriyor. servise gitti geldi değişen bi şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…