Sabah doguruyorum kismetse..

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
Heyyoo kizlar sabah dogumum var uyuyamiyorum heycandan dusunceden..Sezeryan olucam ama cok korkuyorum.Lavmandi sondadi ameliyatti.Cok dusunduruyor.

anlik seyler hepsi olup bitecek:) sezeryan dogum yapan herkesden duydugum cumle ne oldugunu anlamadan bitmisti..sizinde oyle olacaktir hayirlisiyla yarin bu saatlerde yaninizda bebisiniz olucak bunu dusunun:)

Aminn tesekkur ederim.Boyle olucagini dusunmedim ama stres yapiyor insan nede olsa o zaman gelince..
Bİrde evi cekip ceviriyor sanki cok uzun bi tatile gidiyomuscasina bir iki gun degilde aylar suren bi yolculuga cikacakmis gibi..BOyle mi oluyor?

Aminn tesekkur ederim.Boyle olucagini dusunmedim ama stres yapiyor insan nede olsa o zaman gelince..
Bİrde evi cekip ceviriyor sanki cok uzun bi tatile gidiyomuscasina bir iki gun degilde aylar suren bi yolculuga cikacakmis gibi..BOyle mi oluyor?
Ilk olduğu için belirsizlikler var canım ama emin ol bebişi görünce herşeyi unutacaksin

Evett insan uyuyamiyorr..Nasil olcak nasil bitcek bana nolcak bebegim nasil olcak kime benzicek oooh:anneadayı::KK200::KK16: kafamda deli sorular

Back
X