• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah eziyeti :)

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Günaydın herkese öncelikle, arkadaşlar öncelikle şükrederek başlamak istiyorum yazacağım dert bir çok insanın derdi yanında az kalacak ama öldürmez süründürür cinsten..

Öncelikle işten eve geç gitme dolayısı ile yatacak saatin 12-1 arası olması sabah gene geç kalkma derken haftaiçi uykumu alamıyorum genelde ve yorgun kalkıyorum. Üstüne hiççç sabah insanı değilim kendime gelmem enerjimi bulmam akşam üstünü buluyor,onda da yorgunluktan gene çöküyorum. Sabah sürünerek kalkıyorum resmen, alarmın çaldığı saat ile benim kalktığım vakit en az yarım saat sonrası anca ayılabiliyorum bacaklarımda derman bulabiliyorum. Sonra hazırlan yola çık buz gibi hava, işe gel koştur koştur hemen telaşla başla derken yine ayılmamış oluyorum. Hani benim ayılmam için sabah şöyle kalkıp kahvemi içmem, biraz bekleyip kahvaltımı yapmam, sonra afedersiniz wc ye gitmem , sonra güne anca hazır olabilirim ama bunu yapmam için en az 6 da kalkmam lazım onda da yorgunluktan kalkamıyorum. kas romatizması, omurga rahatsızlığım, ibs (bağırsak sendromu) yani öldürmez süründürür hastalık hangileriyse hepsi bende var ve nemli memleket iyice artırıyor hepsini. Şükrediyorum rabbime ama her sabah kalkmak ve işe gelmek işkence gibi olmaya başladı.

Bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz?

Günaydın herkese öncelikle, arkadaşlar öncelikle şükrederek başlamak istiyorum yazacağım dert bir çok insanın derdi yanında az kalacak ama öldürmez süründürür cinsten..

Öncelikle işten eve geç gitme dolayısı ile yatacak saatin 12-1 arası olması sabah gene geç kalkma derken haftaiçi uykumu alamıyorum genelde ve yorgun kalkıyorum. Üstüne hiççç sabah insanı değilim kendime gelmem enerjimi bulmam akşam üstünü buluyor,onda da yorgunluktan gene çöküyorum. Sabah sürünerek kalkıyorum resmen, alarmın çaldığı saat ile benim kalktığım vakit en az yarım saat sonrası anca ayılabiliyorum bacaklarımda derman bulabiliyorum. Sonra hazırlan yola çık buz gibi hava, işe gel koştur koştur hemen telaşla başla derken yine ayılmamış oluyorum. Hani benim ayılmam için sabah şöyle kalkıp kahvemi içmem, biraz bekleyip kahvaltımı yapmam, sonra afedersiniz wc ye gitmem , sonra güne anca hazır olabilirim ama bunu yapmam için en az 6 da kalkmam lazım onda da yorgunluktan kalkamıyorum. kas romatizması, omurga rahatsızlığım, ibs (bağırsak sendromu) yani öldürmez süründürür hastalık hangileriyse hepsi bende var ve nemli memleket iyice artırıyor hepsini. Şükrediyorum rabbime ama her sabah kalkmak ve işe gelmek işkence gibi olmaya başladı.

şükredin şükredin:sinirli:

yaz gelsin biraz daha düzeliriz. bu ara herkes öyle.

geçmiş olsun.

ayrıca alarm çaldığında zınk diye kalkmak en mantıklısı. o yatakta geçirdiğiniz ekstra yarım saat daha kötü etkiliyor sizi.
İnanın denedim ama kalkamıyorum, kaslarımı esnetip gevşetmeden kalkamıyorum kaskatı kesiliyor acıyor bacaklarım..Kalkıp geri yatıyor biraz masaj vs yapıyorum ısıtıyorum öyle kalkabiliyorum.

Her zaman değil de bu kış böyle berbat bir haldeyim. Akşam çocuğu uyuturken un çuvalı gibi yatıp kalıyorum.
Sabah alarm öttüğünde ikiletmeden kalkan ben klişe olan 5 dakika daha tembelliğindeyim. Tabi o 5 dakika 30 dakika da olabiliyor..
O yüzden tavsiye veremeyeceğim. Daha enerjik bir dönemimde konuşalım bunu :)

Herkesin kendine göre bi uyuma-uyanamama, yataktan kalkamama-yatağa girememe halleri oluyor. Kışın zaten sıcacık yataktan kalkmak, sevgiliden ayrılmak gibi bir şey :KK53:
Yazdıklarınıza göre, en azından kesintisiz 6-7 saat uyuyabiliyor ve uykuya sorunsuz dalabiliyorsunuz. :)

Herkesin kendine göre bi uyuma-uyanamama, yataktan kalkamama-yatağa girememe halleri oluyor. Kışın zaten sıcacık yataktan kalkmak, sevgiliden ayrılmak gibi bir şey :KK53:
Yazdıklarınıza göre, en azından kesintisiz 6-7 saat uyuyabiliyor ve uykuya sorunsuz dalabiliyorsunuz. :)

Hayır uykuya hemen dalamıyorum :( Bir de eşim benden geç yatıyor ve mutlaka gıdıklar dokunur uyandırır beni sinir eder.6 saat yetmiyor bana :(

pazartesi günü böyle bir konu açacaktım üşendim:D
15 Senedir çalışıyorum , 15 senedir her sabah işe gelirken bugün istifa edeceğim diye geliyorum.
Ben de gece 12 de falan yatarım,
erken yapptıgım pek olmaz, 8 de uyanırım 10 gece evden cıkarım ama o 8 de kalkmak bile beni deli ediyor
uyumak ıstıyorum şöyle 10 a kadar falan
eşim her sabah halime gülüyor
sacımı basımı bile taramıyorum ben
işe geldiğim tipi bir görsen :D
Saat 9 gbi işte oluyorum ama 10 a kadar masamdan kalkmam kahvaltımı da 10 gbı yaparım snr kendıme çeki düzen veririm

ve aksam 6 da evde olurum
her sabah işe gelirken içimden bu aksam eve gideyım 6 da yatacağım derim :D

Eşim sen gece bekçisi falan olmalıymışsın sen der hep:D
Haftasonu da 10 bucuk gbi kalkarım , salona gecerim bir de orda yatarım bir saat falan :D
Anca ayılırım sonra kahvaltı edeeriz
bazen ayılamam eşim hazırlar kahvaltıyı

ben birde sabah işe gelırken yarım saat arac kullanıyorum
araba sıcacık oluyor ıyıce uyuyasım gelıyor

Şükrederek başladım zaten yazıma dikkat ederseniz..
olsun iki kat şükret:kahve:
ben napayım zabağnan kalk kocaya kahvaltı hazırla öğlen yemeği hazırla kendime kahvaltı yemek çocuğun çantasına ikindi sonrası için atıştırmalık koy ,bebeği giydir kendin giyin kalk kocanı işe bırak çocuğa kreşe bırak işe geç akşam hepsini topla gel eve sonra ertesi günün yemeğini beslenmesini hazırla sofrayı kur kaldır ben napiiiiiim hee:D

Hayır uykuya hemen dalamıyorum :KK43: Bir de eşim benden geç yatıyor ve mutlaka gıdıklar dokunur uyandırır beni sinir eder.6 saat yetmiyor bana :KK43:

Bana da yetmez, yeter gibi olur da yetmez.
Yatmadan önce bi kase yoğurt yemeyi adet edinin derim, bir de iş dönüşü tv vb oyalanmadan bir saat daha çıkarmaya çalışın uykuya.

Eşinizi de ikaz edin.
Vallahi güç bela dalabildiğim uykumdan canı öyle istiyor diye uyandıran adama dalarım ben.

olsun iki kat şükret:kahve:
ben napayım zabağnan kalk kocaya kahvaltı hazırla öğlen yemeği hazırla kendime kahvaltı yemek çocuğun çantasına ikindi sonrası için atıştırmalık koy ,bebeği giydir kendin giyin kalk kocanı işe bırak çocuğa kreşe bırak işe geç akşam hepsini topla gel eve sonra ertesi günün yemeğini beslenmesini hazırla sofrayı kur kaldır ben napiiiiiim hee:KK70:
Peki

Bana da yetmez, yeter gibi olur da yetmez.
Yatmadan önce bi kase yoğurt yemeyi adet edinin derim, bir de iş dönüşü tv vb oyalanmadan bir saat daha çıkarmaya çalışın uykuya.

Eşinizi de ikaz edin.
Vallahi güç bela dalabildiğim uykumdan canı öyle istiyor diye uyandıran adama dalarım ben.

Sıkıntı şu bir de, tüm gün kafam çok doluyor ve kendime hiç vakit ayıramıyorum genelde (şu sıralar kk ya girebiliyorum Allahtan) ve biraz kendime vakit ayırmadan asla uyuyamam resmen sinirli oluyorum, kitap okumak olur nette gezinmek takip ettiğim kedişlere bakmak vs derken erken yatamıyorum...Geçen gün 11 de yatabildim nasıl iyi geldi...

Back
X