Eğer nişanlın seni savunmadıysa arkana bile bakmadan kaç
Nişanlınız nasıl size karşı?bir de nişanlı kızın erkek tarafına gitmesi çok gerekmedikçe uygun bulmuyorum.siz nişanlınıza sordunuz mu bu tavırları?
yok nişanlıa dedimki bak annem eltine git diyo ama tavrını gördun dedim haklısın hayatım dedi
Elti ve kayınvalide krizi nerde bu konuda? Cımbızla tavır ayıklamayın. Elti - gelin - kaynana üçlüsü olmak zorunda değilsiniz.Adı elti ya da kaynana diye göznün içine baktı diye gözün çıksın dedi diye yorumlamayın.Bir de daha dur bakalım.Daha nişanlı genç kızsın.
şimdiden onlar için iyi yada kötüdür demek için çok erken.biraz zaman gerekli.sen iyi davranırsan zamanla onlarda iyi olur.onların tripli tavırlarını çok fazla dikkate alma.sonunda göreceklerki biz bu kıza nasıl davransak o bize karşı hep iyi niyetli diyecekler ve herşey düzelecek.bunu dene.birde evlenene kadar sık gitme derim.öyle yaparsan kıymetli olursun.
Nişanlınız nasıl size karşı?bir de nişanlı kızın erkek tarafına gitmesi çok gerekmedikçe uygun bulmuyorum.siz nişanlınıza sordunuz mu bu tavırları?
Kahvaltıya gitmişsin bide aksam yemeğine gidiyosun..Çok fazla değilmi?? bu kdar alıstırma bence şimdiden..Evlenince fazlasını beklerler çünkü..Bide nişanlısın okadar sık gitme..Ben 10 ay nişanlı kaldım mesela 7 defa gitmişimdir ancak..Hiç gerek yok bence..
merhaba arkadaşlar
bayanlar sabah babalar günü için kvdemlere gittik kahvaltı hazırlandı bu sırada (onun yüzünden nişan yapmadığım ) eltim kaynım ve 2 çocuğu geldiler neyse kaynım resmi şekilde tokalaştı eltımle yanak yanağa şekilde soğuk bi şekilde görüştük ve sonra surat yaptı 1 saat bıyunca hiç konuşmadı nasılsın demeye yeltendim ama suratını çevirdi bana
sofrada hiç konuşmadı sonra konu bi yerden açıldı artık türk kızlarıda bi fena dedi dik dik bakarak sonra sofradan kalktık nişanlımla uzaktan güle güle dedi çıktık
sonra akşam yemeğıne kvdeme gittik surat 5 karış nişanlım ben annem kardeşim buraya çok yakın bi şehre gideceğiz babaannemi almaya nişanlımı akrabalarla tanıştırmak için kvdem bunu duyunca rengi attı ama arabaya sığmayız ve tanmadığı insanlar annemde çağırmadı nezaketen gel dedik ben otobusle dönerim dedim pişkin pişkin bakıyım da belli olmaz dedi giderken de tavırlı şekıldegürusurz canım dedi kızlar sizce bu davranışlar bu tutumun nedeni ne ne yapmalıyım
türk kızları ne demek oluyor?? eltin kayınvaliden falan türk değiller mi??
ay hepiniz az git dem,şsiniz aklınyolu bir demekki bende azaltıyım ama kvdem sürekli iç içeolmak istiyor .s nasıl kescem gitmememeyi
Simdiden kesinlikle kesmelisin canim..eger esinde senin arkanda duramiycak bi insansa cok zorlanicaksin bence..ne kadar samimi olursan okadar üzülürsün,yipranirsin..benim esimin aileside icice olmak istiyor,ama ben ic ice olmayi denedim fakat olmadi daha 3 aylik evliyim..actigim konulara bakarsan gorursun :) gitme nisanlina söyle sorun yasadigin zaman anlat sakin sakin bi sekilde mesafe koy..eger mesafe koyulcak bi aile degilse,ve esin seni savunmayip arkanda durabilcek bi insan deilse acik acik soyleyim kaç git..erkegin ailesi kizi cok yipratiyo cunku..
ben bişey anlamadım.
sabah kahvaltı, akşam yemek. bunlar aynı gün içinde mi? eğer öyleyse sorunu kendinizde arayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?