Sabahın köründe kalkıp, işe gitmek, eşimle masa başında geçireceğimiz 5-10 dakika da olmasa hiç çekilmezdi. O yüzden mutlaka kahvaltı yaparız. (tamam ya, diğer bir nedeni de gök gürültüsünü aratmayacak mide gurultularım. Bir şeyler yemem lazım, yoksa çevremdekilere yazık! :96: )
ben 12 den önce kalkmıyorum :101:
kalkınca yediğim şeyler de pek kahvaltıda yenilenlerden değil
çok kötü bi beslenme ama böyle alıştım yaa napiim
okula giderken sabahın köründe kalktığımda da canım bişey istemiyo valla :26:
Bizim evde yanlızca pazar günleri kahvaltı yapılıyor...Hafta ortası eşim işyerinde yapıyor kahvaltısını çünkü 10 dk daha uyusa kar sayıyor uykuya çok düşkün bende öğlen 12-13 gibi uyanıyorum o saattede kahvaltı yapmak istemiyor canım bende biraz kendime geldikten sonra öğle yemeği yiyiyorum
sabah kahvaltisi yapamiyorumm.. çunku nedense bi turlu alisamadim sabah kahvaltisi yapmaya...
okul için kalkiyorum sabah, hazirlaniyorum filan derken zaman aliyo, sonra geç kalcam diye hemen cikiyorum.. masaya otursam bile migdem bulaniyo canim istemiyo.. psikolojik sanirim..
Annem bi çay iç filan der hep.. ama canim istemez..
Anormal miyim neyim ... :44: :44:
Yapmak lazım biliyorum ama kendimi bildim bileli yapamam. Kalkar kalkmaz birşeyler yiyemem, canım istemez. Bir saat sonra falan edebilirim ancak ve kahvaltı edebilmek için bir saat erken kalkabileceğimi sanmıyorum. Zaten sabahın 6 buçuğunda kalkıyorum.
zar zor yapıyorum, sabah kalktığımda uyku sersemiyle ne yediğimi anlamıyorum , tat mat gelmiyor hehpsi ot gibi afedersinnn.... öğleye doğru tat almaya başlıyorum zaten 11 gibi kahvalltı yapıyorumm şu sıralar...
yalnız yaşadığım için sabahları çok zor geliyor kahvaltı hazırlamak hafta içleri, ama muhakkak bir bardak süt içer, yanında bir meyve yerim. börek çörek de varsa ne ala. haftasonu da peynirli zeytinli kahvaltı yapmaya gayret ederim.
ailemin yanına dönünce muhakkak yaparım, kalktığımda hazır olursa daha bi şevkle yaparım hem.
firsat buldukca yaparim ama hic sevmem kahvaltiyi.1 cay icsem yeter bana.ama bazen kizim sagolsun oyle mesgul ediyor ki beni sabah kahvalti yapip yapmadigimi hatirlamiyorum bile....isin ilginc tarafi da hep tokum :)))