sabah gelen mesaj

Sevgilin sallamis ve bence sallamayida huy edinmiş. Bir erkek hem hallettim diyecek hemde bana asıldı diye hava atacak. Bu tipleri iyi tanırım zararsız yalancılardir.

Sana bunu anlattığına göre korkmanı gerektirecek bişey yok sevgilin tarafından. Birşeyler çevirse sana anlatmazdı. Biraz kıskandırmak istedi sanırım. Kötü şeyler getirme aklına. Çok abartmadan tavrını koy ama.

kızlar selamlar hepinize.benim sevgilim mağaza sorumlusu olarak çalışıyor.Bunların ara ara envanter sayımları oluyor.Şu sıra yine bu sayımlar var eve 1- 2 gibi geldiği zamanlar oluyor zaten görüşemiyoruz günde bir iki kere araşırız o kadar.gece envanterde bi kız da varmış bunlarla.bikaç kez öncsinde farklı mağazada çalıştığı için telefonla görüşmüşler iş maksatlı.ama yüzyüze 1 kere görmüşler birbirlerini.bu sabah bu kız mesaj atmış seni rüyamda gördüm kötü bişekilde nasılsın canım falan diye.az önce sevgilim aradı bana anlattı bunu aramış kızı işim gücüm var benim ne mesajı bu sabah sabah dedim diyor.kızın soyadını versene kimmiş şu bakayım dedim.vermedi.numarasını istedim .vermedi.ben kendim hallettim diyor.ben zaten aramayacaktım sinirle istedim.ama hala sinirliyim.ve bu 2.oldu başka bi kızda mesaj attı buna mağazadan bildiğin yürüdü yani.önceden de bu mağazanın olaylarını duydum arka depoda cinsel ilişkiler falan.beynime kan gitmiyo şu an .nasıl düşüneceğimi bilmiyorum belkide abartıyorum ama.siz olsanız ne yapardınız..?

Sevgilin çocukmu niye anlatıyor bunu size
Maksat kıskandırmaksa çok aşağıda kalmış yahu
İlişkinizi yıpratmaktan başka ehemmiyet taşımaz

Erkek arkadasınızn telefonunda bu ve buna yakın bır mesaj gorsenız siz de işkillenebilirsiniz..Birinin size asılması ıcın illaki bir sebebi olması farketmiyor.Cinsiyet farketmiyor.Siz bence iş yerine kısa ve anlamlı bir ziyaret gerçekleştirin.Kücük bir jest yapın kek,börek vs. Hem kendinizi göstermiş olursunuz, hem kendınız gözlemlemiş olursunuz..

bence yalan söylüyor. aldatıyor diyemem ama seni önden hazırlıyormuş gibi geldi bana. dikkat et. o mağazadan çıkma
ve ben uzaktayım aramızda 1.5 saatlik yol var.valla deli olacam ya.güveniyosan tamamdır diyolar ama insanlara güvenilmiyor işte.bi de o gece rüyamda onun beni aldattığını görmüştüm tam üstüne bu olay oldu.kızın soyadını söylesene faceden bakayım diyorum.söylemiyor

bir de dün gece dalga geçiyo yakışıklı adamım işte demek ki kız da etkilenmiş olabilir diyo.kızdım.bi müddet konuşmayalım dedi.:))))

Gerçekten seni düşünen biri bunu sana anlatmazdı, resmen kıskandırmaya çalışmış, dikkatli olun bence.

sevgilin ciddi anlamda itici.
madem halletmiş neden anlatıyor.
evliliklerde bile bazı konular anlatılmaz kapatılır.. durduk yere can sıkmanın manası yok yani.

ve ben uzaktayım aramızda 1.5 saatlik yol var.valla deli olacam ya.güveniyosan tamamdır diyolar ama insanlara güvenilmiyor işte.bi de o gece rüyamda onun beni aldattığını görmüştüm tam üstüne bu olay oldu.kızın soyadını söylesene faceden bakayım diyorum.söylemiyor

bir buçuk saat hiç birşey bence. ben 5 saat uzaktada olsa o mağazaya gider o kızın yaka kartından adını soyadını öğrenir ızdırabı olurdum. bu zamanda kimseye güvenme. totonda bile gözün olsun. hadi kalk, baskın basanındır!

Sevgilinizi normal bir erkek olarak ele alıyorum.(cıvık,lakayıt olan tipler zaten yorumum dışı) o kadar yüzsüz kızlar var ki sen hiç yüz vermesen bile Can'ım diye çok rahat konuşuyorlar. Sevgilin halletmiş ama ilerde birinden duyarsın bişey olur diye sana da haber vermiş.çok da iyi yapmış bence. Adam senden bişey gizlemiyor sende ona kızıyorsun. Eşim geçenlerde dışardan gelirken orta yaşlı bi kadın görmüş yolda,bizim burda çok köpek olur kadın yolda kalmış gidememiş korkmuş köpeklerden. Eşimde arabaya almış kadını ana caddeye kadar götürmüş. Eve gelir gelmez anlattı biri görür söyler haberin olsun diye.

kızlar selamlar hepinize.benim sevgilim mağaza sorumlusu olarak çalışıyor.Bunların ara ara envanter sayımları oluyor.Şu sıra yine bu sayımlar var eve 1- 2 gibi geldiği zamanlar oluyor zaten görüşemiyoruz günde bir iki kere araşırız o kadar.gece envanterde bi kız da varmış bunlarla.bikaç kez öncsinde farklı mağazada çalıştığı için telefonla görüşmüşler iş maksatlı.ama yüzyüze 1 kere görmüşler birbirlerini.bu sabah bu kız mesaj atmış seni rüyamda gördüm kötü bişekilde nasılsın canım falan diye.az önce sevgilim aradı bana anlattı bunu aramış kızı işim gücüm var benim ne mesajı bu sabah sabah dedim diyor.kızın soyadını versene kimmiş şu bakayım dedim.vermedi.numarasını istedim .vermedi.ben kendim hallettim diyor.ben zaten aramayacaktım sinirle istedim.ama hala sinirliyim.ve bu 2.oldu başka bi kızda mesaj attı buna mağazadan bildiğin yürüdü yani.önceden de bu mağazanın olaylarını duydum arka depoda cinsel ilişkiler falan.beynime kan gitmiyo şu an .nasıl düşüneceğimi bilmiyorum belkide abartıyorum ama.siz olsanız ne yapardınız..?

:)))
benim eşim 8 sene mağazacılık sektöründe idi, ünlü bir markada satış sorumlusu idi.
çalışma düzeni hiçbirseyı yoktu, Allaha şükürler olsun o işten kurtulduk.

Kimse yanlıs anlamasın ama o ortamlarda calısan kızlar bı acayıp oluyorlar.
adamı bır kere gorsunler hemen canım , tatlım, bebeğim kelimelerini adama karsı kullanıyorlar
biz de eşimle bu konulardan dolayı cok tartıstık

kız işe gidiyordu eşime gece 10 da mesaj atıyor metro istasyonu nerde yaaaa, offf falan yazıyordu
eşimin arabası var aracı ile gidiyor işe

kızın maaşı yatmamıs bız bayramda izmirdeydık kız bursada
canım yaaaa senin maaşın yatmış mııııııııııı gibi mesajlar gelıyordu

eşime bu durumu soyledıgımde ece onlar öyle değiştiremem falan derdi, eşim ciddidir mesafelidir ama kızlar cidden bir acayipler.

hepsi süslü püslü mini etekli bakımlı,
onların da sayımı olurdu , sayım zamanı cidden telefon konusmaları artardı.
sevgiliniz durumu halletmiş siz daha çok üstüne gtmeyin , benim ist da avm de kıskanç eş olarak adım çıkmıştı :)
sonra ben de içlerine dahil oldum bir süre ve cidden eşimin bana ne demek istediğini anladım ...

kaç yasında sevgiliniz ? ve siz?

canını sıkmak gibi olmasın ama gerçekten o tür işlerde çalışan kızlar biraz tuhaf oluyor.
Genelleme yapmak istemiyorum ama farklı bir havaya bürünebiliyorlar tecrübem var benimde sevgilim çalıştı.
Eğer sevgilin her zaman kızlar bana yazıyor gibi laflar etmiyorsa dikkate al derim.
Şahsen benimde başıma geldi dikkate aldım ve gerçekten kızın bir ilgisi olduğu çıktı ortaya tabi ilgisini söküp çıkartmam uzun sürmedi .

gece rüyamda gördüm iyi misin mesajı benim gözümde karşısındaki kişiye ilgisi var demektir. sevgilinizin size söylemesi bence iyi olmuş bir şey gizlememiş. ama olayın sadece bu kadar olduğuna emin misin, başka bir şey daha var da vicdanını rahatlatmak için olayın bir kısmını mı anlattı sadece

bi kız bi kere gördüğü birine nasıl hemen ne cessaretle mesaj atar ben onu anlamıyorum.benimki cesaretlendiriyo demek ki..

sen sevgilinden eminsen benimki cesaretlendiriyor deme
ben de hep derdim senden yüz bulmasalar nasıl sana tatlım bebeğim canım desınler derdim
bazı kızlar çok yuzsuz ve cıvıklar hatta bunu bılerek yapanlar var

bir kere ben esımın yanına gtmıstım , hatunlardan biri yanımageldi,ece yaaa sen hiç gelmiyorsun kocanın yanına bence sen bi gel ya arada dedi.
neden dedim , yok birsey tatlım ya gel gel sen arada dedi...
eşim beni çekti kenara , snr konusunu hiç açmadım aylar snr açtım o kız ne demek istedi dedim.
bilmiyorum dedi anlamadım dedi ama saçmaladı sankü şüphe uyanrır gbi dedi snrasında zaten tartısmıslar kız bırdaha benı gorunce hıc gelmedı yanımıza..

ben resmen paranoyak olmuştum aniden eşimin yanına giderdim baskın yapar gbi, bazen uzaktan izlerdim :)))) davranısları nasıl diye ama Allaha şükürler olsun o kıskanclık donemlerını atlattım .

Sevgiliniz sizi seçmiş , kızların davranıslarına hıc takılmayın ,konu bile etmetin.

canını sıkmak gibi olmasın ama gerçekten o tür işlerde çalışan kızlar biraz tuhaf oluyor.
Genelleme yapmak istemiyorum ama farklı bir havaya bürünebiliyorlar tecrübem var benimde sevgilim çalıştı.
Eğer sevgilin her zaman kızlar bana yazıyor gibi laflar etmiyorsa dikkate al derim.
Şahsen benimde başıma geldi dikkate aldım ve gerçekten kızın bir ilgisi olduğu çıktı ortaya tabi ilgisini söküp çıkartmam uzun sürmedi .

hahaa siz de benim düşündüklerimi söylemişssiniz
hemen kanka olur o ortamdaki bayanlar .
hemen sammi olur ,canımmm , tatlımmm, bebeğimmm falan :)

Back
X