• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah 4 te taşınma

Sözde medeniyetin olduğu bir yer. Gürültünün çok olmadığı sakin bir site. Ama görüyorsunuz komşumuz sığır çıktı. Komşuluk hukuku nedir bilmiyorlar. Bu gelen nakliye şirketi bir kez daha burada bir evi taşımıştı ve biriyle kavga ettiler. Oradan hatırladım.Adamların hal ve hareketleri çok tuhaf.

O zaman dert etmeyin. Ama sabah 4 nedir arkadaş ya ben camı açıp giydirmiştim valla

Sen yaparsın inanırımm :D . Neyse konu sahibesi inşallah bununla çözülmüş olur sorunun .

Normalde kimsede sabah 4 te taşınmak istemez bence , yoğunlukları vardır karga bkunu yemeden işe başlıyolardır .

Saçmalık. Ama uzun yoldan geldiyse eşya belkı beklememek adına taşıyor olabilirler. Ama öyle olsa bile sabahın köründe kımse kımseyı rahatsız edemez. Öyle bır hakka sahıp değil. Hangı dağdan inmişler ki zaman kavramları yok.

Bizim siteye de bütün yaz gece taşınıldı. 1-2 gibi ona bile katlanamadım 4 nedir ya? Kaç gündür sabah 6 halı silkme sesine uyanıyorum zaten yan komşu 4. Kattan silkiyo bide şoktayım. Balkondaki pislikleri yeni anladık. Katlanamıyorum ya normal gelmiyo

Back
X