Ilaç vericek büyük ihtimalleBi doktora gidin
Gerek görürse verir. Doktordan daha iyi mi biliyorsunuz?Ilaç vericek büyük ihtimalle
Biz ilaç yazamayacağımıza göre tabi ki doktora gitmelisiniz. bitkisel yöntemler her kişide farklı reaksiyon gösterir. Kaş yapayım derken göz çıkarmayınIlaç vericek büyük ihtimalle
Papatya çayı bende ciddi alerji yaptıKafanıza taktığınız birsey var siz fark etmiyorsunuz. Papatya cayi icin .belki bir dizi sardiniz ona taktiniz size normal gelir dizideki karakterler izleyim şunu da açım su söyle olur dediginiz olmadimi mesela. En iyisni dr çözer ama uykusuzluk normal değil sizin normal saydiginiz seyler disardan baska görünebilir uykusuzluğu düşünmeniz bile takmis olmanız demektir.uykum yok uykum yok neden uyuyamıyorum derseniz bile bence bi takmadir kafaya
Doktora gidin tiroid hormonunuza falan baktırın. Annemde de aynı sorun olmuştu, tiroid hormonu yüksek çıktı. Basit bi ilaç tedavisiyle düzeldi.30 35 saat arayla uykum geliyor asla uyuyamıyorum uykum gelse bile gözümü kapattığımdan itibaren saatler geçiyor yine de uyuyamıyorum kafama taktiğim canimi sıkan birşey de yok artık şükür ama durum boyle uyku ilaci almaya korkuyorum alışkanlık yapar onsuz uyuyamam diye bu durumu yaşayan veya tavsiyesi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen?
Gerçekten yetiyor mu?Ve sekiz saatlik uyku bana 30 saat yetiyor
İlaç değil de beş günden fazla bu durum devam ederse alışkanlık yaptığını söylüyo uzmanlar.30 35 saat arayla uykum geliyor asla uyuyamıyorum uykum gelse bile gözümü kapattığımdan itibaren saatler geçiyor yine de uyuyamıyorum kafama taktiğim canimi sıkan birşey de yok artık şükür ama durum boyle uyku ilaci almaya korkuyorum alışkanlık yapar onsuz uyuyamam diye bu durumu yaşayan veya tavsiyesi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen?
Benim kendimi bildim bileli uykuya dalamama problemim var. Üni sınavına hazırlanana kadar günlük 2-3 saat uykuyla dururdum. Bazı günler uykusuzluktan ölsem bile hiç uyuyamazdım. Sınava hazırlandığım dönemde kesintisiz 4 gün uyuyamamıştım yaşım 18 di. Gözüm açık, dersteyken rüyalar görmüştüm 4. gün ve sonunda doktora gitmiştim, uyku ilacıyla uyumaya başlamıştım. Üniyi kazanıp 1. sınıfı bitirene kadar aralıklı olarak doktor kontrolünde ilaç kullanmıştım. İlacı bıraktıktan sonra her gün uykuya zor dalsam da 4-5 saat uyumaya başladım ve şuan gebe olmama rağmen günlük 6 saatten fazla uyuyamıyorum.30 35 saat arayla uykum geliyor asla uyuyamıyorum uykum gelse bile gözümü kapattığımdan itibaren saatler geçiyor yine de uyuyamıyorum kafama taktiğim canimi sıkan birşey de yok artık şükür ama durum boyle uyku ilaci almaya korkuyorum alışkanlık yapar onsuz uyuyamam diye bu durumu yaşayan veya tavsiyesi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen?
TamamGenel olarak yazilmis ama bende yazayim..
Dusuncesi iyice yerlessin..
Doktora gidin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?