- Konu Sahibi cheryblossommm
Aynı yerde çalışşanız ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen hem kendim hallettim diyo hem gelmiş bana anlatıyo.
kızlar selamlar hepinize.benim sevgilim mağaza sorumlusu olarak çalışıyor.Bunların ara ara envanter sayımları oluyor.Şu sıra yine bu sayımlar var eve 1- 2 gibi geldiği zamanlar oluyor zaten görüşemiyoruz günde bir iki kere araşırız o kadar.gece envanterde bi kız da varmış bunlarla.bikaç kez öncsinde farklı mağazada çalıştığı için telefonla görüşmüşler iş maksatlı.ama yüzyüze 1 kere görmüşler birbirlerini.bu sabah bu kız mesaj atmış seni rüyamda gördüm kötü bişekilde nasılsın canım falan diye.az önce sevgilim aradı bana anlattı bunu aramış kızı işim gücüm var benim ne mesajı bu sabah sabah dedim diyor.kızın soyadını versene kimmiş şu bakayım dedim.vermedi.numarasını istedim .vermedi.ben kendim hallettim diyor.ben zaten aramayacaktım sinirle istedim.ama hala sinirliyim.ve bu 2.oldu başka bi kızda mesaj attı buna mağazadan bildiğin yürüdü yani.önceden de bu mağazanın olaylarını duydum arka depoda cinsel ilişkiler falan.beynime kan gitmiyo şu an .nasıl düşüneceğimi bilmiyorum belkide abartıyorum ama.siz olsanız ne yapardınız..?
ve ben uzaktayım aramızda 1.5 saatlik yol var.valla deli olacam ya.güveniyosan tamamdır diyolar ama insanlara güvenilmiyor işte.bi de o gece rüyamda onun beni aldattığını görmüştüm tam üstüne bu olay oldu.kızın soyadını söylesene faceden bakayım diyorum.söylemiyorbence yalan söylüyor. aldatıyor diyemem ama seni önden hazırlıyormuş gibi geldi bana. dikkat et. o mağazadan çıkma
ben memurum bi kurumda zaten ki aynı işte çalışırsak yapamayız biz.Aynı yerde çalışşanız ya![]()
insan herşeyi hazmediyo da başka kız girince araya ççok sinirleniyorum bensevgilin ciddi anlamda itici.
madem halletmiş neden anlatıyor.
evliliklerde bile bazı konular anlatılmaz kapatılır.. durduk yere can sıkmanın manası yok yani.
ve ben uzaktayım aramızda 1.5 saatlik yol var.valla deli olacam ya.güveniyosan tamamdır diyolar ama insanlara güvenilmiyor işte.bi de o gece rüyamda onun beni aldattığını görmüştüm tam üstüne bu olay oldu.kızın soyadını söylesene faceden bakayım diyorum.söylemiyor
insan herşeyi hazmediyo da başka kız girince araya ççok sinirleniyorum ben
kızlar selamlar hepinize.benim sevgilim mağaza sorumlusu olarak çalışıyor.Bunların ara ara envanter sayımları oluyor.Şu sıra yine bu sayımlar var eve 1- 2 gibi geldiği zamanlar oluyor zaten görüşemiyoruz günde bir iki kere araşırız o kadar.gece envanterde bi kız da varmış bunlarla.bikaç kez öncsinde farklı mağazada çalıştığı için telefonla görüşmüşler iş maksatlı.ama yüzyüze 1 kere görmüşler birbirlerini.bu sabah bu kız mesaj atmış seni rüyamda gördüm kötü bişekilde nasılsın canım falan diye.az önce sevgilim aradı bana anlattı bunu aramış kızı işim gücüm var benim ne mesajı bu sabah sabah dedim diyor.kızın soyadını versene kimmiş şu bakayım dedim.vermedi.numarasını istedim .vermedi.ben kendim hallettim diyor.ben zaten aramayacaktım sinirle istedim.ama hala sinirliyim.ve bu 2.oldu başka bi kızda mesaj attı buna mağazadan bildiğin yürüdü yani.önceden de bu mağazanın olaylarını duydum arka depoda cinsel ilişkiler falan.beynime kan gitmiyo şu an .nasıl düşüneceğimi bilmiyorum belkide abartıyorum ama.siz olsanız ne yapardınız..?
bi kız bi kere gördüğü birine nasıl hemen ne cessaretle mesaj atar ben onu anlamıyorum.benimki cesaretlendiriyo demek ki..
canını sıkmak gibi olmasın ama gerçekten o tür işlerde çalışan kızlar biraz tuhaf oluyor.
Genelleme yapmak istemiyorum ama farklı bir havaya bürünebiliyorlar tecrübem var benimde sevgilim çalıştı.
Eğer sevgilin her zaman kızlar bana yazıyor gibi laflar etmiyorsa dikkate al derim.
Şahsen benimde başıma geldi dikkate aldım ve gerçekten kızın bir ilgisi olduğu çıktı ortaya tabi ilgisini söküp çıkartmam uzun sürmedi .