Saatinizin markası ne?

resim pek net olmasada saatim bu
markası jeep
nişanımda almıştı bitanem :asigim:
daha net resimleri var ama hangi konuda bilmiyorum:CüvCüv:

en son eşim evlilik yıldönümümüzde almıştı markası fossil indirimden 239 filandı sanırım, foto eklemeyi bilmiyorum tarif edeyim, bilezik gibi duruyor altın kaplama beğenerek kullanıyorum
bi de dnky var o da çok sade

diesel markası kızlar çok güzel zaten erkek saatlerine bayılırım abimindi hemen elinden aldım :) siyaha zaten biterimm çok hoş bişey 449 tlye almıştı abişim opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $Adsız.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 100
Swatch. Kadranı Lame, metal kordonlu. Kenarları taşlarla süslenmiş. Normalde herşeyden çabuk sıkılan bir yapım var ama saatimi çok uzun zamandır beğenerek kullanıyorum.

7 senedir fossil marka deri kayışlı spor bir saat kullandım ,inanılmaz seviyor ve memnundum ,eşimin sevgililer günü hediyesi idi... ama yıprandı eşimde bunu çok beğendiğim için bu dıesel markayı aldık 10 gün önce bunu da çok seviyorum ve şuan %60 indirimde çok sevindik..

guess kullanırım yıllardır,her sene bi modelini alıyorum..çok memnunum..özellikle içi sedef kaplı olanlar favorim

eger dusurmemıs olsaydım halen halı hazırda bı romanson saatım olacaktı.. mafoldumben

tabikide guess.ama ozellilke benim guess saatim.ki bence gelmiş gecmiş en guzel saatlerdendir.daha cok param olsada louis vuitton emprise alırdım

eşimin hediyesi. tabiki guess. çünkü modellerini çokk beğeniyorum. özellikle taşlıları

Bu da benim saatimm :) markası guess 300 ytl ye almştım.Başta parama kıyamadım, takınca da bi daha çıkaramadım :)

Bu da yandan görünüşü :)

Bu da kıyafetimle..

Sarı renk spor bi saat almak istiyorum, ne önerirsiniz arkdşlar ?

esprit kullanıyorum yanları taşlı gri olan..çok beğenerek almıştım..
ondan önce swatch vardı.
ben uzun süre kullanıyorum bi saati alınca.
2 yıldır bu esprit kolumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…