- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.003
- 78
Kalfaydı annem 7 de açıyorlardı 9 10 ü bulurdu gelmesi ... Valla annem sevmez bu işi ... Sonra çıktıayy annenle konusmak cok isterdim suan peki annen bu meslekten memnunmuydu kac da acip kapatiyordu kazanci nasildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalfaydı annem 7 de açıyorlardı 9 10 ü bulurdu gelmesi ... Valla annem sevmez bu işi ... Sonra çıktıayy annenle konusmak cok isterdim suan peki annen bu meslekten memnunmuydu kac da acip kapatiyordu kazanci nasildi
canim ben kalfa olarak ise baslayacamTek kisi calisirsan cok zorlanirsin. Zaten musteriler de kacar beklemez yani. Dusun biri sac boyatmaya geliyor digeri agdaya.ikisi de uzun suren islee birine baslarsin digeri kacar beklemez yani. Sen bir eleman bul kendine sabah erken o acsin,aksamlari da donusumlu durursunuz. Gunduz de beraber calisirsiniz musteriler memnun kalir
ciddimisin canim yaaa 7 de acip 10 da kapatmak nedir..peki sen ne yapiyordun annen hic yokmus zatenKalfaydı annem 7 de açıyorlardı 9 10 ü bulurdu gelmesi ... Valla annem sevmez bu işi ... Sonra çıktı
Valla bende o yokken anne olmaya çalışırdım ... Zaten yorgun gelyor diye bişey bırakmak istemezdim ... Ama sevemedi zorla yani insanları memnun etmek çok zor ...ciddimisin canim yaaa 7 de acip 10 da kapatmak nedir..peki sen ne yapiyordun annen hic yokmus zaten
annen neden sevmezdi bu isi canim ..senelrce kalfalik yapmis usta belgesi almadimi dukkan acmka istemedimi
evet canim o benim kafam cok ksristi esimi ikna ettim kuafor olucam dedim baslangic kursa gitmeye de ikna ettim yarin sabah kursa yazilmaya gidiyordum ama icimde bi seyler var bukadar yogun calisma temposunda cocugum cok yipranir aksam 6 da ciksam harika ama 9 bucuklar 8 bucuklar cok agir bir anne icin ..vardiyali da degil hep boyle
Yok ya kuaför evin altında. Muhabbet sırasında artık çalıştığını çalışan kadınlar istemese daha erken kapatmayı istediğini söylemişti.sen kalfa misin canim ...calisan kac da geliyor ve kC da kapatiyor
canim yaa:)Valla bende o yokken anne olmaya çalışırdım ... Zaten yorgun gelyor diye bişey bırakmak istemezdim ... Ama sevemedi zorla yani insanları memnun etmek çok zor ...
nakaar guzel ..kendi dukkani olan cocugunu getirir de calisanin cocugunu kimse kabul etmezCanım evet gec kapaniyor ama günün her saati yogun olmuyor ki..genelde yazın haftasonlari cok yogun oluyor.ama gün icinde illaki dinlenecek zaman kalıyor.
Benim kuaforumun de minik bi kızı vardı,dükkanda ona ozel bi alan oluşturmuş hergün getiriyordu.
Şimdi kocaman oldu bile.
Aynen canım sende iyi düşün ... Sonra tuhafiyede çalıştık 5-6 yıl ... Çok güzel geçti ... Her işin zorluğu var tabi ama geçirceğin vaktin güzel olması önemli ...canim yaa:)
hele kadinlari memnun etmek cok zor
suan gozume uyku girmiyor dusunmekten canimAynen canım sende iyi düşün ... Sonra tuhafiyede çalıştık 5-6 yıl ... Çok güzel geçti ... Her işin zorluğu var tabi ama geçirceğin vaktin güzel olması önemli ...
canm istanbulda semte göre degıdıyo sabah 9da acılıyo aksam 9 10 arası kapanıyokuaforlerin sabah acis aksam kapanis saatleri hakkinda kesin bilgi lazim bana kizlar..eger saatler cok uç noktadaysa ben bu isten vazgecicem ve yarin kuaforluk kursuna kayit olmucam ..bosa vakit kaybetmeyim cok erken acip gec kapatiyorlarsa cocugum var ona nasil vakit ayirayim sekiz bucuk 9 da cikicaksam![]()
pisman demek....en erken 9 da evde olmasi cocuklar icin de jendi ic8nde cok zor ..bugun gitmedin kursaBenim kuaförüm bayan ve iki tane çocuğu var, eşiyle aynı dükkanı işletiyolar, çocuğuna annesi bakıyo ama işyeri gene bi dolmuşluk falan en erken 9 da evde oluyorum, birinin dersi beni bekliyo biri daha 2 yaşında ilgi bekliyo, ev işi desen oda bana bakıyo, parası iyi şükür ama pişmanım bu mesleği kendime seçtiğim için demişti bi keresinde bana, yazmak istedim bence biraz ertele yada sertifikanı al hemen başlamak zorunluluğun yoksa