dün ne oldu biliyormusun nişanlımın maçına gittim eltimde geldi kaynımı izlemeye ve 2 saat boyunca karşımda oturup garıp farıp baktı çıkarkende yüzyüze geçtik ama resmen omuz atar gibi yaptı
Bu eltin seni kıskanıyo bence canım. Nişanına bile mani olus ne ayak bu yaBu arada herkes sık gitme demiş bende nişanlıyım ve haftada 1 giderim daha da azaltmayı düsünüyorum
Haftada bir mi? :) şimdi haftada bir gidiyorsan evlendikten sonra haftada 2-3 çağırırlar.Ben nişanlıyken 2 ay gitmediğim oluyoduöyle alıstırmama rağmen evlendim yinede yaptlar yapacaklarını smdi haftada 1 gidiyorum çokta iyi oluyo oyle alıstır snde canımm.
üç gün gitmeyince hemen arıyolar gel gel diye evleri bizim eve uzak gittimi bide kal diyolar. Çok seviyolar beni ilk ve tek gelinim ya ondan
Bi sorun yoksa aranız da gidebilirsin tabiki aranızdaki ilişkiye bağlı canım bu işler :)
Olsun yine de alıştırmak istemiorm canım
Ozaman sana benden arkadaş tavsiyesi..Çok samimi olma asla..suan belki gitmek istiyosun ama evlenince insan sık sık gitmek istemiyor.Eşiyle başbaşa kalmak istiyor..Ama aile bunu anlamıyor malesefki.Mutlaka bi problem çıkıyor..Ben sorun çıkmaz diyodum nişanlıykn ama insan evlenmeyince anlayamıyor..Tabi yine de belli olmaz her insan aynı değildir sonuçta.
Canım biz simdiden başladık sık sık gitmemi istiyorlar artık bıktım nisanlımla yalnız kalamıyoruz doğru düzgün sürekli aile içindee sıktı artık.. Beni eve bırakınca yalnız kalırız diye düsünüyorum kaynanam damlıyo bu kez bende gelecem bırakmaya diyo off çok sinirleniyorum bu duruma
Annesi oğluna çok düşkünse bide daha fena..Koy bi mesafe çok samimi olma evlerinden kimseyle..sana bi laf söylemeye çekinsin..Benm kaynanam bana bişey söylemeye çekinir mesela..Esimede hep söylüyo çekiniyorum diye..Çekinmese,aramzda mesafe olmasa tepemize çıkarlar valla..
Nasıl Yapıcam bunu canım sen nasıl yaptın ?
Öyle her hafta gitme mesela..Gittiğin zamanda ağırlığını koy herseye yardım etme biraz misafir gibi ol..o evin kızıymıssın gibi davranma..
Valla hep öyle davranıyorum herseye yardım ediyorum. geçen hafta Temizlik yapıyordu kardeşinin gelinleri yardım edelim sana dedi bende yardım ettim mecburen... bu saatten sonra yapmasam olur mu ki ?
Bende yapardım evlenince ilk zamanlar gittikçe bulasıklarını yıkardım,az cok yapardım temizlik.evliliğimin ilk ayında beni temizliğe cagrdı,pesin pesin halı yıkıycaz yazın,sunu yapcaz bunu yapcaz dedi.Ben cevap vermedim temizliğede gitmedim..Dedimki ben halı yıkayamam,hiç yıkamadım hep yıkamaya verirdik beceremem dedim..Artık gittiğimdede temizlik yapmıyorum sofra kurup topluyorum cay hazrlıyorum bulasık yıkamıyorum..Bi anda kestimm ama biz cok sorun yasadık o yüzden kestim ben bahanem oldu yani..artıkda yapmam kolay kolay..konumu okursan anlarsın neler oldugunu..Yavas yavas kes sende gittiğinde yapma mesela..o sekilde azaltırsın ancak..evlendikten sonrada tam bi mesafe koyarsın olur biter..
Saol canım bundan sonra fazla yapmam. Ya zaten kv bana yaptırmıyor yapmamam için ısrar ediyor bide bırak senn bırak diye bağırıyorbende evde kız falan yok ya ondan yardım etmek istiyorum çok yoruluyor bütün gün..
:) belki farklıdır senn kv canım herkes gibi değildir belkii de belli olmazz tüm kvler aynı olcak diye bişey yok dimi ama ynede mesafe iyidir :)
Evet canıkom Sık muhabbet tez ayrılık getirir diye boşuna dememişlerrr
kızlar kıskanıorsa napcam ben nasıl davranayım kıskanç insanın şerrinden korusun Rabbim bizi
kızlar kıskanıorsa napcam ben nasıl davranayım kıskanç insanın şerrinden korusun Rabbim bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?