Dokunmayın bana, çok aşığım.. :)
İlerde sıkılır mı bilmiyorum ama ilgisiz olmasından iyidir.. :) Benim sevgilim de böyle, utanmasa günlere de beraber gidecez.. Güne de gidiyorum, böyle de ev kızıyım.. Gelin adayıyım gelin.. :)) Aşıkımmm :)
İyi demiş enişte bey.. canımm Allah ayırmasın sevdiklerinden.. :) Oh sevindim vallahi.. Ana-kız özlem giderin..
Dokunmayın bana, çok aşığım.. :)
İlerde sıkılır mı bilmiyorum ama ilgisiz olmasından iyidir.. :) Benim sevgilim de böyle, utanmasa günlere de beraber gidecez.. Güne de gidiyorum, böyle de ev kızıyım.. Gelin adayıyım gelin.. :)) Aşıkımmm :)
öyle zaten ilk başlarda hep berabe rolunuyor sonra yavas yavas pazarada ben tek cıkaydım
yahu mac ızlemeye cafe degılde kahveye gıdeydım :)
yoksa sureklı aynı adrenalınle ınsan hayatına devam edebılırmı :)
edemez
sakın ol :) nefes allllllllllllll verrrrrrrrrrrrrr
öyle zaten ilk başlarda hep berabe rolunuyor sonra yavas yavas pazarada ben tek cıkaydım
edemez
Hayat böyle şekerim napacaaan.. :) Gerçi değişmeyen de yok değil, babaannemle dedem misal.. :) Uğur'la Bilal gibiler haaha :)
Bi yerden sonra sıkıcı olur zaten ama bilemiyorum.. Nefes egzersizlerine devam.. Sakinim, aşıkım :)
Cok sekersinizde sen ne diye aglayip adamin kafasini sisiriyon gecenin dordunde ..ozledim annemi de git...ya da esinle git..iki aydir annemi gormuyom diye gecenin dordunde adamin kafasinin dininde aglanir mi ya mesai hunu bide
ay kızlar adamcagız yorumları okusa bana cok kızr ha ben bole bı adammıyım dıe annemleyımmmmmmmmmmm ama benım kocam hıc bencıl deıldır kı buyuk ıhtımalle o ben ağlıyorum dıe agladı belkıde kendı annesını ozledı ne bılıyım duygusallık vardı dokyu adam ıcını yanı heralde 2 gun gıtcem dıe aglamadı.erkeklerde bazen ağlamak ıster onlarda ınsan hem o aglayınca ben ona aşık oldum yıne calısmıyorsun demıs bı arkadas malesef calısmayan bır muhendısım yuksek lısansımı bıtırmeyı beklıyorum. kocamı savunasım geldı ay kendımı suclu hıssettım yardım etmez sana dıyenler ıcın abartmadan soluorum kı bulasık makınesını herzaman o bosaltır utulerı o yapar toz alır bence bu adama kıyılamaz bırakılıp gıtmek ıcın dusunulur yanı. anne ayrı demıs bırısı.ayrı olmasa 2 gece ağlamazdım buarada hamıle olma ıhtımalım var adetım 7 gun gectı belkı duygusalımdır yahu
Cok sekersinizde sen ne diye aglayip adamin kafasini sisiriyon gecenin dordunde ..ozledim annemi de git...ya da esinle git..iki aydir annemi gormuyom diye gecenin dordunde adamin kafasinin dininde aglanir mi ya mesai hunu bide
canım benım esım evde 1 yıl ozel bır durumu var egıtımle ılgılı normal maasını alıo ama evden calısıo yanı bende evdeyım bız hergun bırlıkte evdeyız 1 yıl bu böle alıştı adamcagız
edemez
ara sıra ayrı kalmak iyi gelir canım özlem olur, gurbette tek başına eşler birbirine daha çok bağlanıyor sanırım ben 6 yıllık evliyim annemi görmeye gitsem en fazla 1 hafta kalabiliyorum, eşim yalnız kalıyor, sıkılıyor diye vicdan azabı çekiyorum.
ara sıra ayrı kalmak iyi gelir canım özlem olur, gurbette tek başına eşler birbirine daha çok bağlanıyor sanırım ben 6 yıllık evliyim annemi görmeye gitsem en fazla 1 hafta kalabiliyorum, eşim yalnız kalıyor, sıkılıyor diye vicdan azabı çekiyorum.