sabah gelen mesaj

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
kızlar selamlar hepinize.benim sevgilim mağaza sorumlusu olarak çalışıyor.Bunların ara ara envanter sayımları oluyor.Şu sıra yine bu sayımlar var eve 1- 2 gibi geldiği zamanlar oluyor zaten görüşemiyoruz günde bir iki kere araşırız o kadar.gece envanterde bi kız da varmış bunlarla.bikaç kez öncsinde farklı mağazada çalıştığı için telefonla görüşmüşler iş maksatlı.ama yüzyüze 1 kere görmüşler birbirlerini.bu sabah bu kız mesaj atmış seni rüyamda gördüm kötü bişekilde nasılsın canım falan diye.az önce sevgilim aradı bana anlattı bunu aramış kızı işim gücüm var benim ne mesajı bu sabah sabah dedim diyor.kızın soyadını versene kimmiş şu bakayım dedim.vermedi.numarasını istedim .vermedi.ben kendim hallettim diyor.ben zaten aramayacaktım sinirle istedim.ama hala sinirliyim.ve bu 2.oldu başka bi kızda mesaj attı buna mağazadan bildiğin yürüdü yani.önceden de bu mağazanın olaylarını duydum arka depoda cinsel ilişkiler falan.beynime kan gitmiyo şu an .nasıl düşüneceğimi bilmiyorum belkide abartıyorum ama.siz olsanız ne yapardınız..?

Sevgilin sallıyo bence
Bize niye kimse yürümüyo
Yüz veriyosa ondandır
Seni bile 2 kez ararmış günde, diğerleriyle ne ara yazışıyo asılıyolar da üstüne kızıp sana da söylüyo

Hatta bence yürüyen yok bu seni kıskandırıyo aklınca
Sende salla, ne doktorlar ne mühendisler de bana yürüyo de :KK53:

Ya gerçekten artık kızlar o kadar rahat olmuşlar ki hemen atlıyorlar adamların üstüne.. Belki sevgilin sen snirlisin ararsın kızla tartışırsın onunda işyerinde problem oır diye korkmuş vermemiştir sen yine takipte kal işyerine git bi görün bence bu arada şuan aynı yerde çalışıyorlar demi

adam kendisi ben hallettim diyor zaten. senin müdahil olacağın bir durum yok bence..
Sevgilin sallıyo bence
Bize niye kimse yürümüyo
Yüz veriyosa ondandır
Seni bile 2 kez ararmış günde, diğerleriyle ne ara yazışıyo asılıyolar da üstüne kızıp sana da söylüyo

Hatta bence yürüyen yok bu seni kıskandırıyo aklınca
Sende salla, ne doktorlar ne mühendisler bana yürüyo de :KK53:
bi kız bi kere gördüğü birine nasıl hemen ne cessaretle mesaj atar ben onu anlamıyorum.benimki cesaretlendiriyo demek ki..

sevgilin seni kıskandırmaya çalışmış, net. bunu sana anlatması çok saçma.

ayrıca siz numarayı alsanız kıza ne diyceksiniz ki? böyle şeylere müdahil olup kendinizi küçültmeyin.

bir de kız belki adamıns evgilisi olduğunu bilmiyor. şansınız denemiş. ne var bunda.

valla kızlar mesaj atacak cesareti sevgilinizden almıştr sanıyorum.neden bizim kocalarımızın muatab olduğu bayanlar mesaj atmıyor.ben biraz şüphelendim acıkcası ama tabi tatmin edici cevap alırsanız bilemem

Sevgilin seni kıskandırmak amaçlı anlatmış belli ki. Egosu tavan yapmış çünkü. Olduysa oldu halletmiş işte niye anlatıyor ki? Üstüne düşme olayın kapat.
Bir daha olursa da şimdiki kadar tepki verme. İçin içini yese bile 'aaa delinin zoruna bak' gibi sıradan tepkiler ver.

Back
X