Seve seve bunu deneyeceğim..Uyudukları odaya siyah bir perde takın. En azından bir iki saat daha uyurlar.
Bizimkilerde bi ise yaramiyo bu yontem:)Uyudukları odaya siyah bir perde takın. En azından bir iki saat daha uyurlar.
Evet çok okudum çok araştırdım sabah 6 gibi kalkması normal.. bazı arkadaslarımla konusuyorum soruyorum 10 da kalkıyor diyorlar maşallah. Benım cocuklarım 10 da kalksa değil iki üçte bakarım.. çok yıpratıyor uykusuzluk beni. Nasıl alıştırıcam geç kalkmaya? Dinlenmem gerek....Allah kolaylık versin iki minik ile gerçekten çok.Cocugunuzun sabah kalktigi saatte bir sorun yok ama iki saatte bir emzirmeniz uyku eğitiminde istenilen birşey değil.Bebegim 8 aylıkken gece ikide birkez mama verirdim ve tekrar mamayı sabah 6 da verirdim.Su an gece 3 te kalkıyor ve sabah 6 ya kadar uyumuyor.Ben aşırı sicaklara ve dişlere bağlıyorum biraz da
Ama mama ve meme gercekten cok farkli. Mama daha tok tutuyo benceAllah kolaylık versin iki minik ile gerçekten çok.Cocugunuzun sabah kalktigi saatte bir sorun yok ama iki saatte bir emzirmeniz uyku eğitiminde istenilen birşey değil.Bebegim 8 aylıkken gece ikide birkez mama verirdim ve tekrar mamayı sabah 6 da verirdim.Su an gece 3 te kalkıyor ve sabah 6 ya kadar uyumuyor.Ben aşırı sicaklara ve dişlere bağlıyorum biraz da
Ah kıyamam ...Benim 10 aylik olanda 6.30 da kalkiyo:) aksam gozlerimdeki lenslerle uyuyakaliyorum cogu zaman : (
20:00 , 21:00 gibiAkşam kaçta uyutuyorsunuz?
Suan uyuyo mesela:)Ah kıyamam ...
Kaçta yatıyor ve gündüz uykusu kaç saat. Sevgili mune ne olur benim konumu taşıma uykusuzluk dert((
Ben yaptım, kesin bilgi. Kızım öğle uykusuna yatmak istemezdi, sabah güneşin ilk ışıklarıyla kalkardı. Odasındaki jaluzinin altına koyu bir örtü taktım. O günden beri öğle uykularını acayip derin uyuyor, sabahları 1-2 saat daha geç kalkıyor.Seve seve bunu deneyeceğim..
Siz böyle yaptınız mı? Kesin bilgi mi:)
Akşam kaçta uyutuyorsunuz? Bende öyle deniyim ne kaybedermBen yaptım, kesin bilgi. Kızım öğle uykusuna yatmak istemezdi, sabah güneşin ilk ışıklarıyla kalkardı. Odasındaki jaluzinin altına koyu bir örtü taktım. O günden beri öğle uykularını acayip derin uyuyor, sabahları 1-2 saat daha geç kalkıyor.
İki çocuğun uyku düzenini aynı anda nasıl idare edersiniz konusunda yardımcı olamayacağım ama o konuya henüz gelmedim. Kısmetse 4 ay sonra... O zamana kadar çözün bu işi de belki bana da faydanız olur.
Bende bıraktırmak istiyorum ama ek gıdanın bu aylarda cok doyurucu oldugunu düşünmüyorum o yüzden aç gibi geliyor banaSuan uyuyo mesela:)
Aksam 8.30 - 9.00 gibi..buarada gecede uyanir yani bi kac kez emzirnedigim halde. Mana vermiyorum gece birakali bata oluyo
Iki uykusu var gunduz yada 1 . Toplasan 1-2 saat gunduzden.
8. Ayda vermiyodum ben gece mama. Gunduz tabii veriyodum birde yatarken ne icerse. Hala veriyorum mama yatarkenden yaparim gene ne icerse iste.Bende bıraktırmak istiyorum ama ek gıdanın bu aylarda cok doyurucu oldugunu düşünmüyorum o yüzden aç gibi geliyor bana
Doğrudur canım 4 aylıkken emiyordu o zaman bir kez 11 de bir kez 3/4 gibi emip uyuyor sonra sabah 6 da kalkıp emip oturuyordu.Emen bebekte sadece açlık değil anneyi hissetme isteği de gece sık uyanmasına yol açıyor diye dusunuyorumAma mama ve meme gercekten cok farkli. Mama daha tok tutuyo bence
Yapmadım ama deneyenler çok memnun. Benim çocuklar da erken kalkar ama ben de erkenciliği severim. O yüzden sorun olmadı bende.Seve seve bunu deneyeceğim..
Siz böyle yaptınız mı? Kesin bilgi mi:)
Böyle inatçı çocuklar da var tabiiBizimkilerde bi ise yaramiyo bu yontem:)
Onu bilmiyom iste:) benim ilki 1 sene emdi 2 yasina dogru oturdu uykusu biraz ikincide 4 ay anca emdi o da 2 yasa kadar uyanirdi. Bu yuzden bu tez bana gire curudu:)Doğrudur canım 4 aylıkken emiyordu o zaman bir kez 11 de bir kez 3/4 gibi emip uyuyor sonra sabah 6 da kalkıp emip oturuyordu.Emen bebekte sadece açlık değil anneyi hissetme isteği de gece sık uyanmasına yol açıyor diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?