Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bır de dıkkatımı ceken adamın namaz kıldıgını bu kadar ortaya koyması,bagırıyor resmen .bence kendınde bır guvensızlıgı var.ıbadet bıraz gızlı olmalı bence gosterısın bu kadar yaygın oldugu gunumuzde bu gibi şeyler bence baydı.Şimdi sen muhtemelen bu çocuk dinine bağlı diye konuşuyorsundur.
Bu yüzden de sabah namazına uyandırması falan jest olarak geliyordur.
Yalnız bir insan böyle tanınmaz.
GÖRucu usulu evet ama gormemissin kiGercekten cok sacma yorumlar var bakın ailelerimiz tanışıyor zaten onun ablası bizim konusmamizi sağladı bizim eve geldiği bile var ama konuştuğumuzu kimse bilmiyor gorucu usulu gibi bişey düşünülebilir değil mi
SACMALAMAYİN ya diyorum ki gördük birbirmizi ama karsi karsuya gelip konusmadikGÖRucu usulu evet ama gormemissin ki
Sizin eve geliyo tualete mi kaciyo? Hem gorusmuyosun ama dugunde goruyosun ama evine geliyo.
SACMALAMAYİN ya diyorum ki gördük birbirmizi ama karsi karsuya gelip konusmadik
SACMALAMAYİN ya diyorum ki gördük birbirmizi ama karsi karsuya gelip konusmadik
Kızı dine bakışıyla etkilediğinin farkında ve etiket yapıyor işte.Bır de dıkkatımı ceken adamın namaz kıldıgını bu kadar ortaya koyması,bagırıyor resmen .bence kendınde bır guvensızlıgı var.ıbadet bıraz gızlı olmalı bence gosterısın bu kadar yaygın oldugu gunumuzde bu gibi şeyler bence baydı.
Silsende farketmiyo sen ceza alacaksın konu tekrar yerine geliyor bilmiyomusunDaha soru sormadan onlarca yorum yaptınız sildim sorumu insanları asalliyosunuz
daha kötüsü beni balayında hacca götüren bir eş istiyordum vardıEhehe bi ara seninle aynı evde abdest alma sırası kavgası yapmak istiyorum diye bir komik şey dolaşıyordu. Herkesin ibadeti kendine, ben artık samimi bulmuyorum bu tarz şeyleri. Anneniz kaldırsın, babanız kaldırsın telefonun sesine uyanıyorsan alarma da uyanırsın zaten nasıl kaldırıyor anlamadım ki gelip su döküp kaçıyor mu?![]()
Konuyu okuyamadım içerik silinmiş
Başlığa bakınca heyecanlı birşeye benziyordu![]()