sabah akşam kavga gürültü

27yasemin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
3.259
162
373
merhaba arkadaşlar yan komşumuzun 1tane kızı var 40 yaslarında esınden ayrılmıs annesın alt katında yasıyor akıl hastası 2tanede cocugu var onlarda annelerı gıbı:50: butun mahalle bu aıleden cekıyoruz sabahın 7sınde kavga gurultü bagrıs cığrış ne sabah dıyolar ne gece dıyorlar hıc kımseyı dusunmuyorlar sureklı kapı onundeler hıc ıcerı gırmıyolar evlerımızde dıpdıbe mahalleden cok uyaran oldu kadın saldırıyor kufurler yagdırıyor elıne koca kaya almıs gecen bır komsumuza atıcaktı neredeyse aslında halıne uzuluyorum sonucta hasta
ama cokta sınırlenıyorum cekılcek gıbı degıller en ufacık seyde kadın ve cocukları ortalıgı ayaga kaldırıyor kım uyarmaya kalksa tehtıtler savurup uzerlerıne yuruyor gunde en ez 5kere olay cıkarıyolar sureklı polısler gelıyo ama hıcbırsey yapamıyolar 100%70 raporlularmıs
cocuklarını bırakıp bırakıp aksamları ortadan kayboluyor az evvel gene bır olay cıkarttı bıyere gıtmıs cocuklarını bırakıp annesıde sınırden kapıyı acmıyormus dıye ortalıgı ayaga kaldırdı bızımde 4 aylık bır bebegımız var cocuk sıcrayarak korkarak uyanıyor korkudan kadın tas ustunde tas bırakmıyo elıne ne gecırırse fırlatıyo kırıyo esımde sınırlendı kendını tutamadı en sonunda cıktı balkona kızdı kufurlestıler karsılıklı tutmasaydım esım assagıya ınıyordu basedemıyoruz bu ınsanlarla sabahın korunde baslıyolar
sızce napsak bu ınsanlara manı olabılırız?hastaneye yatırılamazlarmı:26:yada ımza falan toplasak uzaklastırılamazlarmı?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar yan komşumuzun 1tane kızı var 40 yaslarında esınden ayrılmıs annesın alt katında yasıyor akıl hastası 2tanede cocugu var onlarda annelerı gıbı:50: butun mahalle bu aıleden cekıyoruz sabahın 7sınde kavga gurultü bagrıs cığrış ne sabah dıyolar ne gece dıyorlar hıc kımseyı dusunmuyorlar sureklı kapı onundeler hıc ıcerı gırmıyolar evlerımızde dıpdıbe mahalleden cok uyaran oldu kadın saldırıyor kufurler yagdırıyor elıne koca kaya almıs gecen bır komsumuza atıcaktı neredeyse aslında halıne uzuluyorum sonucta hasta
ama cokta sınırlenıyorum cekılcek gıbı degıller en ufacık seyde kadın ve cocukları ortalıgı ayaga kaldırıyor kım uyarmaya kalksa tehtıtler savurup uzerlerıne yuruyor gunde en ez 5kere olay cıkarıyolar sureklı polısler gelıyo ama hıcbırsey yapamıyolar 100%70 raporlularmıs
cocuklarını bırakıp bırakıp aksamları ortadan kayboluyor az evvel gene bır olay cıkarttı bıyere gıtmıs cocuklarını bırakıp annesıde sınırden kapıyı acmıyormus dıye ortalıgı ayaga kaldırdı bızımde 4 aylık bır bebegımız var cocuk sıcrayarak korkarak uyanıyor korkudan kadın tas ustunde tas bırakmıyo elıne ne gecırırse fırlatıyo kırıyo esımde sınırlendı kendını tutamadı en sonunda cıktı balkona kızdı kufurlestıler karsılıklı tutmasaydım esım assagıya ınıyordu basedemıyoruz bu ınsanlarla sabahın korunde baslıyolar
sızce napsak bu ınsanlara manı olabılırız?hastaneye yatırılamazlarmı:26:yada ımza falan toplasak uzaklastırılamazlarmı?

ımza toplamayı bende duymuştum ama akıl hastası işte normal ınsanlar bıle boyle yapıyo akıl hastasına ne dıyebılırızkı

Rahatsızlar sonuçta..
Bizimde karşı komşunun torunu rahatsız, arada geliyorlar 6-7 ayda bir kez.. 1 gün kalıp gidiyorlar.. Bağırıyor yavrum..
Tabi biz ses etmiyoruz, sonuçta ayda yılda 1..
Ama her gün, gerçekten zor olur..

ımza toplamayı bende duymuştum ama akıl hastası işte normal ınsanlar bıle boyle yapıyo akıl hastasına ne dıyebılırızkı

evde kendılerıne aitmıs ama yenı kabahatlar kanununa gore ımza toplanınca sankı ışe yarıyor dıye duymuştum:26:

Rahatsızlar sonuçta..
Bizimde karşı komşunun torunu rahatsız, arada geliyorlar 6-7 ayda bir kez.. 1 gün kalıp gidiyorlar.. Bağırıyor yavrum..
Tabi biz ses etmiyoruz, sonuçta ayda yılda 1..
Ama her gün, gerçekten zor olur..

oyle normal bır bagırma degıl afedersınız ana avrat edılmedık kufur bırakmıyorlar kucuk cocuklarıda aynı annelerı gıbı:50:
bır kızı var 5yasında bırde oglu 10 yaslarında cok fenalar cok bıldıgınız gıbı degıl

Son düzenleme:
Evlerinden etmek çözüm değilde, yetkililerle görüşün onlara ulaşın ne yapılması gerektiğini konuşun
Hiç kimse öyle olmak istemez. Hatta ne yaptıklarını bile bilmiyorlardır
Yazık ya..

ev kendılerının olabılır bende ımza toplamayı duymuştum daha önce

mahalledekı herkez muzdarıp bu konuda ama bır cogu korkuyolar bızım ısmımızı gorunce evımızı basımıza yıkar dıye
ımza atılınca ısımlerı goruyormu acaba sıkayat edılen kısı?

benim bildiğim eğer rahatsız oldugunuz insanlar kirada oturuyorsa imza toplayıp uzaklaştırabilirsiniz ama kendi eviyse yapıcak bişey yok sanırım

Evlerinden etmek çözüm değilde, yetkililerle görüşün onlara ulaşın ne yapılması gerektiğini konuşun
Hiç kimse öyle olmak istemez. Hatta ne yaptıklarını bile bilmiyorlardır
Yazık ya..

haftanın belırlı gunlerı rehabılıtasyon merkezıne gıdıyolarmıs ama degısen bırsey yok malesef evet bende aynı seyı dusunuyorum
ama ısın ıcınde olunca ınsanın hayatı cekılmez oluyor sayelerınde ellerıne ne bulurlarsa fırlatıp yerlere atıyorlar hersey bır yanada mınıcık yavrum korkudan sıcrayarak cıglık cıglıga uyanıyor onun ıcın cok uzuluyorum
yaşayan bılır gercekten cekılcek gıbı degıller.

ablacım kusura bakma hic yazacak bişe bulamadında mahalle dedikodusumu yazdın şaşırdım ilk defa boyle garip bir konu gordum

ablacım kusura bakma hic yazacak bişe bulamadında mahalle dedikodusumu yazdın şaşırdım ilk defa boyle garip bir konu gordum

mahalle dedıkodusumu pes dogrusu esımı tutmasaydım az evvel kan dokulecektı kan ne dedıkodusundan bahsedıyorsunuz sacma sapan yorumlarınızı kendınıze saklayın onların yuzunden benım bebegım uyku uyumuyor

elım ayagım buz kestı benım burda esımın annesı yukardan assagı ınmese esım ınecektı asagıya kadın ne kufurler saydırdı esım senın yuzunden bebegımız uyuyamıyo dıyınce bebegımıze kufur ettı kadın bende kk ya sorayım belkı bır bılen vardır dedım hatamı ettım yanı:47::47:

uzaktan davulun sesı hos gelırmış
ben burda yuzumde sıvılce cıktı lutfen yardım edın dıye bır konu actıgımı sanmıyorum:19:
konumu cıddıye almıyanlar cevap yazmasınlar bı zahmet

uzaktan davulun sesı hos gelırmış
ben burda yuzumde sıvılce cıktı lutfen yardım edın dıye bır konu actıgımı sanmıyorum:19:
konumu cıddıye almıyanlar cevap yazmasınlar bı zahmet

Çok zor çoookkk..Annemlerin de üst katında 2 çocuklu bir aile var.Karı-koca her gün kavga.Çocuklar çığlık çığlığa.Ailece psikolojileri bozuk.Annemlerin de asabı bozuldu bu yüzden.Uyku uyayamıyorlar.Yöneticiye kaç defa şikayet edildi ama çözüm yok.

Sizin durum ise çok daha zor akıl hastalığı söz konusu çünkü.Ev size mi ait.Taşınmayı düşünmez misiniz? Bende oturduğum mahalleden nefret ediyorum.Çocuk gürültüleri,küfür eden teyzeler,amcalar..Bir an önce taşınıp kurtulmak istiyorum buradan .

Eğer sizinle aynı apartmanda yaşıyorsa, kiracı veya mülk sahibi olması fark etmiyor, kat mülkiyet kanununa göre savcılığa şikayet edip akli dengelerinin yerinde olmadığının ispatı halinde tedavi için hastaneye yatırılmalarını sağlayabiliyorsunuz, yine kat mülkiyet kanunlarına göre evin satışı da yapılabiliyor.

kan dokulecekmiş biz polismiyiz buraya yazmakla sorun arıyacagına polise şikayet et ilgili yerlere basvur senin komsu meselenle bu sitenin ne alakası var senden başka komşu dedikodusu yazan varmı

Çok zor çoookkk..Annemlerin de üst katında 2 çocuklu bir aile var.Karı-koca her gün kavga.Çocuklar çığlık çığlığa.Ailece psikolojileri bozuk.Annemlerin de asabı bozuldu bu yüzden.Uyku uyayamıyorlar.Yöneticiye kaç defa şikayet edildi ama çözüm yok.

Sizin durum ise çok daha zor akıl hastalığı söz konusu çünkü.Ev size mi ait.Taşınmayı düşünmez misiniz? Bende oturduğum mahalleden nefret ediyorum.Çocuk gürültüleri,küfür eden teyzeler,amcalar..Bir an önce taşınıp kurtulmak istiyorum buradan .

oyle ufak tefek olaylar degıl her aksam polısler gelıyo ama bız bısey yapamıyoruz dıyıp yatıstırıp gerı gıdıyorlar
bızımde sınırlerımız cok yıprandı esım kac kere uykusuz kaldı hatta uyarı aldı uykusuzluk yuzunden hava lımanında calısıyor xray cıhazında gorevlıyken uyku uyuyamıyoruz ya sabahın 4 demıyolar 5.demıyolar

kan dokulecekmiş biz polismiyiz buraya yazmakla sorun arıyacagına polise şikayet et ilgili yerlere basvur senin komsu meselenle bu sitenin ne alakası var senden başka komşu dedikodusu yazan varmı

Yav yazmayım diyorum ama dayanamıyorum arkadaş!!. Konu sahibi sıkıntısını paylaşmış.Ne yapabilirim diye yardım istemiş.Mahalle dedikodusuyla ne alaka!..Hem sen konu teftiş kurulundan mısın? Bir sıkıntı olsa yöneticiler ne güne duruyor? Sanane!

Back
X