- 6 Şubat 2018
- 195
- 345
- 103
Bizim üst dairenin karşısı. Bu nakliyecilerin eşyaları taşıdığı araçlarının sesi gürültü yapıyor. Asansör diye tabir ettikleri aparat.Sizin üst daireye mi taşınıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim üst dairenin karşısı. Bu nakliyecilerin eşyaları taşıdığı araçlarının sesi gürültü yapıyor. Asansör diye tabir ettikleri aparat.Sizin üst daireye mi taşınıyorlar
Evet tam anlamıyla böyle. Sabahın dördünde apartmana yeni taşınan komşu nakliye şirketini getirtmiş taşınıyor. Gürültüyü tahmin bile edemezsiniz. Peki bu yasal mi. Bu nakliye şirketlerinin çalışma saatleri var mı? İlk defa karşılaştım böyle
Benim esim nakliyeci asla o saatte olmaz 8 de baslar en erken aksam 6 da biter hatta bazı siteler aksam 6dan sonra taşınma yasak asansör evet cok ses çıkarır ama saat 4 de taşınmak yasak.Bizim üst dairenin karşısı. Bu nakliyecilerin eşyaları taşıdığı araçlarının sesi gürültü yapıyor. Asansör diye tabir ettikleri aparat.
Nakliye ismi nedir yazıyormu kamyondaSözde medeniyetin olduğu bir yer. Gürültünün çok olmadığı sakin bir site. Ama görüyorsunuz komşumuz sığır çıktı. Komşuluk hukuku nedir bilmiyorlar. Bu gelen nakliye şirketi bir kez daha burada bir evi taşımıştı ve biriyle kavga ettiler. Oradan hatırladım.Adamların hal ve hareketleri çok tuhaf.
İstanbul’da abimin eski oturduğu sitede haftasonları taşınmak yasaktı.Haftaiçi de 10.00-17.00 arası izin vardı.Evet tam anlamıyla böyle. Sabahın dördünde apartmana yeni taşınan komşu nakliye şirketini getirtmiş taşınıyor. Gürültüyü tahmin bile edemezsiniz. Peki bu yasal mi. Bu nakliye şirketlerinin çalışma saatleri var mı? İlk defa karşılaştım böyle birşeyle.
ben bırebır aynısını yasadım ust katıma tasınan komsu aynen boyle tasındıEvet tam anlamıyla böyle. Sabahın dördünde apartmana yeni taşınan komşu nakliye şirketini getirtmiş taşınıyor. Gürültüyü tahmin bile edemezsiniz. Peki bu yasal mi. Bu nakliye şirketlerinin çalışma saatleri var mı? İlk defa karşılaştım böyle birşeyle.
Evet yazıyor.Nakliye ismi nedir yazıyormu kamyonda
Ismi nedir acabaEvet yazıyor.
Oha ya millet nasıl anlayışsızEvet tam anlamıyla böyle. Sabahın dördünde apartmana yeni taşınan komşu nakliye şirketini getirtmiş taşınıyor. Gürültüyü tahmin bile edemezsiniz. Peki bu yasal mi. Bu nakliye şirketlerinin çalışma saatleri var mı? İlk defa karşılaştım böyle birşeyle.
Lider nakliyatIsmi nedir acaba