Bugün sabah saatlerinde metro aşırı kalabalık olduğu için ben ve bir erkek anca kapı kısmına sığmıştık. Adam zaten ince ama metro tıka basa dolu olduğundan bana çarpmamak için zaten kendini sıkıyor. Yanımda duran yaşlı bir adam az öte kız kızla aranda mesafe yok dedi. Adam da nereye gidiyim yer yok ki dedi. Yaşlı adam bul bir yere git dedi. Adam da sinirlenip sen de sıkıştırıyorsun sen de bir yer bul s.k.t.r.g.t dedi. Bunun üzerine yaşlı adam terbiyeni takın dedi. Adam da açma lan ağzını ve buraya yazamayacağım bazı laflar edip en sonunda gelirsem oraya belanı s.rim dedi. Metrodakiler falan araya girdi. Ben en sonunda beyefendi bir şey yapmadı ne ima ediyorsunuz siz dedim. Yaşlı adam senin için uyardım dedi. Diğer adam da ulan gerzek senin aklın fesat zaten sizin gibi yaşlılar yüzünden ülke bu hâlde dedi. Oradan bir kadın yolcu çıkmış kızım sen niye önce ağzını açmıyorsun diyor. Bende bir şey oldu mu da ağzımı açayım dedim. Kargaşa falan oldu ama tüm günüm kötü geçti nedense bu hafta negatif enerji var üstümde galiba ama bir olay hariç tabi. Dertleşmek için yazdım fikrinizi belirtirseniz sevinirim.