- 8 Mart 2019
- 2.792
- 3.753
- 133
- 38
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
-
Bence normal.Ya bu öyle bir suçlamaki masum olsan bile izi kalır tarzı.Benim araya girmeme müsaade eden yoktu ki hem genç olanı görseniz siz de susardınız çocuğun gözünden ateş çıktı resmen.
Bana da herkesin isine burnunu sokan yaslılardan gına geldi.Inanim kufur eden adami bile ayiplamayacagim.Gecen otobuste bir teyze bindi ben de spordan cikmisim 17 lira odeyerek koltuga oturmusum bedava gecip basladi gecti arkalara gencler yer vermiyor onlar da yasli olacak vs kendimi zor tuttum bir bayramlik agzimi acarsam benim de elimden kimse alamaz.Bana mı güvenip ciktin disari? Sonra basladi birini kitledi gencler hep acik giyiniyormus gencler cok para harciyormus sonra yetmiyor diye agliyormus onlar su kadar parayla geciniyormys.Simdiki gencler cok geziyormusAradan çıkan kadının söylediği sözden sonra istemsizce gülme geldi. Sabah metro kullanan biri olarak birebir canlandı gözümde olay. Yani herkes o saatte okula ise gidiyor kim kime dum Duma bir ortam sabahın esselatinda da kimsenin kimseye o gözle bakmayacagini düşünüp rahatlatıyorum kendimi yoksa o kalabalık metro metrobüslere binmememiz gerekiyor:) şanssızlik olmuş unutun herkes iyi niyetli geldi bana ama o kadın hoşuma gitmedi :)
Nedense sabahları metro seferleri çok az oluyor arttırsalar zaten sorun olmayacak ama inşallah bir daha böyle bir şeyle karşılaşmam.Aradan çıkan kadının söylediği sözden sonra istemsizce gülme geldi. Sabah metro kullanan biri olarak birebir canlandı gözümde olay. Yani herkes o saatte okula ise gidiyor kim kime dum Duma bir ortam sabahın esselatinda da kimsenin kimseye o gözle bakmayacagini düşünüp rahatlatıyorum kendimi yoksa o kalabalık metro metrobüslere binmememiz gerekiyor:) şanssızlik olmuş unutun herkes iyi niyetli geldi bana ama o kadın hoşuma gitmedi :)
Aynısını ben de yaşadım otobüste yer vermek zorunda değiliz ki. Gecenin kaçında işten veya spordan çıkıp eve gitmek istiyorum gelmiş yaşlının biri laf ediyor. Geçen gün spordan çıkınca üstümde sadece spor kıyafetlerim vardı değiştirmeden çıkmıştım yaşlının biri gelmiş kızım ayıp değil mi diyor. Dedim sana ne sen kimsin. Devam etsem olay büyüyecek en iyisi susuyum bari dedim.Bana da herkesin isine burnunu sokan yaslılardan gına geldi.Inanim kufur eden adami bile ayiplamayacagim.Gecen otobuste bir teyze bindi ben de spordan cikmisim 17 lira odeyerek koltuga oturmusum bedava gecip basladi gecti arkalara gencler yer vermiyor onlar da yasli olacak vs kendimi zor tuttum bir bayramlik agzimi acarsam benim de elimden kimse alamaz.Bana mı güvenip ciktin disari? Sonra basladi birini kitledi gencler hep acik giyiniyormus gencler cok para harciyormus sonra yetmiyor diye agliyormus onlar su kadar parayla geciniyormys.Simdiki gencler cok geziyormusyemin ediyorum kafa acti butun otobus susmadi Allah cocuguna gelinine sabır versin
Her şey çok hızlı gelişti ben ne olduğunu anlamadım kendime gelince zaten müdahale ettim.Bir dahaki sefere cinayete sebebiyet vermeden mudahale edin derim ben.
Galiba ondan korktuğu için o kadar sert cevaplar verdi.Bence normal.Ya bu öyle bir suçlamaki masum olsan bile izi kalır tarzı.
Evet ya son 2-3 yıldır herkes diken üstünde resmen.Herkes gergin.
Bence çocuk toplumdan korktu yanlış bir şeyle itham edilmekten korkup öyle cevap vermiş olabilir.Gencin terbiyesi bozukmuş, siz amca ilk söylediğinde genç de cevap verdiğinde konuşabilirdiniz sorun değil, yer yok zaten diyebilirdiniz. Genç de çok terbiyesizmiş.
Kendinden büyük bir insana bu kadar insanların içinde küfür etmek defalarca onun terbiyesini gösterir.Bence çocuk toplumdan korktu yanlış bir şeyle itham edilmekten korkup öyle cevap vermiş olabilir.
Kendinden büyük diye hakkını savunmasın mı? Evet biraz ağır küfür etti ama bence haklıydı.Kendinden büyük bir insana bu kadar insanların içinde küfür etmek defalarca onun terbiyesini gösterir.
Ben yaşadığımı yazdım zaten bu aralar metro kullanmayacağım artık.Sosyal deney tadında konular
Büyük yada küçük farketmez küfür etmesi hem de o kadar kalabalığın içinde yanlış içerde kadın muhtemelen çocuk da vardır. Bu kendini savunmak değil saldırmak. Yarın başka bir gün bir kadın gerçekten tacize uğradığında o adam sesini çıkarmayacak aman bana ne diyecek. Siz ilk başta beni rahatsız etmiyor yer yok diyecektiniz olay büyümeyecekti.Kendinden büyük diye hakkını savunmasın mı? Evet biraz ağır küfür etti ama bence haklıydı.
Cok degisikler herkesin hayatina ve her seye laf soyleyebileceklerini dusunuyorlar cunku yaşlı diye etraflarınca idare ediliyorlarAynısını ben de yaşadım otobüste yer vermek zorunda değiliz ki. Gecenin kaçında işten veya spordan çıkıp eve gitmek istiyorum gelmiş yaşlının biri laf ediyor. Geçen gün spordan çıkınca üstümde sadece spor kıyafetlerim vardı değiştirmeden çıkmıştım yaşlının biri gelmiş kızım ayıp değil mi diyor. Dedim sana ne sen kimsin. Devam etsem olay büyüyecek en iyisi susuyum bari dedim.
İlk deseydiniz bişey yok diye. Kadın haklı. Yaslılar bu hale getirdi diyen de haklı. Videosu olsa izlerdik olayı:)Bugün sabah saatlerinde metro aşırı kalabalık olduğu için ben ve bir erkek anca kapı kısmına sığmıştık. Adam zaten ince ama metro tıka basa dolu olduğundan bana çarpmamak için zaten kendini sıkıyor. Yanımda duran yaşlı bir adam az öte kız kızla aranda mesafe yok dedi. Adam da nereye gidiyim yer yok ki dedi. Yaşlı adam bul bir yere git dedi. Adam da sinirlenip sen de sıkıştırıyorsun sen de bir yer bul s.k.t.r.g.t dedi. Bunun üzerine yaşlı adam terbiyeni takın dedi. Adam da açma lan ağzını ve buraya yazamayacağım bazı laflar edip en sonunda gelirsem oraya belanı s.rim dedi. Metrodakiler falan araya girdi. Ben en sonunda beyefendi bir şey yapmadı ne ima ediyorsunuz siz dedim. Yaşlı adam senin için uyardım dedi. Diğer adam da ulan gerzek senin aklın fesat zaten sizin gibi yaşlılar yüzünden ülke bu hâlde dedi. Oradan bir kadın yolcu çıkmış kızım sen niye önce ağzını açmıyorsun diyor. Bende bir şey oldu mu da ağzımı açayım dedim. Kargaşa falan oldu ama tüm günüm kötü geçti nedense bu hafta negatif enerji var üstümde galiba ama bir olay hariç tabi. Dertleşmek için yazdım fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
Ben olayın sonundan ağzımı kendime gelince açabildim anca zaten uykuluydum.İlk deseydiniz bişey yok diye. Kadın haklı. Yaslılar bu hale getirdi diyen de haklı. Videosu olsa izlerdik olayı:)
Bence çocuk taciz imajına düşmemek için o kadar sert tepki verdi empati yapınca az çok hak veriyorum.Büyük yada küçük farketmez küfür etmesi hem de o kadar kalabalığın içinde yanlış içerde kadın muhtemelen çocuk da vardır. Bu kendini savunmak değil saldırmak. Yarın başka bir gün bir kadın gerçekten tacize uğradığında o adam sesini çıkarmayacak aman bana ne diyecek. Siz ilk başta beni rahatsız etmiyor yer yok diyecektiniz olay büyümeyecekti.
Ben geçen yıl memlekette eşim yoktu arabayı sanayiye götürdüm 2-3 saat bekledim, yandaki dükkandan bir usta seslendi, hemen yanımdaki usta uyardı bayan var diye. Toplumda küfür eden biri hakkında iyi düşünmem. Benim çevremde hiçbir erkeğin küfür ettiğini duymadım hangi meslekte hangi statüde olursa olsun. Eden kişi de iyi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?