• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah akşam kavga gürültü

Eğer sizinle aynı apartmanda yaşıyorsa, kiracı veya mülk sahibi olması fark etmiyor, kat mülkiyet kanununa göre savcılığa şikayet edip akli dengelerinin yerinde olmadığının ispatı halinde tedavi için hastaneye yatırılmalarını sağlayabiliyorsunuz, yine kat mülkiyet kanunlarına göre evin satışı da yapılabiliyor.

aynı apartman degıl yanımızda bıtısık evlerımız çok tesekkur ederım yol gösterdıgınız için

aynı apartman degıl yanımızda bıtısık evlerımız çok tesekkur ederım yol gösterdıgınız için

O zaman malesef sizin yapabileceğiniz birşey yok, bu insanların oturduğu apartmansa eğer o apartman sakinlerinin bağlı bulunduğunuz ilçenin sulh hukuk mahkemesine müraacatı gerekiyor ya da mahalle sakinleri olarak imza toplayacak ve savcılığa durumunuzu anlatacaksınız, rehabilitasyon merkezine gittikleri halde bir düzelme yok sanırım, vasileri vardır mutlaka, vasileriyle görüşseniz:((
Allah yardımcınız olsun.

Yav yazmayım diyorum ama dayanamıyorum arkadaş!!. Konu sahibi sıkıntısını paylaşmış.Ne yapabilirim diye yardım istemiş.Mahalle dedikodusuyla ne alaka!..Hem sen konu teftiş kurulundan mısın? Bir sıkıntı olsa yöneticiler ne güne duruyor? Sanane!

aynen valla katılıyorum bende yazmıyayım dedımde baksana gecıcı olarak pasıftır yazıyo ozaman kımse derdını burda yazmasın arkadaş

O zaman malesef sizin yapabileceğiniz birşey yok, bu insanların oturduğu apartmansa eğer o apartman sakinlerinin bağlı bulunduğunuz ilçenin sulh hukuk mahkemesine müraacatı gerekiyor ya da mahalle sakinleri olarak imza toplayacak ve savcılığa durumunuzu anlatacaksınız, rehabilitasyon merkezine gittikleri halde bir düzelme yok sanırım, vasileri vardır mutlaka, vasileriyle görüşseniz:((
Allah yardımcınız olsun.

Apartman degıl malesef mustakıl evde oturuyolar.
Bugun komsularımızla karsılastık ve bıze sordular ya napıcaz bız bu ınsanlarla dıye herkez caresız hıssedıyo kendını
anne ve babası susturmaya calısıyo ama kadın annesını babasını dovuyo gecen babasını bıcaklıcakmıs:50:
onlarda basedemıyor neyazıkkı:5:
amin... tesekkur ederım

Son düzenleme:
oooooo canım raporları varsa ara ruh ve sinir hastalıkları hastanesini raporları var insanlara çevreye zarar veriyolar ne yapalım bize yardımcı olun filan diyin

oooooo canım raporları varsa ara ruh ve sinir hastalıkları hastanesini raporları var insanlara çevreye zarar veriyolar ne yapalım bize yardımcı olun filan diyin

esımle konusuyorduk az evvel nekadar saldırgan ve rahatsız edıcı olduklarını ıspatlamak ıcın kamera kaydı yapalım dedı:26:
ya konusuyoruz komsularla hepsı korkuyor zarar verırler çolugumuza çocugumuza dıye adım atmak ıstemıyolar:5:

Son düzenleme:
esımle konusuyorduk az evvel nekadar saldırgan ve rahatsız edıcı olduklarını ıspatlamak ıcın kamera kaydı yapalım dedı:26:
ya konusuyoruz komsularla hepsı korkuyor zarar verırler çolugumuza çocugumuza dıye adım atmak ıstemıyolar:5:

merak etmeyin ruh sağlğından raporlu olanların cezaya ehliyeti yok adam öldürse bile hapise atılmıyo ama insanlara çevreye zararlar verdikleri zaman hemen hastaneye yatırıyolar ve düzelmeden kesinlikle çıkarmıyolar yine aynı şeyler olursa yine hastaneye yatırıyolar

merak etmeyin ruh sağlğından raporlu olanların cezaya ehliyeti yok adam öldürse bile hapise atılmıyo ama insanlara çevreye zararlar verdikleri zaman hemen hastaneye yatırıyolar ve düzelmeden kesinlikle çıkarmıyolar yine aynı şeyler olursa yine hastaneye yatırıyolar

insallah tedavı altına alırlar...

Canım çok zor allah yardımcınız olsun. Ama kamera kaydı yasal değil. Yasal olmayan deliller değerlendirilmez.

Yeni kanuna göre ev sahibi-kiracı fark etmiyor eger oturdukları yere zararı dokunuyorsa ev sahibi bile olsa evden atılıyor ve evleri satılıyor tabi bunun için mahalle sakinlerinizin imza toplaması gerek.

Yeni kanuna göre ev sahibi-kiracı fark etmiyor eger oturdukları yere zararı dokunuyorsa ev sahibi bile olsa evden atılıyor ve evleri satılıyor tabi bunun için mahalle sakinlerinizin imza toplaması gerek.

tesekkurler bu konuyu mahalle sakınlerıyle bırdaha gorusmek lazım

Back
X