Saatinizin markası ne?

benimkide guess collection..içi pembiş çok seviormmm..bi de tommy hilfiger var..şimdide guessimin sarısından alcam:)

benimde bitane seıkom var bitanede swatchım var...ama ben seıkoma ba yı lı yo rum resm atarım bi ara sedefli beyaz kadranı var,kasanın kenarları sarı,beyaz kordon,on numara duruyo bitanede lacoste beğeniyorum biliosnuzdur belki yeşil beyaz şeritli kordonu falan var öle işteeeee

saat sewmem aslında çünkü kaba gelio bana. ama okulda işime yarıo erkek arkadaşımın hediyesi fossil marka bi saat war kayış yerine tahtadan bilezik gibi yapmışlar her gören bayılıo alcaksan tawsie ederm

bu da benim saatim sevgilim almıştı doğum günümde:asigim:

Benim de saatimin markası seiko eşimin nişan hediyesi yani takılarla birlikte birbirimize saat de almıştık onun da seiko gayet güzel modelleri var bu markanın

Bunlarda benim saatlerim arkadaşlar aslında çok kullanmam ama yinede bazen hoşuma gidiyor:)

ilk olan herkeste olan malum marka swacht , ikinciside swacht,yeşil olan colezıone,gümüş olan pierre rucci,incili quartz

Eklentiler

• $Fotoğraf0117.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 107
bi çok saatim var ama son zamanlarda hep swatch kullanıyorum
eşim dubaiden getirmişti

ben guess den baska marka saat almıyorum zevk meselesı.Daha ıkı ay once aldım swarowskı leoparlı altın sarısı rengınde.Sarı altın takılarımı takınca uyum sağlıyor.Olsun para harcayayım ama bılegımde şık dursun.

esim tam bir saat delisidir o yuzden hic saat almadim diyebilirim hepsini o hediye etti en cok armani olani.inci kayisli swatch umu takiyorum 2hafta once esim supriz yapip tanisma yildonumumuz icin gucci bir saat almis gelip gidip vitrini opuyordum cok mutlu etti beni suprizi

DKNY kullanıyorum ve çoooook menmunum su da geçirmiyor
bir de bvlgarı kullanıyorum o da çok iidir benden tavsiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…