Yüreğiri pek bilmiyorum ama sabahlari oralar pek güvenilir olmayabilir yüruyus icin de koşu icinde bence turgut özal kenan evren hadi beledlye evleride olur size ters ama bilemedim19 yaşındayım:). Üniversite hayatım çok yoğun olacak o yüzden ancak 6.30 da boş vakit bulabilirim diye düşünmüştüm. Yüreğir tarafındayım ben . Yaşar Kemal yürüyüş parkuru varmış ama yürüyüş yapan var mı bilmiyorum maalesef.
Yok 8 9 gibi iyi bi saat hatta 9 olsa daha iyiPeki saat 8 9 gibi gitsem de ıssız olur mu sizce bu parkurlar?
Ama hava sicak olur nasil kosacaksinizYok 8 9 gibi iyi bi saat hatta 9 olsa daha iyi
yalnızca söylediklerinizle kilo bile verilmez gibi bir şey.eğer vücudunuzu şekle sokacaksanız bir spor salonuna yazılın.Sabah koşusu yapmak istiyorum. Saat 6 gibi kalkıp 10 dk yürüyüş 30 dk koşu düşünüyorum. Sizce bu beni şekillendirip fit bir vücuda kavuşturur mu? ( 161 boyum 50 kiloyum . )
Adanada bildiğiniz saat 6 gibi koşulacak ıssız olmayacak koşu yeri öneriniz var mı? Güvenlik endişem var aslında sabah erken saatler olduğu için güvenli yer önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?