- 6 Şubat 2018
- 195
- 345
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bir yerde yaşıyorsunuz?Evet durdurdular. Duyduğum kadarıyla 8'e kadar nakliyat yapmayacaklarmiş polis öyle dedi. Bunlar sanki mafyavari gibiler. İçimden bir ses birazdan yine başlayacaklarını söylüyor.
Bunlar sanki mafyavari gibiler.
Yok nakliyat şirketi çalısanları. Çünkü biraz önce polisede diklendi sanki.Komşunuz mu? Böyle bir şüphe varsa aman diyeyim kimseye şikayet ettim falan demeyin. Kulaklarına gitmesin. Kimin nesi olduklarından emin olun.
Cevap verdim ama alıntılamaya unutmuşum. Güvenliğin olduğu sakin bir site. Arada bir iki sığıra denk geliyoruz o kadar. Muhitte sakin sessiz.Nasıl bir yerde yaşıyorsunuz?
O zaman dert etmeyin. Ama sabah 4 nedir arkadaş ya ben camı açıp giydirmiştim vallaCevap verdim ama alıntılamaya unutmuşum. Güvenliğin olduğu sakin bir site. Arada bir iki sığıra denk geliyoruz o kadar. Muhitte sakin sessiz.
O zaman dert etmeyin. Ama sabah 4 nedir arkadaş ya ben camı açıp giydirmiştim valla
Bende öyleO zaman dert etmeyin. Ama sabah 4 nedir arkadaş ya ben camı açıp giydirmiştim valla
Ay profilin ne öyle sabah sabah ödüm koptuŞehir dışından gelmişlerdir. Nakliyeciler laf anlamaz tiplerdir.