• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah 4 te taşınma

Evet tam anlamıyla böyle. Sabahın dördünde apartmana yeni taşınan komşu nakliye şirketini getirtmiş taşınıyor. Gürültüyü tahmin bile edemezsiniz. Peki bu yasal mi. Bu nakliye şirketlerinin çalışma saatleri var mı? İlk defa karşılaştım böyle
Bizim üst dairenin karşısı. Bu nakliyecilerin eşyaları taşıdığı araçlarının sesi gürültü yapıyor. Asansör diye tabir ettikleri aparat.
Benim esim nakliyeci asla o saatte olmaz 8 de baslar en erken aksam 6 da biter hatta bazı siteler aksam 6dan sonra taşınma yasak asansör evet cok ses çıkarır ama saat 4 de taşınmak yasak.

Sözde medeniyetin olduğu bir yer. Gürültünün çok olmadığı sakin bir site. Ama görüyorsunuz komşumuz sığır çıktı. Komşuluk hukuku nedir bilmiyorlar. Bu gelen nakliye şirketi bir kez daha burada bir evi taşımıştı ve biriyle kavga ettiler. Oradan hatırladım.Adamların hal ve hareketleri çok tuhaf.
Nakliye ismi nedir yazıyormu kamyonda

Evet tam anlamıyla böyle. Sabahın dördünde apartmana yeni taşınan komşu nakliye şirketini getirtmiş taşınıyor. Gürültüyü tahmin bile edemezsiniz. Peki bu yasal mi. Bu nakliye şirketlerinin çalışma saatleri var mı? İlk defa karşılaştım böyle birşeyle.
İstanbul’da abimin eski oturduğu sitede haftasonları taşınmak yasaktı.Haftaiçi de 10.00-17.00 arası izin vardı.

Biz İstanbul'dan taa 1200 km öteye taşınırken saat 10:00 dan önce sitede yasak diye ona göre ayarlamıştık nakliyeyi ve kendimizi. Yasal mı bilmem ama ayıp. Alacaklıdan kaçar gibi olmuş.

Evet tam anlamıyla böyle. Sabahın dördünde apartmana yeni taşınan komşu nakliye şirketini getirtmiş taşınıyor. Gürültüyü tahmin bile edemezsiniz. Peki bu yasal mi. Bu nakliye şirketlerinin çalışma saatleri var mı? İlk defa karşılaştım böyle birşeyle.
ben bırebır aynısını yasadım ust katıma tasınan komsu aynen boyle tasındı
esım apartman yonetıcısı hayırdır bu saatde ne oluyor dıye asagıya ındı kamyonun basına
meger baska sehırden gelıyorlarmıs surelerı kısıtlıymıs ozur dılemıslerdı bızde borek yapıp cay yapıp verdık hal boyle olunca :D

belkıde oyle bırseydır baska sehırden gelıyorlardır

:işsiz: En son tasindigim ev bir apartmanin 3 katiydi dairem dublex oldugundan nakliyeci asansörüyle terasa esyalar tasindi. Saat 11.00 di ve 2 komsu surat yapmisti tasinirken bende anlam verememistim. Simdi anliyorum nedenini cünkü apartmanda herkes 12 13 e kadar uyuyor ve herkes 12 den sonra makina calistiriyor. ben en gec 7 de ayaktayim saat 12 olsada süpürge açsam çamaşir makinası açsam diye bekliyorum.

Oha ya millet nasıl anlayışsız

Back
X