sabah gelen mesaj

bir de aradım cevap olarak git başımdan işim gücüm var benim dedim diyo.bu samimiyet ne ara doğdu anlamadım.kızın numarası yok diyo.bu kızın oldğunun nerden anladı.te Allahım ya.

mağazacılık ortamı magazin dünyası gibi
herkes istediği herkesın numarasını anında bulur ve anında nerde ne olmus bılırler
konusu olmustur ark arasında , kız zarf atmıs sevgilinizle diyaloga girmek için rüyada gördüm ne sacma küçültücü bir mesajjj.
kızın basit biri oldugu belli , hiçççç takılmayın derim

hahaa siz de benim düşündüklerimi söylemişssiniz
hemen kanka olur o ortamdaki bayanlar .
hemen sammi olur ,canımmm , tatlımmm, bebeğimmm falan :)

Aynen bir hafta gitti baştan bir baktım 2. gün sosyal hesaptan eklenmiş. İş yerindeyken etiketler yapılmış öğlen yemeklerinde canımlarla yemek yemeler diye yazılmış. En son telefon numarasını istemiş bizimki bir yalan uydurup vermemiş ama bana söyledi zaten bende görüyordum . En sonunda olaya müdahale ettim baktım bizimkine artık günaydın iyi akşamlar dışında konuşmamış :KK11:En Büyük KK

kızlar selamlar hepinize.benim sevgilim mağaza sorumlusu olarak çalışıyor.Bunların ara ara envanter sayımları oluyor.Şu sıra yine bu sayımlar var eve 1- 2 gibi geldiği zamanlar oluyor zaten görüşemiyoruz günde bir iki kere araşırız o kadar.gece envanterde bi kız da varmış bunlarla.bikaç kez öncsinde farklı mağazada çalıştığı için telefonla görüşmüşler iş maksatlı.ama yüzyüze 1 kere görmüşler birbirlerini.bu sabah bu kız mesaj atmış seni rüyamda gördüm kötü bişekilde nasılsın canım falan diye.az önce sevgilim aradı bana anlattı bunu aramış kızı işim gücüm var benim ne mesajı bu sabah sabah dedim diyor.kızın soyadını versene kimmiş şu bakayım dedim.vermedi.numarasını istedim .vermedi.ben kendim hallettim diyor.ben zaten aramayacaktım sinirle istedim.ama hala sinirliyim.ve bu 2.oldu başka bi kızda mesaj attı buna mağazadan bildiğin yürüdü yani.önceden de bu mağazanın olaylarını duydum arka depoda cinsel ilişkiler falan.beynime kan gitmiyo şu an .nasıl düşüneceğimi bilmiyorum belkide abartıyorum ama.siz olsanız ne yapardınız..?

Canim inanma sevgiline bence yalan söylüyor. Belki seni kıskandırmak istiyor belki bak peşimde bir sürü kız var imajı çizmek istiyor. Burada evli çiftler bile aynen böyle ağzının payını verse bile nolur ne olmaz karim/kocam yanlış anlar diye gizlidir siliyor bu mesajları. Sana niye durduk yere böyle bişey anlatıyor ki.

Neyse yine de erkek milleti güven olmaz diyip belki olay tersten gerçekleşti. Yani senin ki kıza yürüdü, kiz da hop nolur dedi. Bu da yarin bir gün ortaya çıkar endişesiyle böyle bi senaryo yazdı. Ay bilemedim. Ama ben anlattıklarınin şeklinden sevgili güvenmediğim.

Depo da zamanında birileri sevişmid diyelim. Gelip sana bizim burada böyle şeyler oluyor diye niye anlatıyor ki. Kusura bakma ama sevgilini çok gevşek gördüm.

Aynen bir hafta gitti baştan bir baktım 2. gün sosyal hesaptan eklenmiş. İş yerindeyken etiketler yapılmış öğlen yemeklerinde canımlarla yemek yemeler diye yazılmış. En son telefon numarasını istemiş bizimki bir yalan uydurup vermemiş ama bana söyledi zaten bende görüyordum . En sonunda olaya müdahale ettim baktım bizimkine artık günaydın iyi akşamlar dışında konuşmamış :KK11:En Büyük KK

canımlarla yemekler yerken derken o etikette sevgiliniz de var mı, ya da başka kimler var
benim eşim de sevgili iken kızlarla yemege cıkardı öğlenleri avm ortamındaydı eşim
hatta kızlar bazen bana hedıyeler yollardı, bazı kozmetik ürünler falan.

çıkınca ilk beni arardı işte yemege ebruyla cıktık, seda ile çıktık bugun falan , evlendikten snr şehir değiştirdi eşim yıne baska bır avm ye girdi aynı firmada.
burda da hep kızlar vardı :)))
snr kızlarla ben de tanıstım gide gele.
ama bizimkilerde facede ekleme etıket vs yoktu.

canımlarla yemekler yerken derken o etikette sevgiliniz de var mı, ya da başka kimler var
benim eşim de sevgili iken kızlarla yemege cıkardı öğlenleri avm ortamındaydı eşim
hatta kızlar bazen bana hedıyeler yollardı, bazı kozmetik ürünler falan.

çıkınca ilk beni arardı işte yemege ebruyla cıktık, seda ile çıktık bugun falan , evlendikten snr şehir değiştirdi eşim yıne baska bır avm ye girdi aynı firmada.
burda da hep kızlar vardı :)))
snr kızlarla ben de tanıstım gide gele.
ama bizimkilerde facede ekleme etıket vs yoktu.

Zaten 2 erkek vardı çalışan müdürler hariç zaten müdürler pek takılmıyordu bunlarla.
4 Kız 2 erkek çıkıyorlardı. Eklemiş ama 1 tanesi eklemiş zaten o süpheliydi davranışları canım. Belliydi zaten bir tuhaftı .

iki sene evvel annemlerin yazlıkta kalıyoruz akşamları
eşime watsaptan partneri yazdı( bunlar iş arkadaslarına partner diyorlar)

eşim 35 yasında , kız 22

kızdan gelen mesaj aynen şu şekilde, gecenin 12 si balkonda eşimle sohbet edıyoruz.

kız: offffff maaşlar yatmamış yaaaaaa

eşim : evet yatmamış

kız: ne salakça yaaaaaa

eşim : ses yok

kız : pirimler yatar mı acaba bu ay :

eşim : bilmem ki

kız: pöffff çok canımı sıkıyor bu durum naber canım yaaaaa.

eşim : ses yok

kız : canım sıkılıyor ,çok sıcak yazdı

eşim : ebru önemli birsey demeyeceksen eşimle sohbet edıyoruz dedi ve cıktı

kız : tamam bebeğim :)))

yani bunlar böyleler , eşim de cok caba sarfetti ben de ama napıcak adam ekmek parası ,
şimdi o ortamdan kurtulduguna şükrediyor çok daha iyi ve düzenli bir işe girdi

ya eşimin yanına giderdim , bunların çekmeceleri oluyor btezgah altında .eşim mesela birsey verıcek bana çekmeceyi bi acardı çekmecede sütyen , atlet don , bikini :))))

şok olurdum bikere bunlar ne dedim. bizim kızlar ayırıyor dedi indirime girince dedi.
buraya saklıyorlar dedi.
ya ben olsam utancımdan ölürüm ortak cekmeceye giyeceğim satın alacagım donu koyucam o kadar relakslar yanii

Zaten 2 erkek vardı çalışan müdürler hariç zaten müdürler pek takılmıyordu bunlarla.
4 Kız 2 erkek çıkıyorlardı. Eklemiş ama 1 tanesi eklemiş zaten o süpheliydi davranışları canım. Belliydi zaten bir tuhaftı .

yemege cıkmalara takılma
şhiftleri oluyor dönüşümlü cıkıyorlar aynı saatte
napıcak adam sen yanımdan git mi dıyecek kıza
hiç tepki verme bu duruma sevgilini gözlemle

Back
X