sabah 7 ye kadar karar vermeliyim

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
kızlar artık kim uyumuyorsa ve okuyorsa bı cevap rıca edıcem evlıyım henuz 1 yıllık annem baska sehırde onu asırı ozledım 2 gundur gecelerı ağlıyorum esımde gıt sabah dedı normalde bensız 1 saat zor durur cok gonulsuz soledı ben aglayınca gıt madem ıyı gelcekse ama sen olmazsan ben ağlarım dedı: ve gercektn gözlerı doldu ağlar yanı Nese 2 gunlugune gıdıcem zaten gıdersem de sız olsanız gıdermıydınız kıyamıorum ya ne bılım 1 yıl oldu daha annemı gorsem gelsem bencıllıkmı olur yemekte yok evde bu saatte ne yapcam ne yıcek ne bılım gıtmelımıyım dert etmeden uyuyamadım vallaha

edıt:
ay kızlar adamcagız yorumları okusa bana cok kızr ha ben bole bı adammıyım dıe annemleyımmmmmmmmmmm ama benım kocam hıc bencıl deıldır kı buyuk ıhtımalle o ben ağlıyorum dıe agladı belkıde kendı annesını ozledı ne bılıyım duygusallık vardı dokyu adam ıcını yanı heralde 2 gun gıtcem dıe aglamadı.erkeklerde bazen ağlamak ıster onlarda ınsan hem o aglayınca ben ona aşık oldum yıne calısmıyorsun demıs bı arkadaş calısmayan bır muhendısım hazırana kadar bu böle . kocamı savunasım geldı ay kendımı suclu hıssettım yardım etmez sana dıyenler ıcın abartmadan soluorum kı bulasık makınesını herzaman o bosaltır utulerı o yapar toz alır bence bu adama kıyılamaz bırakılıp gıtmek ıcın dusunulur yanı. anne ayrı demıs bırısı.ayrı olmasa 2 gece ağlamazdım buarada hamıle olma ıhtımalım var adetım 7 gun gectı belkı duygusalımdır yahu

Son düzenleme:
Ekmek arasi yapsin yesin canim acliktan olmez ya.. Aileni gormeye gitmelisin bence evli degilim ama bir yil oldu diyosun ben dayanamazdim.. Iki gunden ne olacakmis? Ozlemis olur hem seni arada bi iyi gelir ozlemek

E git yani, aglamaz bise olmaz. Erkek degil mi bu ne sacma ya. Ise de mi gitmiyo orda da mi agliyo tobe yarabbim.
Bole tepemize cikariyoz ondan sonra da beni saymiyo hic dikkat etmiyo vs vs
Niye acaba

Ekmek arasi yapsin yesin canim acliktan olmez ya.. Aileni gormeye gitmelisin bence evli degilim ama bir yil oldu diyosun ben dayanamazdim.. Iki gunden ne olacakmis? Ozlemis olur hem seni arada bi iyi gelir ozlemek

yok canm evlenelı 1 yıl oldU annemı gorelı 2 ay ama ınsan evlenınce daha bı annesıne dusuomus vallahı ya ya da en deger verdıklerı kımse ıste daha özlüo ınsan haklısın yahu göbegındekı depodan karsılasın

yok canm evlenelı 1 yıl oldU annemı gorelı 2 ay ama ınsan evlenınce daha bı annesıne dusuomus vallahı ya ya da en deger verdıklerı kımse ıste daha özlüo ınsan haklısın yahu göbegındekı depodan karsılasın

Ben olsam giderdim tabiki. 2gün dediğin nedirki göz açıp kapayıncaya kadar geçiverir.

Git bence.
Esinin aglamasi cok garibime gitti. Psikolojisi normal mi onun? :26:
Alt tarafi 3-5 gun ayri kalirsiniz, bunun nesine agliyor yahu? Duyan da evi terkediyorsun, bir daha gelmeyeceksin sanir.

Canımmm maaşallah size.. Ay bi tuhaf oldum.. Git bence, anneni de al gelirken, 2 gün de o sizde kalsın :)

Eşin 2 gün dışardan yer bir şey olmaz. Git anneni gör gel. Sana da moral olsun, iyi gelsin. Evlendin diye ailenden kopmayacaksın.

Ne kadar bencil eşin var inanamıyorum.Anneni 1 yıldır görmüyorsun,hem sana git diyo hemde vicdan yaptırııyo.Koskoca adam çocuk gibi ağlamalar falan ne kadar saçma.Hiç düşünme git gör anneni.Ayyyy gerçekten sinir oldum.

Eşinin yemeğini falan düşünmen büyük incelik ama bir kaç yıl sonra da bana hiç yardım etmiyor diye konu açman çok muhtemel. Koca adam karnını herhalde doyurabilecek durumdadır.
Anneni görmeye gideceksin ne var bunda kıyamayacak. Bir kaç gün üstelik. Çalışmıyorsun sanırım değişiklik olur. Çok fazla duygusal bakıyorsun. Ama ilerleyen yılllarda anlarsın ki annenin yerini kimse tutamaz.

iki ay olmuş annesini görmeyeli.

ayrıca konu sahibi alışsın biraz senden önce napıyordu eşin...elbet yiyecek bişeyler bulur

inşallah gitmişsindir.eşin de bencillik etmesin için rahat bir şekilde gitmeni sağlasınki sen de orda huzurlu zaman geçir

abartının böylesi
sen gidersin adam ağlamaz 2 gün kafasını dinler
bu işler böyledir

Canımmm maaşallah size.. Ay bi tuhaf oldum.. Git bence, anneni de al gelirken, 2 gün de o sizde kalsın :)

Duyguda masalllah demiş sen zaten bu ara rüya alemindesin :)
Erkek hiç ağlarmı ya annesine gidicek diye 2 gün

Annesini 2 aydır görmüyormuş, sürekli ağladığı icin de adamın kafası sismiş git demiş, bi de sen gidersen de ben ağlarım diye mızmızlanmış.

Yani. Git gör. Sorun nerde.

Ne demek sen gittin diye ağlarmış. Lütfen git anneni gör..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…