Sabah opulerek uyandirilmak!

Beni istedigi kadar öpüp uyandırabilir. Ben ona kızamam ben gün icinde kac kez öpüyorum sarılıyorum bilmiyorum. Bazı insanlar hoşlanmayabilir. Halledilemeyecek bir konu degil.

Hiç sevmem böyle şeyleri, bencillik gibi geliyor bana...

Uyanmam gereken saatten önce yatağıma gül dökerek uyandırsa yine agresif uyanıyorum ve işin kötü yanı günüm komple agresif sinirli bi şekilde geçip gidiyo....

Benimkide çok yapar sağolsun, gelir öper uyadırmaya çalışır... Bu bence bencillik...

Ben uyandım sende uyuma gibi bişey sanki...

Bide ben dümdüz bi hatunum sevmiyorum öyle vıcık vıcık, benimkide tam tersi romantizmin dibine dibine çakıyo her seferinde...

Valla uykulu uykusuz hic farketmez.. cok yorgunsak ve cocuklar gec yattiysa ben diyorm hatta alarmi kur geceye diye azcik uyuyup uykumuzu da almis oluyorz hem..
Onun icin alarmmi kuruyonuz kiz benimki alarmin taa kendisi oldugu icin gerek olmuyo bizde zaten bir kere yorgunum diyeyim bitti,ya sende herzaman yorgunsun diyo

Ne güzel dertmiş keşke bizde de olsa
Çocuğunuz yok heralde, onlar zırt pırt uyandırdığı için artık alıştık uykusuzluğa zaten

Ozaman esine agzin kokuyo sabah bidaha beni opme dislerini fircalamadan de küser bidaha yapmaz

Sende ona yap bakalım ne tepki verecek. Uykunun en tatlı yerinde dön adam dön öpüceeeeemm muah muah

Millet bulmuşta bunuyor valla . Dün eşimi üç beş kez öptüm diye kızdı bana tartıştık küstüm bende ben öptüğüm halde yani Şen'de bir acayipsin.

He canım He bitanemm

Zamanindan önce uyandirilinca bende acayip sinir olurum. Beş dk bile olsa uyuyarak gecirilecek illa.
Esinizle ayni vakitlerde uyansaniz. Kendinizi ona göre ayarlayip. Iki tarafinda gönlü olur:)

allah yardımcın olsun bacım allah kimsenin başına vermesin diyecem ama ayıp olur...yatarken terlik al yanına....dön öpecem deyince PATLAT bi tane bak bir daha yapıyormu..düşüncesiz ,saygısız

Konuyu okuyunca kendimi gördüm resmen.ben geç kalkıyorum eşim 8bck ta gidiyor işe.gitmeden mutlaka şapur şupur öper boynuma kafasını sokar koklar bi on dakika.uykumu kaçırır öyle gider bide hadi uyu sen der.kaç kere uyardım ama yok yapmazsam eksik bişe oluyo diyo.daha üstelersem oda küser.ben çözüm bulamadım.

Ay derdin bu olsun çok romantik

erinden önce kalkan avrat
deh demeden giden at
söylemeden yapan evlat
ne murattır ne murat

söylerim söylerim yapmazsa evlat
deh derim derim gitmezse at
eve gelince yüzüme gülmezse avrat
o eve gir ağla çık ağla

Bu mesaj bu hesap sahinin kocası tarafından, izinsiz ve gizli olarak yazılmıştır. :)