- Konu Sahibi ojelikizzz
-
biraz daha beyleyip, namazını kılıp sonra uyursun........
K.bkma ama icinde vesvese olacakki hmn namazımı kılmaya kalkarsınız .....
dua et ... sabah namazına kalkmaya niyetleyim Allah ım beni uyandır de...Kizlar 4 vakit namazimi gayet duzenli kilan biriyim ama sabah namazina bir turlu uyanamiyorummm. :'( Bende erken uyuyamama problemi var yani erken yatamiyorum genelde 3-3.30 gibi dalarim uykuya haliyle 3saat sonra da uyanamiyorum. Alarm falan da kuruyorum ama yani gözüm acilsa da kafam o kadar agriyor ki kaldiramiyorum biliyorum seytandan bu ama bi turlu duzene sokamadimmm. Kizlar sizler bir seyler onerin siz nasil alistiniz vs. yardima ihtiyacim var
aynen kevser suresini oku cnmPir85 .!.:Yatmadan önce 7 tane kevser suresi oku canım. Kevser melekleri kaldırır seni. E birazcık da erken yatmaya gayret ediver.
canim gun icindr estagfirullah cek bol bol salavat getir niyetin salih olsun Allah in izniyle namaza.kalkarsin ayrica ilim kitaplarindan namaz kissalarini okumaya calis risalei nur mesela ayrixa bi kac sene once bi kitap vardi SABAH NAMAZINA NASIL KALKILIR isimli bunuda okuyablrsin namaz dinin diregi namaz muminin miraci elbette seytana uyuyoruz uyuyoruz yorgunuz diyoruz ama namazin onemi bildikce hicbisey engel olamaz biiznillah dua ile..Kizlar 4 vakit namazimi gayet duzenli kilan biriyim ama sabah namazina bir turlu uyanamiyorummm. :'( Bende erken uyuyamama problemi var yani erken yatamiyorum genelde 3-3.30 gibi dalarim uykuya haliyle 3saat sonra da uyanamiyorum. Alarm falan da kuruyorum ama yani gözüm acilsa da kafam o kadar agriyor ki kaldiramiyorum biliyorum seytandan bu ama bi turlu duzene sokamadimmm. Kizlar sizler bir seyler onerin siz nasil alistiniz vs. yardima ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?