• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah namazina kaldıran sevgili

sabah namazına kaldırıyorsa olur bu iş ;) görüşmek pek önemli değil bencede.

boyle olmaz canım bırseyler paylaşmadan bı cafeye gıdın bakalım nasıl davranacak.bır sınemaya gıdın bakalım ne fılm secenek.neye kızar neye guler sokakta kızlara bakar mı? ne bılım senı eve kadadr goturur mu? cımrı mı ?daha oncekı ılıskılerınde nasılmıs? egıtımı ne?

Şimdi sen muhtemelen bu çocuk dinine bağlı diye konuşuyorsundur.
Bu yüzden de sabah namazına uyandırması falan jest olarak geliyordur.
Yalnız bir insan böyle tanınmaz.
Bır de dıkkatımı ceken adamın namaz kıldıgını bu kadar ortaya koyması,bagırıyor resmen .bence kendınde bır guvensızlıgı var.ıbadet bıraz gızlı olmalı bence gosterısın bu kadar yaygın oldugu gunumuzde bu gibi şeyler bence baydı.

Gercekten cok sacma yorumlar var bakın ailelerimiz tanışıyor zaten onun ablası bizim konusmamizi sağladı bizim eve geldiği bile var ama konuştuğumuzu kimse bilmiyor gorucu usulu gibi bişey düşünülebilir değil mi
GÖRucu usulu evet ama gormemissin ki:halay:

Sizin eve geliyo tualete mi kaciyo? Hem gorusmuyosun ama dugunde goruyosun ama evine geliyo.

Sanki ilginizi çekmek için yüz yüze konuşmadan böyle bişey istemiş gibi tuhaf:110:
İnşallah bu namaza kaldır demesi gelip geçici değildir

GÖRucu usulu evet ama gormemissin ki:halay:

Sizin eve geliyo tualete mi kaciyo? Hem gorusmuyosun ama dugunde goruyosun ama evine geliyo.
SACMALAMAYİN ya diyorum ki gördük birbirmizi ama karsi karsuya gelip konusmadik

SACMALAMAYİN ya diyorum ki gördük birbirmizi ama karsi karsuya gelip konusmadik

Tamam ama birebir iletişim olması lazım.
Mimikler bile insanı etkileyebilir
yada soğutabilir.
Görücü usulunde bile insanlar bir odada başbaşa bırakılıyor
kısa bir sürede olsa :)
Sizin ki görün ama konuşmayın gibi bir şey..
Farklı bir versiyon.

Bır de dıkkatımı ceken adamın namaz kıldıgını bu kadar ortaya koyması,bagırıyor resmen .bence kendınde bır guvensızlıgı var.ıbadet bıraz gızlı olmalı bence gosterısın bu kadar yaygın oldugu gunumuzde bu gibi şeyler bence baydı.
Kızı dine bakışıyla etkilediğinin farkında ve etiket yapıyor işte.
İltifat edemediği için böyle gösteriyor kendini.
Aa dininde namazında densin diye gösteriş yapıyor. Beni uyandır falan demeler. Hani birşey olsa ayrılsalar o kadar alışmıştık ki birbirimizi sabah uyandırmaya diye aşk acısı çeker. Başka hatırlanacak bir durum yok çünkü.

Bence olmaz.
Neden mi ?

Çünkü sadece sabah namazına uyandırıyormuş, diğer namazları hatırlatmıyor, sizi önemsemiyor diye düşündüm.

5 vakit hatırlatıyor ise aşıktır bence, evlenirsiniz kesin.

Konuyu okuyamadım içerik silinmiş :KK43:

Başlığa bakınca heyecanlı birşeye benziyordu :KK54:

Birbirinizi sabah namazlarına kaldırmanız güzel,neden olmasın..Fakat bunun yanı sıra başka şekillerde de iletişim halinde olmalısınız,aksi takdirde ilerisi olur mu,olmaz mı bilinemez ki..Nasılki nişanlılık devresi çiftlerin birbirlerini tanıması için bir fırsat ise,bu tanımak da nasıl olur,görüşürsün-konuşursun-yemek yersin,belli sınırlar dahilinde...Siz de bu şekilde ilerleyebilirsiniz tanımak adına...

Canım arkadaş bır cocukla tanısmıs ama uzaktan yanı hiç gorusmemısler.gorucu usulu gibi.dugundeydı sanırım.yanı basbasa gorusmelerı,yuzyuze konuşmaları yok sadece telefondan gorusuyorlar.ama cocuk her sabah namaza kalkarken kızdan aramasını ıstıyormuş.aramazsa da çocuk arıyormus.bu iş olur mu dıyor ?sevgılı olabılırler mı yanı dıye

Ehehe bi ara seninle aynı evde abdest alma sırası kavgası yapmak istiyorum diye bir komik şey dolaşıyordu. Herkesin ibadeti kendine, ben artık samimi bulmuyorum bu tarz şeyleri. Anneniz kaldırsın, babanız kaldırsın telefonun sesine uyanıyorsan alarma da uyanırsın zaten nasıl kaldırıyor anlamadım ki gelip su döküp kaçıyor mu? :deli:
daha kötüsü beni balayında hacca götüren bir eş istiyordum vardı
tövbe tövbe ya
pardon o ulvi ortamda nasıl balayı yapacaksınız diye geçiriyordum içimden

konu sahibi ne kadar ailesini tanırsan tanı ne kadar telefonda konuşursan konuş sen o adamı tanımıyorsun
yüzde elili elli şansın var

Sizin iş olur okey de, bizim ki olmaz.
Beni hiç sabah namazına kaldırmadı, hemen ayrılmam lazım :110:

Ama sende biraz şüpheye düşmelisin bence. Sonuçta namaz 5 vakit :işsiz:

Konuyu okuyamadım içerik silinmiş :KK43:

Başlığa bakınca heyecanlı birşeye benziyordu :KK54:

"Kizlar görüştüğüm çocukta bende dinimize düşkün insanlarız hatta 4 ay olmasına rağmen ne görüştük ne de birbirmize canım hayatım vs bişiler söyledik hep utandık inanin seviyor mu anlamıyorum bile ☺ sbeni sabah namazlarına uyandır diyor ben geç kalınca da o uyandırıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ilerisi olur mu"

;)

Back
X