SABAH NAMAZI

ojelikizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
101
15
38
Denizli
Kizlar 4 vakit namazimi gayet duzenli kilan biriyim ama sabah namazina bir turlu uyanamiyorummm. :'( Bende erken uyuyamama problemi var yani erken yatamiyorum genelde 3-3.30 gibi dalarim uykuya haliyle 3saat sonra da uyanamiyorum. Alarm falan da kuruyorum ama yani gözüm acilsa da kafam o kadar agriyor ki kaldiramiyorum biliyorum seytandan bu ama bi turlu duzene sokamadimmm. Kizlar sizler bir seyler onerin siz nasil alistiniz vs. yardima ihtiyacim var

K.bkma ama icinde vesvese olacakki hmn namazımı kılmaya kalkarsınız .....

canım bunu yapabilmen için akşam erken yatmaya vucudunu alıştırman lazım.Namazı hayatımızın merkezine koyarsak bunu başarabiliriz.daha detaya inemiyorum ama bilgili bilinçli bir kişiyle bu konuyu konuşursan kalbin ferahlar .

4 vakit kılan 5'i de kılar,kılmalı yani.İçinin rahat etmemesi gerek.3.30'da yatma alışkanlığını bırakmalısın bence.Geç yatmak seni erken yaşlandıracaktır hem.Yatma düzenin değişirse rahat edersin.Daha erken yatamam deme,hiç inanmam,vücut alışırsa yatarsın çünkü,sabah namazı için,sağlığın için daha erken yatma alışkanlığı kazan

Ayni sorun bendede var ya 4 vakit iyi guzel bu sabahi yarim yamalak yapiyorum bazen kalkiyorum bazen kalkamiyorum. Simdi bide hamilelikte bir agirlik cokuyor o saatte bomba patlasa duymuyorum icim hic rahat degil. Uyaninca kazasini kiliyorum ama kalkmak onemli olan sonucunda

ben akşam 10- 10 buçuk gibi yatarım. namaza 6 da kalkarım. bu şekilde 8 saat uyuyarak tam uykumu almış oluyorum. böylece namazımı ihlaslı kılmış oluyorum. diğer türlü uykulu olunca hiç bir sey anlamıyorum cünkü

dua et ... sabah namazına kalkmaya niyetleyim Allah ım beni uyandır de...
Hoca Allahu ekber demeden kalkarsın....
bend esenin gibi uyanamzdım...biri birşey dürttüyor... beni birşey sarsıyor uyanıyorum...rüyamı gerçekmi anlayamıyorsun ama sonradan uyuma hissi olmuyor...

Imsak vaktine kadar bekle ve namazini kıl. Yani ezanı beklemene gerek yok. Istanbuldaysan imsak vakti 4.55..

1. Erken yatıcan.
2. Kendini kalkmaya odaklican.
3. Alarm çaldımı yataktan zıplican.

canım gece yatmadan dua et
allahım ne olur beni namaza uyandır da sana görevimi yerine getirebileyim de
bak nasıl seni kaldıracaklar namaza

canim gun icindr estagfirullah cek bol bol salavat getir niyetin salih olsun Allah in izniyle namaza.kalkarsin ayrica ilim kitaplarindan namaz kissalarini okumaya calis risalei nur mesela ayrixa bi kac sene once bi kitap vardi SABAH NAMAZINA NASIL KALKILIR isimli bunuda okuyablrsin namaz dinin diregi namaz muminin miraci elbette seytana uyuyoruz uyuyoruz yorgunuz diyoruz ama namazin onemi bildikce hicbisey engel olamaz biiznillah dua ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…