• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah namazina kaldıran sevgili

Ceceyli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
50
12
38
Kizlar görüştüğüm çocukta bende dinimize düşkün insanlarız hatta 4 ay olmasına rağmen ne görüştük ne de birbirmize canım hayatım vs bişiler söyledik hep utandık inanin seviyor mu anlamıyorum bile ☺ sbeni sabah namazlarına uyandır diyor ben geç kalınca da o uyandırıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ilerisi olur mu

Kizlar görüştüğüm çocukta bende dinimize düşkün insanlarız hatta 4 ay olmasına rağmen ne görüştük ne de birbirmize canım hayatım vs bişiler söyledik hep utandık inanin seviyor mu anlamıyorum bile ☺ sbeni sabah namazlarına uyandır diyor ben geç kalınca da o uyandırıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ilerisi olur mu
Hiç görüşmedin mi:KK70: ayy valla bazı insanlar hayrete düşürüyo beni.

dını gorusunuz ve fıkırlerınız aynı gıbı .senı sevıyor gibi duruyor .dıger hallerı nasıl?

Onda böyle bir imaj yarattiysaniz hatirlatmasi davranisi nolmal ama oyle biri degilseniz hosunuza gitmiyorsa laflari onun bu konuda sana karisamayacagini soyle.

Arkadaslar görüşmedik derken yüzyüze konuşmadık ama aynı ortamlar da bulunduk

işte böyle böyle evleniyo insanlar. sonra kocam bana çok soğuk, kocamın huyu şöyle, kocam eve gelmiyo, ayh evlenmeden böyle değildi. ee tanımaya uğraşmıyosunız ki bacım.

sabah namazına kaldıran erkek candır seviyodur hadi mutluluklar.

şimdilerde romantik muhafazakarlık moda ondan öyle.. daha konuşamadığın kıza neden çalar saat muamelesi yapıyorsun değil mi? amaç ne yani? ilginç..

ne demiş Ankaralı Yasin: Kanka mı sevgili mi ? :KK45:

şimdilerde romantik muhafazakarlık moda ondan öyle.. daha konuşamadığın kıza neden çalar saat muamelesi yapıyorsun değil mi? amaç ne yani? ilginç..

romantik muhafazakarlık :D :D haykırdım ha bundan daha cuk oturan bi kalıp olamazdı.

Back
X