- 21 Kasım 2012
- 9.076
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Nacizane tavsiyemdir.
Çalışan her bayanın yaşadığı sorunlar bunlar, evlilik, çocuk,sorumluluklar bunları daha da artırıyor tabi. Ama söylediklerin ileri boyuta sarmış depresyona doğru gitmiş gibi geldi. Madem hastalıklarda mevcut, öncelikle artık takkeyi önüne koy ömrünün böyle geçmeyeceğini bil ve çözüm bul derim. Herşeyden önce sağlıklı beslenme , seni motive edecek şeyler yapman lazım, Spor ya da boş zamanlarından kendine ayıracağın seni mutlu edecek aktiviteler gibi, kendine vakit ayır kısacası
- Her gece yatmadan Bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı Elma sirkesi , 1 Çay kaşığı bal koy karıştır iç (emin ol düzenli yaptıkça sabahları gözlerin alarmdan önce açılacak)
- Her sabah üşenme normalde yaptığından daha fazla yüzünü bol bol suyla yıka ayılırsın, aynada kendini sevdiğini ve değerli olduğunu söyle
- Kansızlık ve depresyon en büyük hastalık çağırıcısı bunların çözümüne çalış
- Kan ve vitamin ekslikliklerini öğrenip kendine bir multivitamin takviyesi al bence özellikle içinde Qenzim 10 ve selenyum fayda içerenler gerçekten ciddi sağlıyor, yetişinler için vitamin takviyeli balık yağ tabletlei var araştır derim
- Kendine vakit ayırıp kitap oku , telefondan ya da bilgisayardan oyun oyna
Uzun lafın kısası kendini mutlu et, endorfin adrenalani çağırır emin ol
Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız da ben bunların çoğunu yapıyorum zaten, spor, düzenli beslenme, balık yağı hapı vs vs.Kansız ya da depresyonda da değilim, tek sıkıntım vakitsizlik, çok yorulmak, başlıca sebebi de mesai saatlerim uzun.

direnç artırıcı gıdalar tüketin bol bol,güne başlamak için sizi güdüleyen bi amaç belirleyin..ben bebeğimden mememi zar zor çekerek çıkıyorum bazen işe..güdülenme gerekçem de ekmek parası