- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
kızlar selamlar hepinize.benim sevgilim mağaza sorumlusu olarak çalışıyor.Bunların ara ara envanter sayımları oluyor.Şu sıra yine bu sayımlar var eve 1- 2 gibi geldiği zamanlar oluyor zaten görüşemiyoruz günde bir iki kere araşırız o kadar.gece envanterde bi kız da varmış bunlarla.bikaç kez öncsinde farklı mağazada çalıştığı için telefonla görüşmüşler iş maksatlı.ama yüzyüze 1 kere görmüşler birbirlerini.bu sabah bu kız mesaj atmış seni rüyamda gördüm kötü bişekilde nasılsın canım falan diye.az önce sevgilim aradı bana anlattı bunu aramış kızı işim gücüm var benim ne mesajı bu sabah sabah dedim diyor.kızın soyadını versene kimmiş şu bakayım dedim.vermedi.numarasını istedim .vermedi.ben kendim hallettim diyor.ben zaten aramayacaktım sinirle istedim.ama hala sinirliyim.ve bu 2.oldu başka bi kızda mesaj attı buna mağazadan bildiğin yürüdü yani.önceden de bu mağazanın olaylarını duydum arka depoda cinsel ilişkiler falan.beynime kan gitmiyo şu an .nasıl düşüneceğimi bilmiyorum belkide abartıyorum ama.siz olsanız ne yapardınız..?